Bristol Myers Squibb

Η Bristol Myers Squibb είναι μια παγκόσμια βιοφαρμακευτική εταιρεία, με αποστολή να ανακαλύπτει, να αναπτύσσει και να παρέχει καινοτόμα φάρμακα που συμβάλλουν στην αποτελεσματική αντιμετώπιση σοβαρών ασθενειών.

Δείτε Περισσότερα

ΔΕΘ – HELEXPO

Η ΔΕΘ HELEXPO ΑΕ είναι ο εθνικός φορέας διοργάνωσης εκθέσεων, συνεδρίων και πολιτιστικών εκδηλώσεων της χώρας. Έχει στην ιδιοκτησία της δυο σημαντικά εκθεσιακά και συνεδριακά κέντρα, τόσο στη Θεσσαλονίκη όπου εδρεύει, όσο και στην Αθήνα.

Δείτε Περισσότερα

Yodeck

Η Yodeck Digital Signage είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον τεχνολογικο κλάδο. Επιτρέπει στους users της να ανεβάζουν, να προγραμματίζουν και να ελέγχουν απομακρυσμένα το περιεχόμενο που εμφανίζεται στις ψηφιακές οθόνες τους, σε καταστήματα, γραφεία, αεροδρόμια, εστιατόρια ή όπου αλλού δραστηριοποιούνται οι πελάτες της.

Δείτε Περισσότερα

S. C. Johnson

Η SC Johnson, μία οικογενειακή επιχείρηση αλλά και μία μεγάλη πολυεθνική εταιρεία, ιδρύθηκε το 1886 στις ΗΠΑ και διοικείται σήμερα από την πέμπτη γενιά της οικογένειας, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Fisk Johnson.

Δείτε Περισσότερα

IFSAS

Ως κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας, η IFSAS ειδικεύεται στην παροχή και εγκατάσταση προηγμένων συστημάτων ασφάλειας, πυρασφάλειας και αυτοματισμών, υποστηρίζοντας τη λειτουργία τους σε σημαντικές εγκαταστάσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Δείτε Περισσότερα

Seaven Tanker and Dry Management

Η Seaven Tanker and Dry Management Inc. δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια του ναυτικών μας και στην ασφαλή και έγκαιρη μεταφορά πετρελαίου/χημικών και προϊόντων τσιμέντου.

Δείτε Περισσότερα

Mylaki Shipping Agency

Η Mylaki Shipping Agency Ltd. είναι ο ηγέτης της αγοράς Agency Operations που ασχολείται με τις εμπορικές δραστηριότητες αργού πετρελαίου και πετρελαιοειδών στην Ελλάδα, καθώς και τις εισαγωγές και εξαγωγές τσιμέντου στη χώρα.

Δείτε Περισσότερα

Campeón Gaming

Η Campeón Gaming είναι ένα καινοτόμο ελληνικό iGaming hub, με 6ετή δραστηριότητα στον τομέα του iGaming. Η δυναμική προσέγγισή της την κάνει μια κορυφαία εταιρεία, προσφέροντας μια ασυναγώνιστη iGaming πλατφόρμα και δημιουργώντας αξιόπιστες συνεργασίες.

Δείτε Περισσότερα

OTS

Η OTS είναι εταιρεία πληροφορικής που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων που καλύπτουν πλήρως τις καθημερινές ανάγκες των Φορέων του Δημόσιου και του Ιδιωτικού Τομέα.

Δείτε Περισσότερα

Dexamenes Seaside Hotel

Dexamenes. Ένα ξενοδοχειακό project που δημιουργήθηκε μέσω της επανάχρησης και της μετατροπής των δεξαμενών ενός οινοποιείου του μεσοπολέμου στη Δυτική Πελοπόννησο σε έναν χώρο ευσυνείδητης πολυτέλειας που αλλάζει τον τρόπο που βιώνουμε τη φιλοξενία, αναδεικνύοντας την ιστορία του τόπου και υιοθετώντας βιώσιμες πρακτικές στη λειτουργία του.

Δείτε Περισσότερα

VARIETY CRUISES

Η VARIETY CRUISES είναι μια ελληνική, οικογενειακή επιχείρηση τρίτης γενιάς που ιδρύθηκε το 1949. Πολλαπλά βραβευμένη, η VARIETY είναι ηγέτης στην κρουαζιέρα με μικρά κρουαζιερόπλοια διαθέτοντας στόλο 8 πλοίων, μήκους περίπου 50 μέτρων.

Δείτε Περισσότερα

Pylones Hellas

Η Pylones Hellas Single Member S.A. μέλος του κυπριακού ομίλου P.M. Tseriotis Ltd, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 26 χρόνια στο χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών και της ασφάλειας δικτύων.

Δείτε Περισσότερα

Concentrix+Webhelp

Στην Concentrix+Webhelp, δημιουργούμε εμπειρίες για τους πελάτες μας που ανατρέπουν τα δεδομένα και υποστηρίζουν τη διεθνή ανάπτυξη των brands τους.

Δείτε Περισσότερα

ADWEB

H «ADWEB The Digital HUB» είναι μια εταιρεία που εξειδικεύεται στο ψηφιακό μάρκετινγκ και διαφήμιση διαθέτοντας μοναδικές τεχνολογικές λύσεις και αντιπροσωπεύοντας αποκλειστικά διεθνή και Ελληνικά ψηφιακά μέσα.

Δείτε Περισσότερα

INTERSALONICA

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ είναι σήμερα ο μεγαλύτερος Ελληνικός Ασφαλιστικός Όμιλος.

Δείτε Περισσότερα

DHL Express (Hellas)

Η DHL Express, μέλος του Ομίλου Deutsche Post DHL, είναι ο παγκόσμιος ηγέτης της αγοράς στις διεθνείς επιχειρήσεις express, με έναν από τους μεγαλύτερους στόλους παγκοσμίως,..

Δείτε Περισσότερα

Φάρμα Κουκάκη

Η Φάρμα Κουκάκη ξεκίνησε ως κτηνοτροφική μονάδα το 1977 και έφτασε να ορίζεται ως μια από τις πιο ποιοτικές βιομηχανίες παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων. Όραμα του κ. Κουκάκη και προσήλωση όλων μας, είναι η παραγωγή ποιοτικών προϊόντων, ακολουθώντας αυστηρά πρότυπα ασφάλειας και γεύσης!

Δείτε Περισσότερα

bluegr Hotels & Resorts

Η bluegr Hotels & Resorts αποτελεί ορόσημο επιχειρηματικής αριστείας με πέντε πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελλάδα, το Minos Beach art hotel, μέλος των Design Hotels, το Adults-Only Minos Palace hotel & suites και το οικογενειακό Candia Park village στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, το Life Gallery athens στην Εκάλη, καθώς και το Sunprime Miramare Park suites & villas στη Ρόδο.

Δείτε Περισσότερα

Chiesi Hellas

Η Chiesi είναι ένας διεθνής όμιλος βιοφαρμακευτικών προϊόντων που ερευνά, αναπτύσσει και εμπορεύεται καινοτόμες θεραπευτικές λύσεις σε τρεις τομείς: AIR (προϊόντα/υπηρεσίες για την υγεία του αναπνευστικού συστήματος, από βρέφη έως ενήλικες), RARE (καινοτόμες λύσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής ασθενών με σπάνιες και εξαιρετικά σπάνιες παθήσεις) και CARE (προϊόντα και υπηρεσίες για την υποστήριξη εξειδικευμένης φροντίδας).

Δείτε Περισσότερα

Publicis Groupe Greece

Το Publicis Groupe Greece είναι o 2ος όμιλος επικοινωνίας στην Ελλάδα. Ανήκει 100% στο Publicis Groupe, παγκόσμιο ηγέτη στο marketing, την επικοινωνία και τον ψηφιακό μετασχηματισμό

Δείτε Περισσότερα

Ipsen

Το όραμά της Ipsen Greece είναι να αποτελέσει μία ηγετική διεθνή βιοφαρμακευτική εταιρεία, προσηλωμένη σε φάρμακα που μετασχηματίζουν την πορεία των νόσων στην ογκολογία, τις σπάνιες παθήσεις και την νευροεπιστήμη.

Δείτε Περισσότερα

Chugoku Marine Paints (Hellas) S.A

Η Chugoku Marine Paints (Hellas) S.A., είναι θυγατρική εταιρεία της Chugoku Marine Paints Ltd. (CMP) που από το 1917 παράγει και διανέμει χρώματα και επιστρώσεις προηγμένης τεχνολογίας, μέσω του παγκόσμιου δικτύου της σε διάφορους βιομηχανικούς κλάδους, εντός και εκτός ναυτιλίας.

Δείτε Περισσότερα

Westnet

Ως ένας Value-Added Partner, η Westnet βοηθάει τους συνεργάτες της να αναπτυχθούν παρέχοντας λύσεις με τεχνολογία αιχμής που ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες της επιχείρησής τους.

Δείτε Περισσότερα

Galenica

Η εταιρεία Galenica Α.Ε είναι μία από τις κορυφαίες ελληνικές φαρμακευτικές εταιρείες που προάγει την έρευνα και την επιστημονική υπευθυνότητα. Ιδρύθηκε το 1974 από δύο φαρμακοποιούς με πάθος για καινοτομία και συνεχή εξέλιξη.

Δείτε Περισσότερα

Mazars

Η Mazars είναι ένας διεθνής οργανισμός που παρέχει ελεγκτικές, χρηματοοικονομικές, συμβουλευτικές και φορολογικές υπηρεσίες. Δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 95 χώρες με 47.000 επαγγελματίες - 30.000 στο partnership της Mazars και 17.000 μέσω του Mazars North America Alliance.

Δείτε Περισσότερα

Transifex

Η Transifex ιδρύθηκε το 2009 και αποτελεί την κορυφαία εταιρεία software localization παγκοσμίως. Με την SaaS-based πλατφόρμα και τους αυτοματισμούς που παρέχει, επιχειρήσεις μπορούν να μεταφράσουν ψηφιακό περιεχόμενο όπως ιστότοπους, εφαρμογές κινητών, βίντεο, παιχνίδια, υπότιτλους και άλλα σε λιγότερο χρόνο, περισσότερη ευκολία και υψηλότερη ποιότητα.

Δείτε Περισσότερα

Χαρακτινιώτης & Συνεργάτες

Η Δικηγορική Εταιρεία “Χαρακτινιώτης & Συνεργάτες” με περισσότερα από 40 χρόνια ουσιαστικής παρουσίας στο χώρο της συμβουλευτικής δικηγορίας και της δικαστικής πρακτικής, παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες νομικής υποστήριξης σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων.

Δείτε Περισσότερα

Grant Thornton

Η Grant Thornton Greece αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Δείτε Περισσότερα

ΜΕΪΔΑΝΗΣ

Στη ΜΕΪΔΑΝΗΣ μετράμε ήδη 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην εμπορία και διανομή ηλεκτρολογικού υλικού, φωτισμού και συστημάτων διαχείρισης ενέργειας και έχουμε αναπτύξει πανελλαδικά ένα δίκτυο 32 σύγχρονων καταστημάτων και μια δυναμική ομάδα πωλήσεων Β2Β, για να παρέχουμε σε επαγγελματίες και καταναλωτές λύσεις ποιότητας και υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Δείτε Περισσότερα

Global Marine Travel

Η GMT Greece υπερηφανεύεται που είναι η παλαιότερη και πιο διακεκριμένη Travel Management εταιρεία στην Ελλάδα. Τα ταξιδιωτικά μας στελέχη παρέχουν το πλεονέκτημα της εμπειρίας, σε συνδυασμό με την ταξιδιωτική δημιουργικότητα, για να παρέχουν στους πελάτες μας πλήρης εξυπηρέτηση. Μας χαρακτηρίζει η ταχύτητα, η αποτελεσματικότητα, η επιχειρηματική ηθική, η ικανοποίηση των πελατών μας και το απόρρητο.

Δείτε Περισσότερα

SEA PIONEER SHIPPING CORPORATION

Η αποστολή μας είναι να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας διαχειριζόμενοι με επαγγελματισμό πλοία ξηρού φορτίου και δεξαμενόπλοια με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, εγγυώμενοι μια ασφαλή, οικονομική και απαλλαγμένη από προβλήματα μεταφορά των εμπορευμάτων.

Δείτε Περισσότερα

MEDBEST AE

Η Medbest SA είναι μία από τις κορυφαίες Ελληνικές εταιρείες Εξαγωγών και τα προϊόντα της ταξιδεύουν σε περισσότερες από 30 χώρες.

Δείτε Περισσότερα

NEUROSOFT

Η Neurosoft είναι ένας κορυφαίος Managed Infrastructure Services Provider (MISP) που παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες τεχνολογικών υποδομών. Στόχος μας σε κάθε συνεργασία είναι η αύξηση της αποδοτικότητας και της ασφάλειας.

Δείτε Περισσότερα

Andrikopoulos Law Firm

Η Andrikopoulos Law Firm είναι μια μεγάλη και σύγχρονη δικηγορική εταιρεία, η οποία εστιάζει στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε πολλαπλούς τομείς εξειδίκευσης, με δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε Περισσότερα

Philosofish

Στη Philosofish, πρωτοπορούμε στην ανάδειξη της βιώσιμης υδατοκαλλιέργειας. Η εταιρεία μας εμπνέεται από την πεποίθηση πως η υδατοκαλλιέργεια μπορεί να αποτελέσει δύναμη για θετική αλλαγή στον κόσμο.

Δείτε Περισσότερα

Mar-Bella Collection

Η Mar-Bella Collection διαθέτει τρία ξενοδοχεία, το MarBella και το Nido στην Κέρκυρα και το Elix στην Θεσπρωτία. Η ιστορία ξεκινά στα τέλη της δεκαετίας του ’60, όταν ο Βασίλης Δρακόπουλος ο πρεσβύτερος επισκέπτεται ένα ψαροχώρι στην Κέρκυρα, τις Μπενίτσες, και ερωτεύεται το πανέμορφο νησί. Έτσι ξεκινά μια ιστορία οράματος, προκλήσεων και φιλοξενίας, η οποία εκτυλίσσεται έως σήμερα.

Δείτε Περισσότερα

BitMyJob

Η BitMyJob ιδρύθηκε το 2008, ως εταιρεία κατασκευής ηλεκτρονικών καταστημάτων και διαδικτυακών εφαρμογών. Έκτοτε προσφέρει ασταμάτητα τις υπηρεσίες της στην ευρωπαϊκή αγορά, έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία δεκάδες έργα στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα.

Δείτε Περισσότερα

Protio

Η Protio είναι η πρώτη επενδυτική πλατφόρμα για βιώσιμα διαμερίσματα στην Ελλάδα. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε ιδιώτες επενδυτές να αποκτήσουν εισόδημα επενδύοντας σε διαμερίσματα χωρίς κόπο και ιδιοκτήτες ακινήτων να πουλήσουν με τον πιο απλό και άμεσο τρόπο.

Δείτε Περισσότερα

ENVIROMETRICS

H ENVIROMETRICS Α.Ε. από το 2002 πρωτοπορεί στα θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και βιώσιμης ανάπτυξης, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και τεχνογνωσίας σε κορυφαίες εταιρείες, ομίλους και οργανισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Δείτε Περισσότερα

SEASCAPE MARINE & TRADING LTD

Η Seascape Marine & Trading αντιπροσωπεύει και συνεργάζεται με κορυφαία εργοστάσια και προμηθευτές σε διεθνές επίπεδο, για την παροχή ανταλλακτικών πλοίων, εξοπλισμού καταστρώματος και υπηρεσιών επισκευής.

Δείτε Περισσότερα

IQVIA

Η IQVIA είναι πολυεθνική εταιρεία με έδρα στις ΗΠΑ, η οποία δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες και προέκυψε από τη συγχώνευση της IMS Health και της Quintiles. Η IQVIA είναι κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος προηγμένων αναλυτικών μεθόδων, τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών κλινικής έρευνας στον κλάδο των βιοεπιστημών.

Δείτε Περισσότερα

ADACOM

Η ADACOM παρέχει κυβερνοασφάλεια στο ψηφιακό περιβάλλον σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, φορείς τηλεπικοινωνιών, κυβερνήσεις και μεγάλους οργανισμούς, παγκοσμίως.

Δείτε Περισσότερα

COSTAS PAPAELLINAS

Η εταιρεία μας, μέλος του Ελληνικο-Κυπριακού Ομίλου Εταιρειών Κώστα Παπαέλληνα, αποτελεί κορυφαίο εισαγωγέα, διανομέα και αποκλειστικό αντιπρόσωπο μεγάλης ποικιλίας προϊόντων, στους τομείς της υγείας, της φροντίδας και των τροφίμων. Ιδρύθηκε το 1969 από τον Θάνο Παπαέλληνα, γιο του Κώστα Παπαέλληνα.

Δείτε Περισσότερα

MSD

Η MSD είναι μια από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες βιοφαρμακευτικές εταιρίες με ιστορία που ξεπερνάει τα 130 χρόνια. Στόχος της MSD είναι να κάνει την διαφορά στην παγκόσμια υγεία μέσω των καινοτόμων φαρμάκων, των εμβολίων και των κτηνιατρικών προϊόντων που προσφέρει.

Δείτε Περισσότερα

Maritech Group

Η MARITECH Hellas είναι τεχνική εταιρεία, μέλος του ομίλου MARITECH GROUP HOLDING Ltd, Hong Kong. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1977 με εξειδικευμένες λύσεις εναλλακτών θερμότητας, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες επισκευής, σχεδιασμού και κατασκευής μηχανικών μερών.

Δείτε Περισσότερα

Quality & Reliability SA (Q&R)

Η Q&R είναι μια εταιρεία πληροφορικής που σχεδιάζει και εφαρμόζει καινοτόμες end- to end λύσεις προκειμένου να βοηθήσει τους πελάτες της να μετασχηματίσουν ψηφιακά τις λειτουργίες τους, να επιτύχουν υψηλή αποδοτικότητα και να μειώσουν τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν.

Δείτε Περισσότερα

Moraitis School

Η Σχολή Μωραΐτη ιδρύθηκε το 1936 και είναι ένας ιδιωτικός εκπαιδευτικός οργανισμός στον οποίον φοιτούν παιδιά από τον Παιδικό Σταθμό έως το Λύκειο/ΙΒ. Στόχο της Σχολής Μωραΐτη αποτελεί η ανάπτυξη υπεύθυνων, ηθικά ακέραιων και ενεργών νέων ανθρώπων, που θα είναι έτοιμοι να ζήσουν σε έναν αυριανό κόσμο, πολύ διαφορετικό από αυτόν των μαθητικών τους χρόνων, στο ελληνικό, και στο διεθνές περιβάλλον.

Δείτε Περισσότερα

noris M.I.K.E.

H noris MIKE είναι θυγατρική της γερμανικής noris network AG, με 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της Πληροφορικής. Παρέχει υπηρεσίες ΙΤ outsourcing, managed services, cloud services και collocation.

Δείτε Περισσότερα

Viva.com

H Viva.com είναι Ευρωπαϊκή neobank -αποκλειστικά “χτισμένη” στο cloud-, που φέρνει το μέλλον των πληρωμών στο παρόν. Με φυσική παρουσία σε 24 χώρες, είναι το ίδρυμα πληρωμών με το μεγαλύτερο αποτύπωμα στην Ευρώπη.

Δείτε Περισσότερα

Melissa

Η Μέλισσα Κίκιζας γεννήθηκε το 1947 από το όραμα του Αλέξανδρου Κίκιζα να δημιουργήσει μια βιομηχανία τροφίμων, η οποία να αναδεικνύει τις πρώτες ύλες του τόπου μας μετατρέποντάς τες σε προϊόντα υψηλής ποιότητας. Σήμερα, 7 δεκαετίες μετά, η εταιρία διατηρεί ηγετική θέση στην παραγωγή ζυμαρικών και σιμιγδαλιού, με παρουσία σε πάνω από 45 χώρες.

Δείτε Περισσότερα

Volton

Η Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε., είναι μία 100% Ελληνική Εταιρεία, μέλος ενός ισχυρού επιχειρηματικού ομίλου, με έντονη και φιλόδοξη δραστηριότητα στο χώρο της προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου, δραστηριοποιούμενη παράλληλα και στο χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Δείτε Περισσότερα

Navarino

Η Navarino είναι μια κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας που προσφέρει ολοκληρωμένες και βιώσιμες λύσεις για τον κλάδο της ναυτιλίας, συμπεριλαμβανομένου hardware, software, και δορυφορικών συστημάτων επικοινωνίας και συνδεσιμότητας.

Δείτε Περισσότερα

Printec

H Printec ηγείται στο χώρο της τεχνολογίας αυτοματοποίησης συναλλαγών, παρέχοντας λύσεις που επιτρέπουν σε επιχειρήσεις να βελτιώνουν τον τρόπο με τον οποίο συναλλάσσονται με τους πελάτες τους.

Δείτε Περισσότερα

Vimachem

Στην Vimachem καθοδηγούμαστε από το όραμά μας να υποστηρίζουμε με τεχνολογικές λύσεις τους ανθρώπους που παράγουν φάρμακα για τον κόσμο μας. Αναπτύσσουμε την μεγαλύτερη Μanufacturing Execution Systems Platform εξειδικευμένη σε Life Sciences, η οποία περιλαμβάνει AI, IIoT και Pharma 4.0 τεχνολογίες.

Δείτε Περισσότερα

Ansys

Η Ansys είναι ο παγκόσμιος ηγέτης της ψηφιακής προσομοίωσης.

Δείτε Περισσότερα

ONSIDE

Η Onside εκπροσωπεί στην ελληνική αγορά τα online gaming brands της bwin, της sportingbet και της vistabet, έχοντας συνάψει σύμβαση αποκλειστικότητας με την μητρική εταιρεία Entain, παγκόσμιο ηγέτη στο gaming industry.

Δείτε Περισσότερα

Triparound

Η Triparound είναι μία travel tech εταιρεία που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις λογισμικού για επαγγελματίες στον κλάδο του τουρισμού παγκοσμίως.

Δείτε Περισσότερα

Toyota Material Handling

H Toyota Material Handling Greece είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον χώρο του εξοπλισμού και υπηρεσιών διαχείρισης υλικών σε Ελλάδα και Κύπρο.

Δείτε Περισσότερα

Schneider Electric

Σκοπός της Schneider Electric είναι να ενθαρρύνει όλο τον κόσμο να αξιοποιεί στο έπακρο την ενέργεια και τους πόρους που διαθέτει, γεφυρώνοντας την πρόοδο και τη βιωσιμότητα για όλους. Αυτό το ονομάζουμε ‘Life Is On’.

Δείτε Περισσότερα

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η δικηγορική εταιρεία ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ (KG) είναι μία κορυφαία δικηγορική εταιρεία και η μεγαλύτερη στην Ελλάδα. Η εταιρεία μας ξεκίνησε την πορεία της τη δεκαετία του 1930 και είναι πολλάκις αναγνωρισμένη ως μία από τις εξέχουσες δικηγορικές εταιρείες της χώρας.

Δείτε Περισσότερα

MARKS AND SPENCER

Είμαστε μια εταιρεία πρωτοπόρος στον τομέα λιανικής με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, με περισσότερα από 1.400 καταστήματα παγκοσμίως. Προωθούμε την αξία της βιωσιμότητας και ενισχύουμε τις ζωές των πελατών μας καθημερινά μέσω της υψηλής ποιότητας ένδυσης, ειδών σπιτιού και τροφίμου.

Δείτε Περισσότερα

Teleperformance Greece

Η Teleperformance Greece είναι μέλος του πολυεθνικού ομίλου της Teleperformance. Από το 1989, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών της χώρας.

Δείτε Περισσότερα

PREMIA Properties

H PREMIA στοχεύει στη δημιουργία χαρτοφυλακίου ακινήτων υψηλής ποιότητας ακολουθώντας μια σαφή επενδυτική πολιτική που αποσκοπεί στη βελτιστοποίηση της σύνθεσης και στη διαφοροποίηση του επενδυτικού χαρτοφυλακίου της καθώς και στην ενίσχυση των ποιοτικών χαρακτηριστικών του.

Δείτε Περισσότερα

Allianz Trade

Η Allianz Trade είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην Ασφάλιση Εμπορικών Πιστώσεων και αναγνωρισμένος ειδικός στους τομείς των εγγυήσεων, της είσπραξης απαιτήσεων, της εμπορικής πίστωσης και του πολιτικού κινδύνου. Παρέχουμε στις ασφαλισμένες εταιρείες τη γνώση και την εμπιστοσύνη ώστε να συναλλάσσονται και να αναπτύσσονται με ασφάλεια, μέσα από τη διασφάλιση των εισπράξεών τους.

Δείτε Περισσότερα

NET2GRID

Η NET2GRID είναι μια εταιρεία Energy AI που μετατρέπει τα δεδομένα κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας σε αξιοποιήσιμες πληροφορίες, υψηλής ανάλυσης. Οι πελάτες μας που είναι κατά κύριο λόγο πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας, αξιοποιούν αυτές τις πληροφορίες για να βελτιστοποιήσουν το customer experience και το digital marketing τους.

Δείτε Περισσότερα

Πλαίσιο

Από το 1969, το «Πλαίσιο» έχει ταυτιστεί με την τεχνολογία, την πρωτοπορία και την εξέλιξη, συνεχίζοντας να βρίσκεται σε ηγετική θέση, ως η πιο υγιής επιχείρηση του κλάδου. Το πάθος μας για την γνώση & την τεχνολογία και το ενδιαφέρον μας για τον άνθρωπο & τις πραγματικές του ανάγκες, καθόρισε και καθορίζει την εξέλιξη και την πορεία μας, αναδεικνύοντάς μας σε πηγή έμπνευσης, πρότυπο και σημείο αναφοράς στο χώρο των ελληνικών επιχειρήσεων.

Δείτε Περισσότερα

HEMMERSBACH HELLAS

Η Hemmersbach είναι μία γερμανική πολυεθνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της Πληροφορικής πάνω από 20 χρόνια. Λειτουργεί σαν συνεργάτης παρέχοντας υπηρεσίες στον τελικό πελάτη των μεγάλων εταιρειών της αγοράς.

Δείτε Περισσότερα

UBITECH

Η UBITECH αποτελεί μία καινοτόμο εταιρεία σχεδιασμού και ανάπτυξης λογισμικού και ολοκλήρωσης πληροφοριακών συστημάτων.

Δείτε Περισσότερα

Digital Realty

Η Digital Realty στην Ελλάδα αποτελεί τον μεγαλύτερο και πλέον διασυνδεδεμένο carrier-neutral πάροχο υπηρεσιών data center στην χώρα. Το data center campus στην Αθήνα προσφέρει cloud και colocation υπηρεσίες και λειτουργεί σαν ένας κόμβος συνεργειών τηλεπικοινωνιακών παρόχων, πελατών και συνεργατών.

Δείτε Περισσότερα

SRS Group of Companies

H Special Risk Solutions (SRS), είναι ένας δυναμικά αναπτυσσόμενος όμιλος εταιρειών, που παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους επαγγελματίες ασφαλιστές, εξασφαλίζοντάς τους τα πιο σύγχρονα και καινοτόμα προϊόντα που διατίθενται στην παγκόσμια ασφαλιστική και αντασφαλιστική αγορά.

Δείτε Περισσότερα

TMF Group

Η TMF Ελλάδος ιδρύθηκε το 2015 και ανήκει στον πολυεθνικό όμιλο TMF Group. Διαθέτει μια ισχυρή διεθνή ομάδα με ειδικούς σε θέματα λογιστικής, φορολογίας, μισθοδοσίας και ανθρώπινου δυναμικού. Η ομάδα του γραφείου στην Αθήνα, συνεργάζεται με επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.

Δείτε Περισσότερα

ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ εκπροσωπεί την YAMAHA MOTOR Co. Ltd. σε Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Αλβανία και Μολδαβία, την PORSCHE AG και την SIXT GmbH στην Ελλάδα. Δραστηριοποιείται επίσης στο χώρο της λιανικής πώλησης προϊόντων Yamaha μέσω της Μοτοδίκτυο, εκπροσωπώντας σημαντικές μάρκες αξεσουάρ αναβάτη. Με περισσότερο από μισό αιώνα ιστορίας, είναι ένας οργανισμός με κινητήρια δύναμη την εξέλιξη.

Δείτε Περισσότερα

SOCIALDOO

H SOCIALDOO είναι μια εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας, που παρέχει υπηρεσίες εταιρικής επικοινωνίας, media relations, public affairs, διαχείρισης κρίσεων, reputation management, ESG/CSR στρατηγικής και συμβουλευτικής, καθώς και creative communication strategies.

Δείτε Περισσότερα

GEP

Η GEP ιδρύθηκε το 2000 από ειδικούς επιστήμονες στην Επαγγελματική Υγεία και Ασφάλεια και έχει εδραιωθεί ως ηγέτιδα εταιρεία παροχής υπηρεσιών του κλάδου στην Ελλάδα. Διαθέτοντας το πληρέστερο δίκτυο Ιατρών Εργασίας και Τεχνικών Ασφάλειας, Επιστημόνων Υγείας και έμπειρων Μηχανικών, καθώς και με τη διεπιστημονική υποστήριξη των τμημάτων Υγείας και Ασφάλειας, η GEP έχει αναδειχθεί σε πολύτιμο συνεργάτη για όλες τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς.

Δείτε Περισσότερα

Delta Engineering

Η Delta Engineering Ε.Τ.Ε. – Σύμβουλοι Μηχανικοί αποτελεί μια σταθερά αναπτυσσόμενη εταιρεία, η οποία εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε όλα τα αντικείμενα που αφορούν το Engineering - Consulting- Permitting - Planning & Project Management συνθέτων τεχνικών έργων και project, από τον σχεδιασμό και την ωρίμανση μέχρι και την υλοποίηση του κάθε εκάστοτε έργου.

Δείτε Περισσότερα

FARMA-CHEM

H FARMA-CHEM SA ιδρύθηκε το 1955 και αποτελεί μία από τις πιο ισχυρές εταιρείες στον κλάδο των αγροχημικών προϊόντων στην Ελλάδα και Διεθνώς. Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της, εμπορεύεται αλλά και παράγει, μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα Φυτοπροστασίας, Θρέψης, Δημόσιας Υγείας και Πολλαπλασιαστικού Υλικού.

Δείτε Περισσότερα

AMDOCS

We help those who build the future to make it Amazing. In an era where new technologies are born every minute, and the demand for meaningful digital experiences has never been so intense, we unlock our customers’ innovative potential, empowering them to transform their boldest ideas into reality and make billions of people feel like VIPs.

Δείτε Περισσότερα

DNV Hellas

Η DNV Hellas είναι Οργανισμός Ταξινόμησης και Πιστοποίησης, μέλος του Νορβηγικού Ομίλου DNV. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1921, παρέχοντας ανεξάρτητες, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες επιθεώρησης, πιστοποίησης, και ταξινόμησης πλοίων. Συνδυάζοντας την εμπειρία με την καινοτομία η εταιρεία προάγει την ασφάλεια στη θάλασσα, την προστασία της ανθρώπινης ζωής και του περιβάλλοντος.

Δείτε Περισσότερα

AMPLUS Technologies

Η AMPLUS Technologies, με 17 χρόνια παρουσίας στην αγορά πληροφορικής, είναι ένας από τους σημαντικότερους integrators στην Ελλάδα. Χάρη στη μακροχρόνια εμπειρία της, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής τεχνολογίας σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία διεθνών οίκων, σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Δείτε Περισσότερα

Neptune Lines

Η Neptune Lines, ως κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών μεταφοράς οχημάτων, δραστηριοποιείται σε περισσότερα από 50 λιμάνια, αποτελώντας αναπόσπαστο μέρος της εφοδιαστικής αλυσίδας της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η εταιρεία διαχειρίζεται σήμερα 19 πλοία μεταφοράς οχημάτων με εμπορικές γραμμές σε σχεδόν 30 χώρες.

Δείτε Περισσότερα

Event Plus

Η Event Plus με 16 χρόνια εμπειρίας, οδηγεί τη νέα εποχή Event Experiences. Σχεδιάζει και υλοποιεί large scale local & global live events και hybrid ή digital projects, υποστηρίζοντας με επαγγελματισμό και εμπιστοσύνη εταιρείες και οργανισμούς.

Δείτε Περισσότερα

Phoenix

Η Phoenix Ltd. είναι μια ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των ανταλλακτικών για κινητήρες πλοίων από το 1975. Έχει σημαντική εμπορική παρουσία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ιδιαίτερα τα τελευταία 5 χρόνια.

Δείτε Περισσότερα

SIEMENS Healthineers Greece

Στη SIEMENS Healthineers πρωτοπορούμε με καινοτομίες στον κλάδο της Υγείας. Για όλους. Παντού. Δίνουμε τη δυνατότητα στους Επαγγελματίες Υγείας να παρέχουν υψηλής ποιότητας περίθαλψη, με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους ασθενείς.

Δείτε Περισσότερα

Arbitrage Real Estate

Η Arbitrage καλύπτει ένα ευρύ φάσμα συμβουλευτικών και διαχειριστικών υπηρεσιών στον τομέα του Real Estate. Αποτελείται από μια εξειδικευμένη ομάδα, η οποία συνδυάζει τη διεθνή εμπειρία με την τοπική γνώση. Είναι εταιρικό μέλος του RICS, του ULI Europe, του INREV και του ΣETE.

Δείτε Περισσότερα

Kawacom Hellas

Έπειτα από μοναδικές εμπειρίες και εξειδικευμένη γνώση πολλών ετών, ιδρύθηκε το 2004 η ελληνική εταιρία Kawacom. Με στοχοπροσήλωση στην αναζήτηση των ποιοτικότερων καφέδων, βρισκόμαστε καθημερινά δίπλα στους επαγγελματίες του χώρου της καφεστίασης προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για τις επιχειρήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

Δείτε Περισσότερα

Elearning Industry

H eLearning Industry είναι μια εταιρία ψηφιακού marketing που συνεργάζεται με τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο του eLearning και τους δινει τη δυνατότητα να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα τους και να προσελκύσουν νέους πελάτες. Είναι επίσης η μεγαλύτερη και πιο αναγνωρίσιμη πλατφόρμα ψηφιακών εκδόσεων και ανταλλαγής απόψεων, η οποία βοηθά τους επαγγελματίες του eLearning να συνδεθούν σε μια ασφαλή διαδικτυακή κοινότητα, να ενημερωθούν για τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και εξελίξεις και να αναζητήσουν έργα ή θέσεις εργασίας.

Δείτε Περισσότερα

Samaras & Associates SA-Consulting Engineers

Ο Όμιλος «Σαμαράς & Συνεργάτες» αποτελεί, σήμερα, το μεγαλύτερο ελληνικό όμιλο μηχανικών και συμβούλων. Βασιζόμενος στο τρίπτυχο γνώση – ποιότητα – συνέπεια, εδώ και 31 χρόνια παρέχει ολοκληρωμένες τεχνικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες (μελέτη, επίβλεψη, αδειοδότηση και διαχείριση σύνθετων τεχνικών έργων και έργων υποδομής) υποστηρίζοντας στην πράξη όλο το φάσμα της επιχειρηματικότητας, αλλά και τον ευρύτερο Δημόσιο τομέα.

Δείτε Περισσότερα

Mega Brokers

Η MEGA Brokers είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων στην Ελλάδα. Το δίκτυο μας αποτελείται πάνω από 1,479 συνεργάτες και παρέχουμε μια ευρεία γκάμα ασφαλιστικών λύσεων προσαρμοσμένων στα μέτρα των 250,000 πελατών που μας εμπιστεύονται. Mε εξειδίκευση στον ασφαλιστικό κλάδο και σωρευμένη γνώση και εμπειρία παρέχει εξειδικευμένα ασφαλιστικά προγράμματα σε όλους τους κλάδους.

Δείτε Περισσότερα

POTAMITISVEKRIS

Η POTAMITISVEKRIS, μία από τις μεγαλύτερες δικηγορικές εταιρείες της Ελλάδος, είναι οργανωμένη στα πρότυπα αντίστοιχων εταιρειών του εξωτερικού. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες της, βασίζονται στους πυλώνες της συμβουλευτικής δικηγορίας και της δικαστικής επίλυσης, ενώ έχει βραβευτεί από τον κορυφαίο διεθνή νομικό οδηγό Chambers & Partners, ως «Δικηγορική Εταιρεία της Χρονιάς» 4 φορές: 2012, 2014, 2020 & 2021!

Δείτε Περισσότερα

Synthetica

Η Synthetica είναι μια εταιρεία που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης για βιομηχανικές εφαρμογές. Συνδυάζοντας το concept του “Digital Twin” με μια συμβουλευτική προσέγγιση στην επίλυση πολύπλοκων οργανωτικών προβλημάτων, η εταιρεία προσφέρει λύσεις λογισμικού που μπορούν - μετρήσιμα – να βελτιώσουν την αποδοτικότητα και την κερδοφορία ενός βιομηχανικού asset.

Δείτε Περισσότερα

Jungheinrich

Ο όμιλος Jungheinrich ιδρύθηκε το 1953 και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων, συστημάτων αποθήκευσης και διακίνησης προϊόντων, σε ολόκληρο τον κόσμο.

Δείτε Περισσότερα

ΧΡΥΣΑΦΙΔΗΣ

Η ΧΡΥΣΑΦΙΔΗΣ ιδρύθηκε το 1882 και είναι ο παλαιότερος και ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές υδραυλικών και βιομηχανικών αγαθών. Οι πελάτες της αναγνωρίζουν την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων και των υπηρεσιών. Λόγω της μεγάλης γκάμας προϊόντων της, μπορεί να προσφέρει σύγχρονες και ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών.

Δείτε Περισσότερα

Globalsat

H Globalsat ηγείται στην Ελληνική αγορά στη διανομή και εμπορία προϊόντων τεχνολογίας, τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, οικιακών συσκευών και μικροσυσκευών και παράλληλα αναπτύσσει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις, με βάση την τεχνολογία και σκοπό να δώσει τη δυνατότητα στους εταιρικούς του πελάτες να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που προκύπτουν στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Δείτε Περισσότερα

Cyberlogic

H Cyberlogic από το 2006 δραστηριοποιείται με επιτυχία στον χώρο της τεχνολογίας τουρισμού, σε περισσότερες από 18 χώρες σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα διαχείρισης και online διανομής τουριστικών υπηρεσιών.

Δείτε Περισσότερα

Avis

Η Avis με ιστορία 60 χρόνων στην Ελλάδα, ηγείται με πάθος και αφοσίωση, επενδύοντας στη σύγχρονη αυτοκίνηση και στην ανάπτυξη καινοτόμων mobility υπηρεσιών.

Δείτε Περισσότερα

Γρηγόρης

Από το 1972 που άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Αττική, ο Γρηγόρης σήμερα διαθέτει πάνω από 370 καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Εξυπηρετεί καθημερινά περισσότερους από 250.000 καταναλωτές, οι οποίοι απολαμβάνουν εκλεκτά χαρμάνια καφέ και μία ευρεία γκάμα φρεσκο-παρασκευασμένων προϊόντων.

Δείτε Περισσότερα

Aqurance

Η Aqurance είναι μια συμβουλευτική εταιρεία που παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες τεχνολογίας για τις φαρμακευτικές εταιρείες με γραφεία στο Λονδίνο και την Αθήνα. Η Aqurance συνεργάζεται με επιχειρήσεις που επιδιωκουν την αριστεία στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες, με την επιτυχή ενσωμάτωση digital transformation χάρη στην εκτεταμένη εμπειρία της και τη βαθιά γνώση του φαρμακευτικού τομέα.

Δείτε Περισσότερα

Infoteam Hellas

Η infoteam Software Group εφαρμόζει μοναδικές λύσεις λογισμικού για τους πελάτες της στη βιομηχανία, τις υποδομές, τις βιοεπιστήμες και τις δημόσιες αγορές για 40 χρόνια. Η βασική δραστηριότητα συνίσταται στη μερική ή ολική ανάπτυξη ελέγχου και ενσωματωμένου λογισμικού, ενδιάμεσου λογισμικού και λογισμικού εφαρμογών – ευέλικτο, σύγχρονο και ασφαλές.

Δείτε Περισσότερα

PharOs Φαρμακευτικές Υπηρεσίες

Η PharOS είναι μια ιδιωτική φαρμακευτική B2B εταιρεία, η οποία αναπτύσσει, παράγει και προμηθεύει γενόσημα, μη συνταγογραφούμενα και προστιθέμενης αξίας φάρμακα, έχοντας χαρτοφυλάκιο με περισσότερα από 89 προϊόντα, αλλά και περισσότερες από 7.900 άδειες κυκλοφορίας παγκοσμίως.

Δείτε Περισσότερα

ALFAOMIKRON Γ.Αλεξανδρόπουλος – Θ.Οικονομίδου & Συνεργάτες

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τους Γιώργο Αλεξανδρόπουλο και Θεοδοσία Οικονομίδου, στους οποίους προστέθηκε αργότερα ο Χαράλαμπος Ηλιόπουλος. Στα χρόνια που μεσολάβησαν αναπτύχθηκε με ραγδαίους ρυθμούς. Σήμερα είναι μια από τις μεγαλύτερες δικηγορικές εταιρείες στην Ελλάδα με πολύχρονη εμπειρία λειτουργίας σε διεθνές περιβάλλον. Η εταιρεία απασχολεί δικηγόρους παρʼ Αρείω Πάγω, παρʼ Εφέταις και παρά Πρωτοδίκαις, ασκούμενους, καθώς και διοικητικούς υπαλλήλους.

Δείτε Περισσότερα

Comergon SA | Risk Managers | Insurance Brokers

Η Comergon σήμερα είναι μια ακμάζουσα επιχείρηση, που εστιάζει αποκλειστικά σε εταιρικούς πελάτες προσφέροντας σημαντική τεχνογνωσία στους τομείς Περιουσίας & Ατυχημάτων, Παροχών Εργαζομένων & Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Διαχείρισης Κινδύνων.

Δείτε Περισσότερα

UCI

Η UCI Ελλάς ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2017 με σκοπό τη διαχείριση απαιτήσεων. Αποτελεί μετεξέλιξη της UCI EFC με παρουσία στην Ελλάδα από το 2003. Με μετόχους τις BNP Paribas & Banco Santander, ο Όμιλος UCI, έχοντας πάνω από 35 χρόνια λειτουργία, δραστηριοποιείται στην Ισπανία, Πορτογαλία, Ελλάδα & Βραζιλία και επικεντρώνεται στη χρηματοδότηση, εκμετάλλευση και πώληση ακινήτων.

Δείτε Περισσότερα

Enia

Η ΕΝΙΑ ιδρύθηκε το 2004 από ανθρώπους με βαθιά γνώση και εμπειρία στα Δίκτυα Ηλεκτρικής Ενέργειας. Σήμερα κατέχει ηγετική θέση στην παροχή, υλοποίηση και υποστήριξη λύσεων που αφορούν στη σύνδεση, μόνωση, προστασία και τερματισμό κάθε τύπου καλωδίου και αγωγού Χαμηλής, Μέσης και Υψηλής Τάσης, [...]

Δείτε Περισσότερα

Ergologic

Η Ergologic κορυφαίος πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, με γραφεία σε Αθήνα και Πάτρα, με τουλάχιστον 60 άρτια καταρτισμένα στελέχη εξυπηρετεί πάνω από 350 επιχειρήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Δείτε Περισσότερα

SURVEY DIGITAL PHOTOVOLTAICS

Η Survey Digital Photovoltaics έχει διαγράψει μια ανοδική πορεία τα τελευταία 10 έτη, ώστε να αποτελεί σήμερα μια αναγνωρισμένη εταιρεία ανάπτυξης, σχεδίασης, προμήθειας, κατασκευής, λειτουργίας, συντήρησης και σωρευτικής εκπροσώπησης για φωτοβολταϊκά πάρκα βιομηχανικής κλίμακας.

Δείτε Περισσότερα

Lancom

Η Lancom είναι η πρώτη 100% ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο των Data Center, Cloud και τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Διαθέτει 3 ιδιόκτητα Data Center σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών, καλύπτοντας κάθε ανάγκη σε ICT υπηρεσίες για επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε μεγέθους και πολυπλοκότητας.

Δείτε Περισσότερα

The American College of Greece

Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, ιδρύθηκε το 1875 στη Σμύρνη της Μ. Ασίας με εντολή του American Board of Commissioners. Είναι το παλαιότερο και μεγαλύτερο, διαπιστευμένο από τις ΗΠΑ, εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ευρώπη.

Δείτε Περισσότερα

TÜV HELLAS

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Ομίλου TÜV NORD. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987, παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Δείτε Περισσότερα

Octane

H OCTANE ιδρύθηκε το 2007 και στα 15 χρόνια παρουσίας μας έχουμε εκτελέσει 800+ έργα στρατηγικής, βελτιστοποίησης εμπειρίας πελάτη, εταιρικής οργάνωσης, υποστήριξης συναλλαγών και διαχείρισης έργων.

Δείτε Περισσότερα

KAFEA TERRA

Παραγωγή προϊόντων καφέ και χονδρικό εμπόριο τροφίμων και ποτών.

Δείτε Περισσότερα

Automation System Hellas SA

Η AS HELLAS από το 1996 συμβάλλει στον εκσυγχρονισμό της Ελληνικής Βιομηχανίας. Αναπτύσσει, σχεδιάζει, κατασκευάζει και εγκαθιστά Βιομηχανικές γραμμές παραγωγής και Ρομποτικά συστήματα για μερικές από τις πιο γνωστές Βιομηχανίες στην Ελλάδα, και παρέχει λύσεις Αυτοματισμού σε Βιομηχανίες και σε μεγάλα έργα υποδομής που αλλάζουν την εικόνα της χώρας.

Δείτε Περισσότερα

Light & Wonder

H Light & Wonder είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στα παιχνίδια πολλαπλών πλατφορμών και ψυχαγωγίας. H Light & Wonder συγκεντρώνει περίπου 6.000 υπαλλήλους από έξι ηπείρους για να συνδέσει περιεχόμενο μεταξύ χερσαίων και ψηφιακών καναλιών με απαράμιλλη τεχνολογία και διανομή.

Δείτε Περισσότερα

Latsco Shipping

Latsco Shipping was originally established in the 1940s when the company’s founder, Captain John Latsis, first ventured into passenger and commercial shipping. Today we operate a diverse fleet of 39 vessels comprised of product tankers, LPG and LNG carriers, containers and dry cargo vessels.

Δείτε Περισσότερα

Delphis

H Delphis προσφέρει το πιο ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών με τεχνολογίες αιχμής, που επικεντρώνεται στους κλάδους κλιματισμού και ψύξης, τόσο σε τελικούς πελάτες όσο και σε έμμεσα δίκτυα πωλήσεων.

Δείτε Περισσότερα

Alsvit

Η Alsvit είναι κορυφαίος πάροxος υπηρεσιών ακίνητης περιουσίας, Χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, Διεθνών επενδυτών και Εταιρειών διαχείρισης απαιτήσεων. Είναι εταιρεία του ομίλου Hipoges, του οποίου μητρικός οργανισμός είναι η KKR από τους κορυφαίους διαχειριστές κεφαλαίων στον κόσμο.

Δείτε Περισσότερα

Nelios

Με σημαντικές βραβεύσεις στο ενεργητικό της, η Nelios είναι το πλέον επιτυχημένο Digital Marketing Agency στην Ελλάδα με ειδίκευση στην τουριστική βιομηχανία.

Δείτε Περισσότερα

Interweave

Είμαστε μία εταιρεία ανάπτυξης ιδεών και καινοτομίας, έχοντας στον πυρήνα μας την τεχνολογία, τη γνώση και τη χρήση δεδομένων. Σύμβουλοι και δημιουργικοί, marketers και μηχανικοί δουλεύοντας με ενιαία μεθοδολογία, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία σε συγκεκριμένους κλάδους της οικονομίας, την εμπειρία και το επιχειρηματικό πνεύμα [...]

Δείτε Περισσότερα

Atypon

Η Atypon ιδρύθηκε το 1996, με όραμα τον εκδημοκρατισμό της επιστημονικής έρευνας και την διεύρυνση της προσβασιμότητας σε αυτήν, που προϋποθέτει την υιοθέτηση του κατάλληλου λογισμικού από τους ακαδημαϊκούς εκδοτικούς οίκους.

Δείτε Περισσότερα

ΔΕΗ Ανανεώσιμες

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες σήμερα, με 34 αιολικά πάρκα, 19 μικρούς υδροηλεκτρικούς σταθμούς, 31 φωτοβολταϊκούς σταθμούς και 1 υβριδικό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, συνολικής εγκατεστημένης ισχύος άνω των 280MW και το φιλόδοξο επενδυτικό της πλάνο, έχει τοποθετηθεί δυναμικά στον Ελληνικό χώρο των ΑΠΕ και δημιουργεί τις βάσεις για να οδηγήσει τον ενεργειακό μετασχηματισμό στη χώρα.

Δείτε Περισσότερα

Ακτή Ρετζίκα

Η Ακτή Ρετζίκα είναι εταιρεία φιλοξενίας, η οποία καθώς αναπτύσσεται δε χάνει τον προσανατολισμό της στο πιο σημαντικό της στοιχείο, τον άνθρωπο. Είναι μία εταιρεία, η οποία δημιουργήθηκε από την οικογένεια. Συνεπώς, αποτελεί σταθερά ένα περιβάλλον όπου οι εργαζόμενοι νοιάζονται ο ένας για τον άλλον, είναι σε θέση να προσανατολίζονται στις ανάγκες των επισκεπτών και να προσφέρουν αυθεντική φιλοξενία.

Δείτε Περισσότερα

Fovera Prostasia

Η Φοβερά Προστασία Α.Ε. ηγείται στο χώρο της Λογιστικής και Συμβουλευτικής Επιχειρήσεων. Με έδρα στη Θεσσαλονίκη και υποκαταστήματα στην Αθήνα, το Ηράκλειο και τη Λάρισα, η εταιρεία πρωτοπορεί στον κλάδο, προσφέροντας κορυφαίες Λογιστικές, Φοροτεχνικές, Μισθοδοτικές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες.

Δείτε Περισσότερα

AbbVie

Η AbbVie είναι μία παγκόσμια βιοφαρμακευτική εταιρεία προσανατολισμένη στην έρευνα. Δέσμευσή της αποτελεί η ανάπτυξη καινοτόμων, προηγμένων θεραπειών για μερικές από τις πιο σύνθετες και σοβαρές ασθένειες παγκοσμίως.

Δείτε Περισσότερα

Embryoclinic

Όραμα της Embryoclinic ήταν η δημιουργία ενός πρότυπου ιατρικού κέντρου με διεθνή εμβέλεια και απήχηση. Στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της βρίσκεται η γυναίκα, τόσο η ασθενής, όσο και η εργαζόμενη.

Δείτε Περισσότερα

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΑΕ

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. ξεκίνησε την πορεία της το 1976 και το 2021 συμπλήρωσε 45 χρόνια επιτυχημένης ανάπτυξης στην ελληνική αγορά. Έχουμε καθιερωθεί στη συνείδηση των καταναλωτών ως τα οικονομικά και ελληνικά σούπερ μάρκετ...

Δείτε Περισσότερα

Syngenta Hellas

Η Syngenta Hellas Μονοπρόσωπη ΑΕΒΕ ιδρύθηκε το 2000 και προήλθε από την συγχώνευση της Novartis Agribusiness με την Zeneca Agrochemicals. Η Syngenta διαθέτει μια πλήρη γκάμα προϊόντων φυτοπροστασίας και δημόσιας υγείας καθώς επίσης και σπόρους μεγάλων καλλιεργειών και κηπευτικών.

Δείτε Περισσότερα

Novibet

Η Novibet είναι μια διεθνής GameTech εταιρεία, η οποία προσφέρει διαδικτυακά αθλητικά στοιχήματα και ψυχαγωγία καζίνο σε αγορές της Ευρώπης και Λατινικής Αμερικής, και συγκεκριμένα σε Ελλάδα, Μάλτα, Ιρλανδία, Ιταλία και Μεξικό.

Δείτε Περισσότερα

Up Hellas

Η Up Hellas, μέλος του γαλλικού πολυεθνικού ομίλου Up Group, σχεδιάζει και υλοποιεί  digital-first αφορολόγητα εταιρικά προνόμια εργαζομένων (Κάρτες Σίτισης, Δώρα, Fitness, Τουρισμός).

Δείτε Περισσότερα

TeamCandi

Η TeamCandi (www.candi.gr), ανήκει κατά 100% στην Info Quest Technologies, εταιρεία του Ομίλου Quest και εξειδικεύεται στη σχεδίαση και υλοποίηση λύσεων Modern Workplace και Robotic Process Automation.

Δείτε Περισσότερα

Quest on Line

H Quest Online (www.you.gr) ανήκει κατά 100% στον Όμιλο Quest και εξειδικεύεται στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο.

Δείτε Περισσότερα

Clima Quest

H Clima Quest (www.gree.gr) ανήκει κατά 100% στον Όμιλο Quest. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2020 και είναι αποκλειστικός διανομέας της GREE στην Ελλάδα με αντικείμενο τη διάθεση και υποστήριξη όλων των προϊόντων GREE στην ελληνική αγορά.

Δείτε Περισσότερα

Info Quest Technologies

H Info Quest Technologies (www.infoquest.gr ), ανήκει κατά 100% στον Όμιλο Quest και είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών ψηφιακής τεχνολογίας στην Ελλάδα.

Δείτε Περισσότερα

Intrum

Η Intrum αποτελεί κορυφαίο πάροχο υπηρεσιών διαχείρισης απαιτήσεων, με όραμα να ανοίξει τον δρόμο προς μια υγιή και βιώσιμη οικονομία για όλους. Μέσα από τις τέσσερις αξίες μας: Empathy, Ethics, Dedication, Solutions, δημιουργούμε αξία για τους πελάτες μας και την κοινωνία συνολικά.

Δείτε Περισσότερα

Astellas Pharmaceuticals

H AstellasPharma Inc. ιδρύθηκε τον Απρίλιο 2005, μετά τη συγχώνευση των εταιριών Yamanouchi και Fujisawa. Έχει λανσάρει με επιτυχία καινοτόμα φάρμακα σε διάφορους θεραπευτικούς τομείς, όπως η Ογκολογία, η Ουρολογία, η Μεταμόσχευση και η Νεφρολογία.

Δείτε Περισσότερα

Anatolia College

Από το 1886, το όνομα Ανατόλια είναι συνώνυμο της ακαδημαϊκής αριστείας. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη από το 1923, το Κολλέγιο Ανατόλια είναι ένας μη-κερδοσκοπικός ιδιωτικός οργανισμός που εξυπηρετεί όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Δείτε Περισσότερα

Epsilon Net

H Epsilon Net A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιρειών που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής, της ανάπτυξης ψηφιακού περιεχομένου και της εκπαίδευσης.

Δείτε Περισσότερα

PEOPLE FOR BUSINESS

Η People for Business εξειδικεύεται στην επιλογή στελεχών, στα δομημένα κέντρα αξιολόγησης δεξιοτήτων, στον επαναπροσδιορισμό καριέρας στελεχών και στην στρατηγική ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού.

Δείτε Περισσότερα

Deloitte

Η Deloitte Ελλάδος, μέλος του παγκόσμιου δικτύου της Deloitte Touche Tohmatsu, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1975. Συνδυάζει σημαντική εμπειρία και γνώση σε ελεγκτικές, συμβουλευτικές, χρηματοοικονομικές, φορολογικές και νομικές υπηρεσίες και σε υπηρεσίες διαχείρισης κινδύνου.

Δείτε Περισσότερα

WorkEthix

H -WorkEthix είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία που παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες εύρεσης καταρτισμένου προσωπικού στο χώρο της τεχνολογίας. Στόχος μας είναι να γεφυρώσουμε το χάσμα της τεχνολογικής αγοράς και ταλαντούχων επαγγελματιών.

Δείτε Περισσότερα

Wheelsys

Η βασική δραστηριότητα της Wheelsys LTD είναι η ανάπτυξη, διανομή και υποστήριξη της cloud πλατφόρμας Wheels Car Rental System η οποία είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συστήματα διαχείρισης Car Rental & Leasing με περισσότερους απο 800 πελάτες σε 66 χώρες.

Δείτε Περισσότερα

Prosperty

Η Prosperty είναι η μεγαλύτερη ψηφιακή πλατφόρμα real estate στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η οποία, μέσω της τεχνολογίας και της ανάλυσης δεδομένων στην αγορά ακινήτων, προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία σε ιδιοκτήτες ακινήτων, αγοραστές και ενοικιαστές, κάνοντας τη διαδικασία πώλησης, αγοράς και ενοικίασης ενός ακινήτου μια πιο εύκολη, γρήγορη και απόλυτα διαφανή διαδικασία.

Δείτε Περισσότερα

XM

Με πάνω από 5.000.000 πελάτες από την ίδρυσή της το 2009, η XM έχει εξελιχθεί σε μια μεγάλη διεθνή εταιρεία επενδύσεων και σε έναν πραγματικό ηγέτη του κλάδου.

Δείτε Περισσότερα

Novatron

Η Novatron Security Distribution SA ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2015 και το 2021 κατάφερε να γίνει η κορυφαία εταιρεία χονδρικής πώλησης Συστημάτων Ασφαλείας στην Ελλάδα.

Δείτε Περισσότερα

EFA GROUP

To EFA GROUP είναι πάροχος υπηρεσιών και κατασκευαστικός όμιλος εταιριών (EFA VENTURES, THEON SENSORS, SCYTALYS, ES-SYSTEMS, AEROSPACE VENTURES, epicos.com), που δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο στην αγορά της Αεροδιαστημικής, Άμυνας, Νέων Τεχνολογιών και Ασφάλειας.

Δείτε Περισσότερα

OpenBet

Η OpenBet ηγέτιδα εταιρεία στα ολοκληρωμένα συστήματα αθλητικού στοιχήματος, με διασπορά πελατών και παρουσίας σε έξι ηπείρους αποτελεί συνώνυμο της προηγμένης τεχνολογίας, καινοτομίας και ασφάλειας.

Δείτε Περισσότερα

NETSTEPS

Η εταιρεία Netsteps είναι ένα Premium E-commerce & Digital Marketing Agency. Με εξειδίκευση στο Performance Marketing, την πρωτότυπη παραγωγή περιεχομένου και στην διάδοση των πλέον καινοτόμων λύσεων και εμπειριών στο e-Commerce, η NetSteps έχει λάβει πληθώρα βραβείων.

Δείτε Περισσότερα

Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ είναι η κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας.

Δείτε Περισσότερα

Omnicliq

Η Omnicliq είναι ένα νέο είδος Digital Agency. Η δουλειά μας δε σταματά στα στενά όρια του digital markerting· Βλέπουμε κάθε επιχείρηση σαν να είναι δική μας! Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην πορεία των brands που μας εμπιστεύονται γιατί μιλάμε με πραγματικά δεδομένα και χρήματα.

Δείτε Περισσότερα

ORANGE CLICK MEDIA

H OCM είναι ένα Digital Media Agency που έχει σκοπό να βοηθά τις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους και να εξελιχθούν στο σύγχρονο και συνεχώς μεταβαλλόμενο εμπορικό τοπίο.

Δείτε Περισσότερα

Epignosis

Η Epignosis είναι κορυφαίος προμηθευτής τεχνολογίας που ειδικεύεται στις λύσεις eLearning.

Δείτε Περισσότερα

Bausch + Lomb Greece

Αποστολή μας: Να βοηθάμε τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να βλέπουν καλύτερα και να ζουν καλύτερα. Στρατηγικός μας στόχος είναι και η βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος. Είμαστε η πρώτη φαρμακευτική εταιρεία στην Ευρώπη με πιστοποίηση στην καταπολέμηση της δωροδοκίας (ISO37001:2016).

Δείτε Περισσότερα

Atos Greece

Η Atos είναι παγκόσμιος ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό με 112.000 εργαζόμενους σε 71 χώρες, οι οποίοι αναπτύσσουν και εφαρμόζουν καινοτόμες ψηφιακές λύσεις, που υποστηρίζουν τον επιχειρηματικό μετασχηματισμό των πελατών τους και αντιμετωπίζουν περιβαλλοντικές και κοινωνικές προκλήσεις.

Δείτε Περισσότερα

Α. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Η Α. Χατζόπουλος Α.Ε. εξειδικεύεται στην παροχή λύσεων εύκαμπτης συσκευασίας για τις μεγαλύτερες βιομηχανίες τροφίμων, ποτών, καλλυντικών, χημικών και φαρμακευτικών προϊόντων παγκοσμίως.

Δείτε Περισσότερα

Zoetis

Η Zoetis είναι η πρώτη μεγαλύτερη εταιρεία παγκοσμίως κτηνιατρικών φαρμάκων. Αναπτύσσει και διαθέτει στην αγορά, ένα ποικίλο χαρτοφυλάκιο καινοτόμων φαρμάκων και εμβολίων για την υγεία των ζώων, που έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν παγκοσμίως τις ανάγκες κτηνιάτρων, κτηνοτρόφων και ιδιοκτητών ζώων συντροφιάς.

Δείτε Περισσότερα

CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A.

Η CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. ιδρύθηκε το 1987 και ξεχωρίζει για την 35ετή εµπειρία της, το εξειδικευµένο προσωπικό και τις ολοκληρωµένες λύσεις στην παραγωγή κι εµπορία Ναυτιλιακού & Βιοµηχανικού Εξοπλισµού.

Δείτε Περισσότερα

interworks.cloud™

Η interworks.cloud™ είναι ένας κορυφαίος πάροχος cloud πλατφόρμας αυτοματισμού με εμπειρία δύο δεκαετιών στη μετατροπή των παραδοσιακών υπηρεσιών πληροφορικής σε ισχυρούς παρόχους λύσεων Cloud.

Δείτε Περισσότερα

Dialectica

Με γραφεία σε Αθήνα, Λονδίνο, Μόντρεαλ, Βανκούβερ, Νέα Υόρκη, Μπογκοτά και Χο Τσι Μιν, η Dialectica συνδέει θεσμικούς επενδυτές, συμβουλευτικές εταιρείες και μεγάλες επιχειρήσεις με εξειδικευμένα στελέχη των αγορών (experts) με σκοπό να αντλήσουν πληροφορίες και να αξιολογήσουν επενδυτικές συμφωνίες εκατομμυρίων.

Δείτε Περισσότερα

ZeniΘ

Η ιστορία μας αρχίζει κάπου στο 2000: με την ίδρυση της E.Π.Α Θεσσαλονίκης Α.Ε. και της E.Π.Α Θεσσαλίας, ξεκινά η χρήση φυσικού αερίου στις πόλεις της Θεσσαλονίκης, της Λάρισας και ολόκληρης της περιφέρειας Θεσσαλίας. Όλα αυτά τα χρόνια, με ασφάλεια & αξιοπιστία παρέχουμε φυσικό αέριο σε εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά & επιχειρήσεις.

Δείτε Περισσότερα

Novo Nordisk

Η Novo Nordisk Hellas LTD είναι Φαρμακευτική εταιρεία με πρωταγωνιστικό ρόλο στον έλεγχο της μάστιγας του σακχαρώδη διαβήτη στην Ελλάδα. Καθιστά διαθέσιμα τα πιο καινοτόμα προϊόντα και αναλαμβάνει δράσεις που προάγουν την ρύθμιση και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με διαβήτη.

Δείτε Περισσότερα

Geobyte Networks

Η Geobyte Networks είναι μια καινοτόμος τεχνική εταιρία που ως πάροχος τεχνικών υπηρεσιών ειδικεύεται στον ταχέως ανερχόμενο κλάδο των οπτικών ινών, του αερίου και των τηλεπικοινωνιών, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην οικοδόμηση του μέλλοντος.

Δείτε Περισσότερα

ΘΕΟΝΗ

H εταιρεία ΘΕΟΝΗ Α.Ε δραστηριοποιείται στον τομέα του εμφιαλωμένου νερού. Διαθέτει υπερσύγχρονη μονάδα εμφιάλωσης, στο Μουζάκι του νομού Καρδίτσας, απασχολώντας περισσότερους από 100 εργαζόμενους, οι οποίοι προέρχονται κυρίως από την τοπική κοινωνία.

Δείτε Περισσότερα

Danone

Στην Ελλάδα η Danone Nutricia (Numil Hellas), θυγατρική της Danone, έχει παρουσία πάνω από 90 χρόνια. Δραστηριοποιείται στις κατηγορίες των Γαλακτομικών & Φυτικών προιόντων και Προιόντων Ειδικής διατροφής με μάρκες όπως Activia, Almiron, Alpro, Milupa, Nutricia, Fortimel, Danette, κλπ.

Δείτε Περισσότερα

De La Salle College

Το Κολέγιο "ΔΕΛΑΣΑΛ" είναι ένας μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός, που ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1888. Περιλαμβάνει όλα τα επίπεδα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τα 180 άτομα που εργάζονται στα διάφορα τμήματα του προσφέρουν ανθρωπιστική εκπαίδευση στα παιδιά της πόλης μας.

Δείτε Περισσότερα

Door to Deck Global

Η Door to Deck Global Marine Logistics είναι ένας δυναμικός πάροχος εξατομικευμένων λύσεων της παγκόσμιας εφοδιαστικής αλυσίδας με ειδίκευση στον κλάδο της ναυτιλίας.

Δείτε Περισσότερα

Edenred

H Edenred είναι η κορυφαία ψηφιακή πλατφόρμα στον τομέα των υπηρεσιών και πληρωμών προς επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Δείτε Περισσότερα

Urban Soul Project

Η Urban Soul Project ιδρύθηκε το 2009 από τον Τάσο Γεωργαντζή και τον Κώστα Φλώρο και σήμερα είναι ένα από τα μεγαλύτερα αρχιτεκτονικά γραφεία στην Ελλάδα, ενώ δραστηριοποιείται σε όλη την Ευρώπη, με έργα σε Λονδίνο, Παρίσι, Βρυξέλλες, Στουτγάρδη κλπ.

Δείτε Περισσότερα

Harbor Lab

H Harbor Lab παρέχει την cloud–based ψηφιακή πλατφόρμα διαχείρισης λιμενικών εξόδων σε πλοιοκτήτες, εταιρείες διαχείρισης πλοίων και ναυλωτές.

Δείτε Περισσότερα

Viopol

Η VIOPOL Polyurethane Systems ιδρύθηκε το 1974 και είναι μία από τις πιο δυναμικές εταιρείες στον τομέα της παραγωγής συστημάτων πολυουρεθάνης.

Δείτε Περισσότερα

Campari Group

O όμιλος Campari, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο κλάδο των αλκοολούχων ποτών, με ένα portfolio περισσότερων από 50 premium και super premium προϊόντων τα οποία διακρίνονται σε Global, Regional και Local προτεραιότητες. Ο Όμιλος ιδρύθηκε το 1860 και σήμερα είναι η 6η μεγαλύτερη εταιρεία παγκοσμίως στον κλάδο των premium spirits.

Δείτε Περισσότερα

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ δραστηριοποιείται στον χώρο των καταψυγμένων λαχανικών και φρέσκων σαλατών εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια. Καθημερινά επενδύει στον πρωτογενή τομέα και την ελληνική οικονομία.

Δείτε Περισσότερα

UTECO

Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε και να αναδείξουμε τη σύγχρονη και δυναμική επιχείρησή μας βασιζόμενοι στην αξία της ομάδας μας! Επενδύουμε σε μια κουλτούρα με ίσες ευκαιρίες, βασισμένη σε πέντε βασικούς άξονες, την ακεραιότητα, το πάθος για αριστεία, την καινοτομία, την ποιότητα και την αξιοπιστία!

Δείτε Περισσότερα

Transcombi Express

Η Transcombi Express είναι ηγέτιδα εταιρεία στον ελληνικό κλάδο των Logistics. Οι επενδύσεις σε τεχνολογίες που διευκολύνουν το έργο της είναι σημαντικές, ωστόσο το ανθρώπινο δυναμικό της αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο της επιτυχίας της.

Δείτε Περισσότερα

Cardlink

Η Cardlink ιδρύθηκε το 2004 και είναι ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών πληρωμών στην Ελλάδα με περισσότερα από 290.000 POS, 25.000 καταστήματα e-Commerce και 400 εκατομμύρια συναλλαγές ανά έτος.

Δείτε Περισσότερα

Bolton Hellas

Η Bolton Hellas είναι από το 1976 μέλος του Bolton Group, ενός πολυεθνικού ομίλου στον τομέα των προϊόντων ευρείας κατανάλωσης με έδρα το Μιλάνο της Ιταλίας.

Δείτε Περισσότερα

Sigma Security

Η Sigma Security ιδρύθηκε το 1977 και διατηρεί υψηλό επίπεδο αναγνώρισης στην ελληνική αγορά όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της. Έχει κερδίσει τη φήμη της, κατασκευάζοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, προσφέροντας παράλληλα στους συνεργάτες της ολοκληρωμένη υποστήριξη.

Δείτε Περισσότερα

Convert Group

Convert Group is a leading SaaS firm in the Data & Analytics Market Intelligence space for eCommerce.

Δείτε Περισσότερα

QUALCO

Ο όμιλος Qualco, με εμπειρία άνω των 20 ετών, παρέχει λύσεις σε πραγματικά προβλήματα του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού κλάδου, μέσω ενός συνδυασμού τεχνολογίας, data analytics, και βέλτιστων επιχειρησιακών πρακτικών και υπηρεσιών.

Δείτε Περισσότερα

Kaizen Gaming

Η Kaizen Gaming είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες GameTech στην Ευρώπη. Με έμφαση στην Τεχνολογία και τον Άνθρωπο, στόχος μας είναι να βελτιώνουμε διαρκώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας για να προσφέρουμε την καλύτερη και ασφαλέστερη διαδικτυακή παικτική εμπειρία στους πελάτες μας.

Δείτε Περισσότερα

Hack The Box

Η Hack The Box είναι μία ηλεκτρονική πλατφόρμα για cybersecurity training, upskilling, και certification, που επιτρέπει τόσο στους χρήστες της, όσο και σε επιχειρήσεις, πανεπιστημιακά ιδρύματα και κάθε είδους οργανισμό σε όλο τον κόσμο να δοκιμάσουν και να επεκτείνουν τις ικανότητές τους στην κυβερνοασφάλεια, προσεγγίζοντας την εκπαίδευση ως παιχνίδι.

Δείτε Περισσότερα

Kατεβάστε σε ψηφιακή μορφή το αφιέρωμα της εφημερίδας "Η Καθημερινή" με τις 30 εταιρείες της λίστας Best Workplaces™ Hellas 2023

social_signal_2023