Δηλώστε συμμετοχή στο Get Certified Webinar

Triparound

Η Triparound είναι μία travel tech εταιρεία που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις λογισμικού για επαγγελματίες στον κλάδο του τουρισμού παγκοσμίως. Με το εκτεταμένο διεθνές πελατολόγιό μας, η εταιρεία αλλάζει μια για πάντα τον τρόπο που ταξιδεύουν οι άνθρωποι.

Δείτε Περισσότερα

ΑΠΟΨΗ

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων ΑΠΟΨΗ, ιδρυθείς το 1995, πρωτοπορεί στον χώρο των Τεχνολογιών Πληροφορικής, Συμβουλευτικής και Εκπαίδευσης. Με έμφαση στην καινοτομία και τις σύγχρονες τεχνολογίες, παρέχει λύσεις Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Business Intelligence, και βιώσιμης επανασχεδίασης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Δείτε Περισσότερα

Foundever™

Η Foundever™ είναι παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο της τεχνολογίας, αφοσιωμένος στην προώθηση της καινοτομίας στον κλάδο της εμπειρίας πελατών (CX). Με 170.000 συνεργάτες σε όλο τον κόσμο, είμαστε η ομάδα πίσω από τις καλύτερες εμπειρίες για +800 από τις κορυφαίες ψηφιακές εταιρείες παγκοσμίως.

Δείτε Περισσότερα

Toyota Material Handling

H Toyota Material Handling Greece είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον χώρο του εξοπλισμού και υπηρεσιών διαχείρισης υλικών στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Ως μέλος του Ομίλου Toyota, η εταιρεία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα βιώσιμων λύσεων διαχείρισης υλικών και υπηρεσιών στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Δείτε Περισσότερα

Altavia Hellas

Η Altavia Hellas είναι μια κορυφαία εταιρεία μάρκετινγκ και επικοινωνίας, μέλος του διεθνούς ομίλου Altavia. Εξειδικεύεται στην παροχή καινοτόμων και αποδοτικών marketing solutions, περιλαμβάνοντας strategic consulting, brand activation, digital marketing, content creation και διαχειρηση εκτυπώσεων (print management).

Δείτε Περισσότερα

PharOs

Η PharOS είναι μια ιδιωτική φαρμακευτική B2B εταιρεία, η οποία αναπτύσσει, παράγει και προμηθεύει γενόσημα, μη συνταγογραφούμενα και προστιθέμενης αξίας φάρμακα, έχοντας χαρτοφυλάκιο με περισσότερα από 89 προϊόντα, αλλά και περισσότερες από 7.900 άδειες κυκλοφορίας παγκοσμίως.

Δείτε Περισσότερα

DNV Hellas

Η DNV Hellas είναι Οργανισμός Ταξινόμησης και Πιστοποίησης, μέλος του Νορβηγικού Ομίλου DNV. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1921, παρέχοντας ανεξάρτητες, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες επιθεώρησης, πιστοποίησης, και ταξινόμησης πλοίων. Συνδυάζοντας την εμπειρία με την καινοτομία η εταιρεία προάγει την ασφάλεια στη θάλασσα, την προστασία της ανθρώπινης ζωής και του περιβάλλοντος.

Δείτε Περισσότερα

TMF Group

Η TMF Group βοηθά τους πελάτες της στο να επενδύουν και να λειτουργούν με ασφάλεια σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας διαφορετικά επίπεδα εταιρικής διακυβέρνησης και διασφάλισης ποιότητας διαδικασιών που εμπνέουν εμπιστοσύνη.

Δείτε Περισσότερα

Samaras & Associates SA-Consulting Engineers

Ο Όμιλος «Σαμαράς & Συνεργάτες» αποτελεί, σήμερα, τo μεγαλύτερo ελληνικό όμιλο μηχανικών και συμβούλων. Βασιζόμενος στο τρίπτυχο γνώση – ποιότητα – συνέπεια, εδώ και 32 χρόνια παρέχει ολοκληρωμένες τεχνικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες (μελέτη, επίβλεψη, αδειοδότηση, διαχείριση σύνθετων τεχνικών έργων και έργων υποδομής) υποστηρίζοντας στην πράξη όλο το φάσμα της επιχειρηματικότητας, αλλά και τον ευρύτερο Δημόσιο τομέα.

Δείτε Περισσότερα

ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΕ

Η ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε.Π.Ε. παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα Υγείας & Ασφάλειας της Εργασίας, Ανάπτυξης Συστημάτων Διαχείρισης, Πιστοποίησης Προϊόντων, Οργάνωσης Επιχειρήσεων. Απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις και φορείς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα και τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης.

Δείτε Περισσότερα

ΓΕΩΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ Ε.Τ.Ε

Η Γεωμελετητική Ε.T.E. – Μηχανικοί Γεωπληροφορικής & Έργων Υποδομής αποτελεί μια εταιρεία τοπογραφικών εφαρμογών, η οποία στοχεύει στην υποστήριξη επενδυτών στο στάδιο του προσδιορισμού και της διασφάλισης της ακίνητης περιουσίας τους, καθώς και της θεμελίωσης του ιδιαίτερου χαρακτήρα και της πολεοδομικής της ταυτότητας.

Δείτε Περισσότερα

LEVER

Η Lever Α.Ε. παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε φορείς του δημοσίου τομέα όπως Υπουργεία, Περιφέρειες, Ο.Τ.Α., Πανεπιστήμια, Επιμελητήρια. Σκοπός μας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των Ελλήνων, η ανάπτυξη του πολιτισμού μας και της οικονομίας μας.

Δείτε Περισσότερα

Pointers Property Services S.A.

Η Pointers Property Services S.A.. παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στην εκτίμηση, διαχείριση και μεσιτεία ακινήτων. Εξειδικευμένοι συνεργάτες σε όλους τους επιστημονικούς τομείς διασφαλίζουν ακεραιότητα, συνέπεια, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα σε όλα τα έργα, συμμορφούμενοι με τα Παγκόσμια Επαγγελματικά και Ηθικά Πρότυπα, τα οποία αποτελούν βασικά στοιχεία για την διασφάλιση ποιότητας και την εταιρική κοινωνική ευθύνη.

Δείτε Περισσότερα

Delta Engineering

Η Delta Engineering Ε.Τ.Ε. – Σύμβουλοι Μηχανικοί αποτελεί μια σταθερά αναπτυσσόμενη εταιρεία, η οποία εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε όλα τα αντικείμενα που αφορούν το Engineering - Consulting- Permitting - Planning & Project Management συνθέτων τεχνικών έργων και project, από τον σχεδιασμό και την ωρίμανση μέχρι και την υλοποίηση του κάθε εκάστοτε έργου.

Δείτε Περισσότερα

PAPOUTSANIS S.A

Η εταιρία Παπουτσάνης είναι μια κορυφαία ελληνική βιομηχανία με πλούσια κληρονομιά που σήμερα αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς σαπουνιών και υγρών καλλυντικών στην Ευρώπη και παράγει πάνω από 100 εκατομμύρια προϊόντα ετησίως.

Δείτε Περισσότερα

EFFECT

Η EFFECT, εταιρεία πληροφορικής από το 1990, με εξειδίκευση στον τομέα των επενδύσεων, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σύγχρονου λογισμικού, σε χρηματοοικονομικούς οργανισμούς. Η αποδεδειγμένη εμπειρία της EFFECT, από εκατοντάδες επιτυχημένα έργα στα 34 χρόνια λειτουργίας της στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και η οικονομική της ευρωστία αποτελούν εγγύηση για τους πελάτες της.

Δείτε Περισσότερα

ΔΙΑΣ Α.Ε.

Η εταιρεία ΔΙΑΣ Α.Ε. αποτελεί τον Εθνικό Φορέα Εκκαθάρισης Διατραπεζικών Πληρωμών. Στο Σύστημα Πληρωμών ΔΙΑΣ συμμετέχουν ως μέλη όλα τα πιστωτικά ιδρύματα καθώς και ιδρύματα πληρωμών και ηλεκτρονικού χρήματος που λειτουργούν στην Ελλάδα και παρέχει τα παρακάτω εργαλεία πληρωμών: μεταφορές πίστωσης, άμεσες χρεώσεις, πληρωμές με κάρτες, επιταγές, συναλλαγές σε ΑΤΜ.

Δείτε Περισσότερα

Apivita

H APIVITA, που σημαίνει «η ζωή της μέλισσας», είναι μία πρωτοπόρος ελληνική εταιρεία που παράγει καινοτόμα φυσικά καλλυντικά από το 1979, που προωθούν έναν ισορροπημένο και αρμονικό τρόπο ζωής, βασισμένο στην ελληνική φύση και στη μοναδική κοινωνία των μελισσών. Η APIVITA από το 2017 ανήκει στον όμιλο PUIG και πλέον δραστηριοποιείται σε 54 χώρες.

Δείτε Περισσότερα

PREMIA Properties

Η Premia Properties, είναι μια κορυφαία Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Η ανάπτυξή της βασίζεται στη δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου ακινήτων που θα αποφέρει μακροπρόθεσμη αξία και θα ελαχιστοποιεί τον επενδυτικό κίνδυνο διαφοροποιώντας τις επενδύσεις σε ποικίλα ακίνητα, με βάση γεωγραφικά κριτήρια, τύπο χρήσης, ηλικία ακινήτων και ενεργή διαχείριση του χαρτοφυλακίου αξιολογώντας την απόδοση του κάθε ακινήτου.

Δείτε Περισσότερα

Arbitrage Real Estate

Η Arbitrage καλύπτει ένα ευρύ φάσμα συμβουλευτικών και διαχειριστικών υπηρεσιών στον τομέα του Real Estate. Αποτελείται από μια εξειδικευμένη ομάδα, η οποία συνδυάζει τη διεθνή εμπειρία με την τοπική γνώση. Είναι εταιρικό μέλος του RICS, του ULI Europe και του ΣΕΤΕ.

Δείτε Περισσότερα

Synthetica

Η Synthetica είναι μια εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης και Προηγμένων Αναλύσεων, που παρέχει Υπηρεσίες Λογισμικού σε κορυφαίους οργανισμούς στον βιομηχανικό τομέα. Η Synthetica χρησιμοποιεί μια συμβουλευτική προσέγγιση για την επίλυση σύνθετων προβλημάτων και προσφέρει εργαλεία λήψης αποφάσεων που βελτιώνουν μετρήσιμα την Αποτελεσματικότητα Περιουσιακών Στοιχείων και την Κερδοφορία.

Δείτε Περισσότερα

BRIGHTaddValue

Η BRIGHTaddValue ιδρύθηκε το 2018 με στόχο την παροχή ενός ολιστικού φάσματος κτηματομεσιτικών και εξειδικευμένων τεχνικών υπηρεσιών. Έκτοτε, η ομάδα μας ανέλαβε μια σειρά σημαντικών επενδυτικών & τεχνικών έργων όπως η εμπορική ωρίμανση ιδιαίτερων κτιριακών αναπτύξεων, η διαχείριση σύνθετων επενδυτικών σχημάτων, τεχνικοί έλεγχοι σημαντικών γραφειακών & επαγγελματικών ακινήτων και η διαχείριση μεγάλων κτιριακών έργων.

Δείτε Περισσότερα

Γρηγόρης

Από το 1972 που άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Αττική, ο Γρηγόρης σήμερα διαθέτει πάνω από 370 καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Εξυπηρετεί καθημερινά περισσότερους από 250.000 καταναλωτές, οι οποίοι απολαμβάνουν εκλεκτά χαρμάνια καφέ και μία ευρεία γκάμα φρεσκο-παρασκευασμένων προϊόντων.

Δείτε Περισσότερα

DHL Express (Hellas)

Ο Όμιλος DHL είναι ο κορυφαίος πάροχος logistics στον κόσμο. Η DHL Express συνδέει ανθρώπους και αγορές και ενισχύει το παγκόσμιο εμπόριο. Χαρακτηριστικό moto της εταιρείας είναι το «Ενώνουμε ανθρώπους, Βελτιώνουμε ζωές». Στρατηγικοί στόχοι της DHL Express είναι να είναι Πάροχος, Επένδυση και Εργοδότης Επιλογής.

Δείτε Περισσότερα

Marine Tours

O Όμιλος Marine Tours είναι ένας πολυδιάστατος οργανισμός διαχείρισης ταξιδιωτικών αναγκών (Business Travel Management), με περισσότερα από 40 χρόνια εξειδίκευσης στη διαχείριση επαγγελματικών ταξιδιών. Είναι στρατηγικός συνεργάτης των σημαντικότερων εταιρικών πελατών και ναυτιλιακών εταιρειών στην Ελλάδα.

Δείτε Περισσότερα

DHL Global Forwarding Freight

Η DHL Global Forwarding Freight (DGFF) είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στις υπηρεσίες αερομεταφορών και ένας από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών θαλάσσιων μεταφορών. Περίπου 40.000 εργαζόμενοι εργάζονται για να εξασφαλίσουν τη μεταφορά κάθε είδους αποστολών αεροπορικώς ή θαλασσίως. Οι εφοδιαστικές λύσεις της DGFF καλύπτουν ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού, από το εργοστάσιο έως το κατάστημα. Περιλαμβάνουν επίσης ειδικά σχεδιασμένες υπηρεσίες μεταφορών.

Δείτε Περισσότερα

ΔΕΛΤΑ

Η ΔΕΛΤΑ είναι μια εταιρεία τροφίμων που δραστηριοποιείται στον χώρο της καλής διατροφής, προσφέροντας πάνω από 70 χρόνια ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, τα οποία καλύπτουν τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες του πληθυσμού της χώρας, και ταυτόχρονα προάγουν διεθνώς το ευ ζην της ελληνικής μεσογειακής διατροφής.

Δείτε Περισσότερα

Korinthian Foods

Η Korinthian Foods ιδρύθηκε το 2004 με όραμα να συμβάλλει στην ευημερία του ανθρώπου μέσα από την ποιοτική διατροφή και σήμερα αποτελεί τη μεγαλύτερη περιφερειακή ελληνική εταιρεία βιομηχανικής εστίασης. Με σεβασμό στην ποιότητα η KF προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σίτισης και τροφοδοσίας σε μεγάλη κλίμακα.

Δείτε Περισσότερα

Aspisid

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε στην Ολλανδία το 2017, και δραστηριοποιείται στον τομέα του Identity & Access Management (IAM).Παρέχουμε, μεταξύ άλλων, υπηρεσίες consulting, project management, business analysis, προγραμματισμού και υποστήριξης και οι πελάτες μας ανά την Ευρώπη προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Δείτε Περισσότερα

ΧΡΥΣΑΦΙΔΗΣ

Η εταιρεία ΧΡΥΣΑΦΙΔΗΣ ιδρύθηκε το 1882 και είναι ο παλαιότερος και ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές υδραυλικών και βιομηχανικών ειδών στην Ελλάδα έχοντας τιμηθεί από τον Υπουργό Οικονομικών με το βραβείο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών «Επιχείρηση και Παράδοση».   Αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά πάνω από 40 κορυφαίους κατασκευαστές ενώ έχουμε από το 2002 και διεθνή παρουσία με θυγατρικές σε 2 χώρες.

Δείτε Περισσότερα

Octane

Η OCTANE ιδρύθηκε το 2007 και στα 17 χρόνια παρουσίας μας έχουμε εκτελέσει 1.000 + έργα στρατηγικής, βελτιστοποίησης, εμπειρίας πελάτη, εταιρικής οργάνωσης, υποστήριξης συναλλαγών και διαχείρισης έργων.

Δείτε Περισσότερα

Allwyn Lottery Solutions

Στην Allwyn Lottery Solutions είμαστε μια δυναμική ομάδα προσηλωμένη στο αποτέλεσμα και παθιασμένη με την τεχνολογία και το design! Με κύριο γνώμονα την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής δίνουμε αξία στους ανθρώπους μας, τοποθετώντας τους πάντα και απαράβατα, στο επίκεντρο της λειτουργίας μας.

Δείτε Περισσότερα

Frontstage

Η Frontstage Entertainment έχει 5 από τους σημαντικότερους και δημοφιλέστερους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας (Μελωδία 99.2, HiT 88.9, En Lefko 87.7, RED 96.3 & Kids Radio 88.6) και είναι ο Νο1 Ραδιοφωνικός Όμιλος, με το 33% των ακροατών να ακούνε καθημερινά τους σταθμούς της.

Δείτε Περισσότερα

ΣΟΛ Crowe

Η ΣΟΛ Crowe ιδρύθηκε το 1993 και προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες ελεγκτικής, συμβουλευτικής και φορολογικής υποστήριξης. Είναι μία από τις μεγαλύτερες εθνικές εταιρείες ορκωτών ελεγκτών λογιστών στην Ευρώπη και κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις στον κλάδο των ελεγκτικών υπηρεσιών στην χώρα.

Δείτε Περισσότερα

Code.Hub

Η Code.Hub είναι το 1ο Hub για Προγραμματιστές! Το σύνθημά μας είναι «Από προγραμματιστές σε προγραμματιστές»! Το όραμά μας είναι να παρέχουμε πραγματικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε υποψηφίους που θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους. Προμηθεύουμε και εκπαιδεύουμε τους καλύτερους υποψηφίους στον κλάδο της τεχνολογίας.

Δείτε Περισσότερα

Enia

Η ΕΝΙΑ ιδρύθηκε το 2004 από ανθρώπους με βαθιά γνώση και εμπειρία στα Δίκτυα Ηλεκτρικής Ενέργειας. Σήμερα κατέχει ηγετική θέση στην παροχή, υλοποίηση και υποστήριξη λύσεων που αφορούν στη σύνδεση, μόνωση, προστασία και τερματισμό κάθε τύπου καλωδίου και αγωγού Χαμηλής, Μέσης και Υψηλής Τάσης, [...]

Δείτε Περισσότερα

Spartan Security

H Spartan Security κατέχει από το 1989 ηγετική θέση στον χώρο της ασφάλειας, ως 24ωρος πάροχος ηλεκτρονικής και φυσικής ασφάλειας. Υιοθετώντας τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες στο 24ωρο επιχειρησιακό της κέντρο, μέσα από διαρκή διαδικασία έρευνας και ανάπτυξης, αναγνωρίζεται ως μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ιδιωτικές επιχειρήσεις ασφαλείας.

Δείτε Περισσότερα

Cyberlogic

H Cyberlogic από το 2006 δραστηριοποιείται με επιτυχία στον χώρο της τεχνολογίας τουρισμού, σε περισσότερες από 18 χώρες σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα διαχείρισης και online διανομής τουριστικών υπηρεσιών.

Δείτε Περισσότερα

Navicon

H Navicon ΑΕ ιδρύθηκε στον Πειραιά το 2002, με σκοπό τη διαχείριση της τροφοδοτικής αλυσίδας των εισαγωγικών και εξαγωγικών επιχειρήσεων, δίνοντας εξατομικευμένες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε πελάτη. Με σταθερά βήματα εδραιώθηκε στον τομέα των θαλάσσιων μεταφορών και ανοίχτηκε σε νέους ορίζοντας, φτάνοντας να καλύπτει όλο το φάσμα των τρόπων συνδυασμένης μεταφοράς από και προς τις 5 ηπείρους.

Δείτε Περισσότερα

Αρχοντούλα Παπαπαναγιώτου & Συνεργάτες | Δικηγορική Εταιρεία

Η Εταιρεία μας, εκπροσωπώντας τόσο φυσικά όσο και νομικά πρόσωπα, της Ελλάδας, αλλά και της αλλοδαπής, συμπεριλαμβανομένων και μεγάλων πολυεθνικών εταιριών, είναι σε θέση να καλύψει ένα ευρύ φάσμα νομικών υπηρεσιών – τόσο σε συμβουλευτικό όσο και σε δικαστηριακό επίπεδο - σε διάφορους τομείς Δικαίου, και πρωτίστως στον τομέα της Διανοητικής Ιδιοκτησίας, του Δικαίου των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, του Δικαίου του Διαδικτύου και των Τηλεπικοινωνιών, της Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, αλλά και στον ευρύτερο τομέα του Αστικού Δικαίου, του Εμπορικού-Πτωχευτικού Δικαίου και του Εργατικού Δικαίου.

Δείτε Περισσότερα

Dataplex

Η Dataplex είναι μια εταιρία που σχεδιάζει, υλοποιεί και υποστηρίζει κρίσιμες δικτυακές υποδομές για παραπάνω από 40 χρόνια στην Ελλάδα. Η εταιρεία έχει χτίσει μια ισχυρή φήμη για την επιτυχή εκτέλεση πολύπλοκων και κρίσιμων έργων ανάπτυξης ασφαλών δικτυακών υποδομών σε διάφορους κλάδους. Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα λύσεων και υπηρεσιών, μεταξύ των οποίων οι συμβουλευτικές υπηρεσίες, ο σχεδιασμός, η υλοποίηση, υποστήριξη και υπηρεσίες διαχείρισης για κρίσιμες δικτυακές υποδομές.

Δείτε Περισσότερα

Chubb

Η Chubb είναι ένας κορυφαίος παγκοσμίως πάροχος ασφαλίσεων. Με δραστηριότητα σε 54 χώρες και εδάφη, η Chubb παρέχει εμπορικές και προσωπικές ασφάλειες για ακίνητα και ατυχήματα, πρόσθετες ατομικές ασφάλειες υγείας, ανασφάλιστες ασφαλίσεις και ασφάλειες ζωής σε ένα ευρύ φάσμα πελατών.

Δείτε Περισσότερα

Event Plus

Η Event Plus με 16 χρόνια εμπειρίας, οδηγεί τη νέα εποχή Event Experiences. Σχεδιάζει και υλοποιεί large scale local & global live events και hybrid ή digital projects, υποστηρίζοντας με επαγγελματισμό και εμπιστοσύνη εταιρείες και οργανισμούς.

Δείτε Περισσότερα

Nelios

Με σημαντικές βραβεύσεις στο ενεργητικό της, η Nelios είναι το πλέον επιτυχημένο Digital Marketing Agency στην Ελλάδα με ειδίκευση στην τουριστική βιομηχανία.

Δείτε Περισσότερα

Witside

Η WITSIDE ηγείται της αγοράς τεχνητής νοημοσύνης στη χώρα μας. Εστιάζει τη δράση της στην άντληση, συλλογή, επεξεργασία και αξιοποίηση δεδομένων. Αποστολή της είναι η ενίσχυση της ανθρώπινης κρίσης και της λήψης αποφάσεων που οδηγούν στην αύξηση της παραγωγικότητας και την επίτευξη στόχων μέσα από προηγμένες τεχνολογίες και εξειδικευμένες λύσεις.

Δείτε Περισσότερα

ELBAK

Η ΕΛΒΑΚ ιδρύθηκε το 1971 στην Λάρισα στους πρόποδες του Ολύμπου. Ο κύριος ενεργός ρόλος της είναι στον τομέα της επεξεργασίας και κονσερβοποίησης φρούτων. Οι καρποί επεξεργάζονται σε λιγότερο από 24 ώρες μετά τη συγκομιδή και «συλλέγονται με το χέρι». Αυτά είναι κίτρινα ροδάκινα, βερίκοκα, αχλάδια, κεράσια και άλλα κόκκινα φρούτα. Παστεριώνονται και σφραγίζονται σε γυάλινο βάζο ή μεταλλικά κουτιά.

Δείτε Περισσότερα

Latsco Shipping

Latsco Shipping was originally established in the 1940s when the company’s founder, Captain John Latsis, ventured into passenger and commercial shipping. Today, we operate a diverse fleet of 39 vessels comprised of product tankers, LPG, LNG carriers, containers and dry cargo vessels.

Δείτε Περισσότερα

TTEC

Η TTEC διαθέτει ηγετικό ρόλο στην παγκόσμια CX (customer experience) αγορά, παρέχοντας πρωτοποριακές AI-enabled τεχνολογικές λύσεις και υπηρεσίες. Μέσω της cloud-based CXaaS πλατφόρμας της, η TTEC είναι σε θέση να προσφέρει καινοτόμες CX τεχνολογίες και άκρως λειτουργική οργάνωση σε οποιαδήποτε CX κλίμακα κι αν απαιτείται.

Δείτε Περισσότερα

KAFEA TERRA

Η KAFEA TERRA FOOD & DRINKS A.E.B.E. αποτελεί πρότυπη βιομηχανία επεξεργασίας και τυποποίησης καφέ στην Ελλάδα, με δυναμική εξελικτική πορεία και μεγάλο μερίδιο αγοράς. Συνιστά οικογενειακή επιχείρηση, εδραιωμένη σε αναλλοίωτες αξίες και μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης, με κύριο πυλώνα δραστηριότητας την εισαγωγή, μεταποίηση και εμπορία καφέ.

Δείτε Περισσότερα

Infoteam Hellas

Η infoteam Software Group εφαρμόζει μοναδικές λύσεις λογισμικού για τους πελάτες της στη βιομηχανία, τις υποδομές, τις βιοεπιστήμες και τις δημόσιες αγορές για 40 χρόνια. Η βασική δραστηριότητα συνίσταται στη μερική ή ολική ανάπτυξη ελέγχου και ενσωματωμένου λογισμικού, ενδιάμεσου λογισμικού και λογισμικού εφαρμογών – ευέλικτο, σύγχρονο και ασφαλές.

Δείτε Περισσότερα

SURVEY DIGITAL PHOTOVOLTAICS

Η Survey Digital Photovoltaics λειτουργεί ως ανεξάρτητος Παραγωγός Ενέργειας, παρέχοντας υπηρεσίες Ανάπτυξης - Αδειοδότησης έργων, Μελέτης και Προμήθειας, Κατασκευής, καθώς και Λειτουργίας & Συντήρησης αυτών, αλλά και ως Φορέας Σωρευτικής Εκπροσώπησης για Επενδυτές-Παραγωγούς ενέργειας Φ/Β έργων, με τη λογική του “one stop shop”.

Δείτε Περισσότερα

Theon Sensors

Η THEON INTERNATIONAL PLC είναι η μητρική εταιρία του διεθνούς ομίλου ΤΗΕΟΝ που είναι κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων Νυχτερινής Όρασης και Θερμικής Απεικόνισης για εφαρμογές στην άμυνα και την ασφάλεια με παγκόσμιο αποτύπωμα.

Δείτε Περισσότερα

EFA Ventures

Η EFA Ventures, μέλος του EFA GROUP, παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη σε έργα αεροδιαστημικής, άμυνας, ασφάλειας και υψηλής τεχνολογίας παγκοσμίως. Με εμπειρία 30+ ετών και ένα τεράστιο διεθνές δίκτυο, δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 55 χώρες παγκοσμίως. Οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν την ανάπτυξη στρατηγικής της αγοράς, την παροχή τεχνολογικών συμβουλών, την υλικοτεχνική υποστήριξη, τη διαχείριση έργων και τη ψηφιακή ανάπτυξη της βιομηχανίας.

Δείτε Περισσότερα

ES Systems

Η ES SYSTEMS, μια εταιρεία κατασκευής αισθητήρων, έχει μακρά πείρα στην παροχή υψηλής ποιότητας και καινοτόμων λύσεων αισθητήρων βασισμένων σε τεχνολογίες μικροηλεκτρονικής. Οι αισθητήρες μας βασίζονται σε τεχνολογία MEMS και συστήματα αισθητήρων που παράγονται μέσω πιστοποιημένων βιομηχανικών διαδικασιών, μετρούν πίεση, ροή αερίου και θερμοκρασία.

Δείτε Περισσότερα

SCYTALYS S.A.

Η SCYTALYS S.A. (Διεθνή Συστήματα Διαλειτουργικότητας Ελλάς Μονοπρόσωπη Α.Ε.) είναι μια εκ των κορυφαίων εταιρειών ανάπτυξης λογισμικού και ολοκλήρωσης συστημάτων, στους τομείς Άμυνας και Ασφάλειας. Με έδρα την Αθήνα και παρουσία σε 5 χώρες δραστηριοποιείται διεθνώς σε περισσότερες από 30 χώρες.

Δείτε Περισσότερα

Light & Wonder

H Light & Wonder είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στα παιχνίδια πολλαπλών πλατφορμών και ψυχαγωγίας. H Light & Wonder συγκεντρώνει περίπου 6.000 υπαλλήλους από έξι ηπείρους για να συνδέσει περιεχόμενο μεταξύ χερσαίων και ψηφιακών καναλιών με απαράμιλλη τεχνολογία και διανομή.

Δείτε Περισσότερα

ESA Security Solutions

H ESA Security Solutions είναι η μεγαλύτερη Εταιρεία Παροχής Ολοκληρωμένων Λύσεων Ασφαλείας. Παρέχει ένα ευρύ φάσμα, ειδικά σχεδιασμένων, εξειδικευμένων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών και λύσεων ασφαλείας, από Επανδρωμένες και Αναβαθμισμένες Υπηρεσίες Ασφαλείας, έως Συστήματα Προστασίας Ζωής και Περιουσίας.

Δείτε Περισσότερα

Viopol

H VIOPOL ιδρύθηκε το 1974 και σήμερα είναι από τις πιο δυναμικές ελληνικές εταιρείες στον τομέα παραγωγής κι εμπορίας συστημάτων πολυουρεθάνης. Η πολύπλευρη εμπειρία, η συνεχής αναζήτηση καινοτόμων λύσεων και οι πολυετείς συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού, έχουν συγκεντρώσει στη VIOPOL την τεχνογνωσία που επιτρέπει την κάλυψη και των πλέον ιδιαίτερων απαιτήσεων.

Δείτε Περισσότερα

Lancom

Η Lancom είναι μια κορυφαία ελληνική εταιρεία που ηγείται στο πεδίο των ICT υπηρεσιών, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες cloud, data center και τηλεπικοινωνιών. Διαθέτει 3 ιδιόκτητα data centers σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών, καλύπτοντας κάθε ανάγκη σε ICT υπηρεσίες για επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε μεγέθους και πολυπλοκότητας.

Δείτε Περισσότερα

EMDA Group

Η EMDA Group, ηγέτης στο χώρο της πληροφορικής και με παρουσία σε 6 χώρες, ιδρύθηκε το 1999 και έκτοτε γνωρίζει συνεχή ανάπτυξη. Αποτελείται από την Skill 90 Πληροφορικης ΕΕ, την AstroLabs ΕΕ και την Inspot IKE, οι οποίες δραστηριοποιούνται στο χώρο των Software Developer, Digital Marketing και Esports Cafe.

Δείτε Περισσότερα

Automation System Hellas SA

Η AS HELLAS από το 1996 συμβάλλει στον εκσυγχρονισμό της Ελληνικής Βιομηχανίας. Αναπτύσσει, σχεδιάζει, κατασκευάζει και εγκαθιστά Βιομηχανικές γραμμές παραγωγής και Ρομποτικά συστήματα για μερικές από τις πιο γνωστές Βιομηχανίες στην Ελλάδα, και παρέχει λύσεις Αυτοματισμού σε Βιομηχανίες και σε μεγάλα έργα υποδομής που αλλάζουν την εικόνα της χώρας.

Δείτε Περισσότερα

Teleperformance (Former Majorel Group)

Teleperformance is a global digital business services company. With nearly 500,000 inspired and passionate people speaking more than 300 languages, our global scale and local presence allow us to support our communities, our clients, and the environment.

Δείτε Περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Ένα πολυλειτουργικό, περιβαλλοντικά βιώσιμο κέντρο εκπαίδευσης, τεχνών, αθλητισμού και αναψυχής, όπου όλες και όλοι έχουν ελεύθερη πρόσβαση και μπορούν να συμμετέχουν σε πληθώρα πολιτιστικών, εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων.

Δείτε Περισσότερα

Genepharm

Επενδύοντας στην υψηλή ποιότητα κι έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητά της τον άνθρωπο, η Genepharm, εδώ και έξι δεκαετίες, έχει εδραιώσει την παρουσία της τόσο στην ελληνική όσο και τη διεθνή αγορά φαρμάκων, μέσω της ανάπτυξης, παραγωγής και διανομής πιστοποιημένων γενόσημων φαρμακευτικών προϊόντων σε περισσότερες από 90 χώρες.

Δείτε Περισσότερα

Pernod Ricard Hellas

Η Pernod Ricard Hellas, μέλος του Ομίλου Pernod Ricard, της 2ης μεγαλύτερης εταιρίας στον τομέα των οινοπνευματωδών ποτών και κρασιού παγκοσμίως, βρίσκεται στην ελληνική αγορά από το 1990, ακολουθώντας το όραμα της που συνίσταται στο να φέρνει κοντά τους ανθρώπους δημιουργώντας ευχάριστες στιγμές.

Δείτε Περισσότερα

TEU SA Shipping & Forwarding

Η TEU SA διακρίνεται ως εργασιακό περιβάλλον υψηλής ποιότητας, συνδυάζοντας την καινοτομία με την ανθρώπινη ενδυνάμωση. Ενθαρρύνουμε τη δημιουργικότητα και τη συνεργασία, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που ενισχύει την επαγγελματική ανάπτυξη.

Δείτε Περισσότερα

Fovera Prostasia

Η «Φοβερά Προστασία Α.Ε.» ηγείται στον τομέα των Λογιστικών, Φοροτεχνικών, Μισθοδοτικών, και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών. Με έδρα στη Θεσσαλονίκη και υποκαταστήματα σε Αθήνα, Ηράκλειο, και Λάρισα, διαθέτει έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό και σταθερή πελατοκεντρική φιλοσοφία.

Δείτε Περισσότερα

i4 Energy

Η i4 Energy S.A. κατέχει ηγετική θέση στον σημερινό τεχνολογικό μετασχηματισμό οδηγώντας την ψηφιοποίηση του ενεργειακού τομέα μέσω λύσεων λογισμικού αιχμής. Η εταιρεία έχει δεσμευτεί να αναπτύξει τεχνολογίες, προϊόντα και υπηρεσίες που υποστηρίζουν τους παραγωγούς ενέργειας, τους καταναλωτές, και τις ενεργειακές κοινότητες IOT για να κάνουν τη μετάβαση προς τους “καθαρούς” μηδενικούς ενεργειακούς στόχους τους.

Δείτε Περισσότερα

Danaos Shipping

Η Danaos Shipping διακρίνεται για το θετικό εργασιακό κλίμα που προσφέρει. Βασίζεται σε συνεργατικό πνεύμα και αλληλεπίδραση, ενθαρρύνοντας τη δημιουργικότητα και την ανάπτυξη των ανθρώπων. Η ασφάλεια και η ευεξία των εργαζομένων αποτελούν προτεραιότητα, ενώ προσφέρονται ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης.

Δείτε Περισσότερα

ISOMAT

Η ISOMAT αποτελεί έναν ελληνικό, πολυεθνικό Όμιλο παραγωγής δομικών χημικών, κονιαμάτων και χρωμάτων και μία από τις σημαντικότερες βιομηχανίες, με ηγετική παρουσία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ο Όμιλος διαθέτει 3 μονάδες παραγωγής, εκ των οποίων η μία βρίσκεται στη μητρική εταιρεία στην Ελλάδα και οι άλλες δύο στη Ρουμανία και στη Σερβία. Επιπλέον, διαθέτει 5 εμπορικές θυγατρικές και εξαγωγική δραστηριότητα σε περισσότερες από 80 χώρες παγκοσμίως.

Δείτε Περισσότερα

AbbVie

Η AbbVie είναι μία παγκόσμια βιοφαρμακευτική εταιρεία προσανατολισμένη στην έρευνα. Δέσμευσή της αποτελεί η ανάπτυξη καινοτόμων, προηγμένων θεραπειών για μερικές από τις πιο σύνθετες και σοβαρές ασθένειες παγκοσμίως.

Δείτε Περισσότερα

ΕΥ Greece

Στην ΕΥ, σκοπός μας είναι η δημιουργία ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου, παράγοντας μακροπρόθεσμη αξία για τους πελάτες, τους ανθρώπους και την κοινωνία, και οικοδομώντας εμπιστοσύνη στις κεφαλαιαγορές.

Δείτε Περισσότερα

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΑΕ

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. ξεκίνησε την πορεία της το 1976 και το 2021 συμπλήρωσε 45 χρόνια επιτυχημένης ανάπτυξης στην ελληνική αγορά. Έχουμε καθιερωθεί στη συνείδηση των καταναλωτών ως τα οικονομικά και ελληνικά σούπερ μάρκετ...

Δείτε Περισσότερα

Novibet

Η Novibet είναι μια διεθνής GameTech εταιρεία, η οποία προσφέρει διαδικτυακά αθλητικά στοιχήματα και ψυχαγωγία καζίνο σε αγορές της Ευρώπης και Λατινικής Αμερικής, και συγκεκριμένα σε Ελλάδα, Μάλτα, Ιρλανδία, Ιταλία και Μεξικό.

Δείτε Περισσότερα

Zoetis

Η Zoetis είναι η πρώτη μεγαλύτερη εταιρεία παγκοσμίως κτηνιατρικών φαρμάκων. Αναπτύσσει και διαθέτει στην αγορά, ένα ποικίλο χαρτοφυλάκιο καινοτόμων φαρμάκων και εμβολίων για την υγεία των ζώων, που έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν παγκοσμίως τις ανάγκες κτηνιάτρων, κτηνοτρόφων και ιδιοκτητών ζώων συντροφιάς.

Δείτε Περισσότερα

Omnicliq

Η Omnicliq είναι ένα νέο είδος Digital Agency. Η δουλειά μας δε σταματά στα στενά όρια του digital marketing, βλέπουμε κάθε επιχείρηση σαν να είναι δική μας.Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της Omnicliq έχουν μεγάλο και σοβαρό αντίκτυπο στην πορεία των brands που μας εμπιστεύονται γιατί μιλάμε με νούμερα και χρήματα.

Δείτε Περισσότερα

Harbor Lab

H Harbor Lab παρέχει την πρώτη cloud–based ψηφιακή πλατφόρμα διαχείρισης λιμενικών εξόδων σε πλοιοκτήτες, εταιρείες διαχείρισης πλοίων και ναυλωτές. Στόχος είναι η βελτιστοποίηση μέσα από την ψηφιοποίηση και την αυτοματοποίηση, των διαδικασιών ελέγχου των λιμανιάτικων εξόδων (disbursements accounting) που είναι συχνά και το δεύτερο μεγαλύτερο έξοδο για τον πλοιοκτήτη μετά την πετρέλευση.

Δείτε Περισσότερα

Anatolia College

Από το 1886, το όνομα Ανατόλια είναι συνώνυμο της ακαδημαϊκής αριστείας. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη από το 1923, το Κολλέγιο Ανατόλια είναι ένας μη-κερδοσκοπικός ιδιωτικός οργανισμός που εξυπηρετεί όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Δείτε Περισσότερα

Deloitte

Η Deloitte Ελλάδος, μέλος του παγκόσμιου δικτύου της Deloitte Touche Tohmatsu, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1975. Συνδυάζει σημαντική εμπειρία και γνώση σε ελεγκτικές, συμβουλευτικές, χρηματοοικονομικές, φορολογικές και νομικές υπηρεσίες και σε υπηρεσίες διαχείρισης κινδύνου.

Δείτε Περισσότερα

GSK

Η GSK είναι μια αμιγώς βιοφαρμακευτική εταιρεία με στόχο να επηρεάσει θετικά την υγεία 2,5 δισεκατομμυρίων ανθρώπων μέχρι το τέλος του 2030, ενώ ενώνει την επιστήμη, την τεχνολογία και το ταλέντο για την Έρευνα και Ανάπτυξη εμβολίων και γενικών & ειδικών φαρμάκων στις 4 θεραπευτικές κατηγορίες των λοιμωδών νοσημάτων, της ανοσολογίας & του αναπνευστικού, του ιού Ανθρώπινης Ανοσοανεπάρκειας (ΗΙV) και της ογκολογίας.

Δείτε Περισσότερα

Adveos

Η Adveos είναι μία ελληνική εταιρεία σχεδιασμού ολοκληρωμένων κυκλωμάτων (chipsets) που ιδρύθηκε το 2015 στο Αίγιο.Η Adveos εξαγοράστηκε το 2020 από τη Beken Corporation,κινέζικη εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής ημιαγωγών.

Δείτε Περισσότερα

Karatzas & Partners Law Firm

Η δικηγορική εταιρεία ΚΑΡΑΤΖΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ιδρύθηκε το 1963 και έκτοτε γνωρίζει συνεχή ανάπτυξη. Από την ίδρυσή της η εταιρεία μας εξειδικεύθηκε σε θέματα ημεδαπού και διεθνούς αστικού, εταιρικού, εμπορικού και χρηματοοικονομικού δικαίου, με πελατειακή βάση εγχώρια αλλά και στο εξωτερικό.

Δείτε Περισσότερα

XM

Με πάνω από 10.000.000 πελάτες από την ίδρυσή της το 2009, η XM έχει εξελιχθεί σε μια μεγάλη διεθνή εταιρεία επενδύσεων και σε έναν πραγματικό ηγέτη του κλάδου.

Δείτε Περισσότερα

UpcoMinds

H UpcoMinds, με πορεία 25 χρόνων στην ευρωπαϊκή αγορά και παρουσία σε τρεις χώρες, είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες outsourcing προσωπικού στον κλάδο του IT. Εξειδικεύεται στην παροχή μεμονωμένων τεχνικών ή και ολόκληρων ομάδων, που υλοποιούν όλο, ή ένα μέρος του ζητούμενου έργου πληροφορικής.

Δείτε Περισσότερα

Up Hellas

Η Up Hellas, μέλος του γαλλικού πολυεθνικού ομίλου Up Group, σχεδιάζει και υλοποιεί  digital-first αφορολόγητα εταιρικά προνόμια εργαζομένων (Κάρτες Σίτισης, Δώρα, Fitness, Τουρισμός).

Δείτε Περισσότερα

Prosperty

Η Prosperty είναι η μεγαλύτερη ψηφιακή πλατφόρμα real estate στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η οποία, μέσω της τεχνολογίας και της ανάλυσης δεδομένων στην αγορά ακινήτων, προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία σε ιδιοκτήτες ακινήτων, αγοραστές και ενοικιαστές, κάνοντας τη διαδικασία πώλησης, αγοράς και ενοικίασης ενός ακινήτου μια πιο εύκολη, γρήγορη και απόλυτα διαφανή διαδικασία.

Δείτε Περισσότερα

Όμιλος Χρηματιστηρίου Ενέργειας

Ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Ενέργειας (EnExGroup) αποτελείται από το Ελληνικό Χρηματιστήριο Ενέργειας Α.Ε. (HEnEx) και την Εταιρεία Εκκαθάρισης Συναλλαγών Χρηματιστηρίου Ενέργειας Μονοπρόσωπη Α.Ε. (EnExClear).

Δείτε Περισσότερα

Four Seasons Greece

Από το 2019 το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens έχει επαναπροσδιορίσει την αγορά πολυτελών ξενοδοχείων στην Ελλάδα και την Ανατολική Μεσόγειο. Ανακηρύχθηκε ως το κορυφαίο πολυτελές ξενοδοχείο της Ελλάδας το 2022 στα World Travel Awards. Αυτό το ορόσημο της Αθηναϊκής Ριβιέρας μαγεύει όλους όσους το επισκέπτονται με την πλούσια κληρονομιά του και την κατάφυτη τοποθεσία του με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Δείτε Περισσότερα

PEOPLE FOR BUSINESS

Η People for Business εξειδικεύεται στην επιλογή στελεχών, στα δομημένα κέντρα αξιολόγησης δεξιοτήτων, στον επαναπροσδιορισμό καριέρας στελεχών και στην στρατηγική ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού.

Δείτε Περισσότερα

Greentube

Η AbZorba Games δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 2011 απο μια ταλαντούχα ομάδα νέων επιχειρηματιών με σκοπό την δημιουργία καινοτόμων παιχνιδιών σε κινητά τηλέφωνα. Το όνομα της επιλέχθηκε με στόχο να αναδείξει την Ελληνική προέλευση της αλλα και το κινητρο για την παραγωγή παιχνιδιών. 

Δείτε Περισσότερα

ΕΝΟΙΑ

Στην ΕΝΟΙΑ, με γνώμονα την Αριστεία, μένοντας προσηλωμένοι στην εφαρμογή της Επιστήμης της Μηχανικής, διαμορφώνουμε το μέλλον.

Δείτε Περισσότερα

CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A.

Η CMA D. ARGOUDELIS & CO S.A. ιδρύθηκε το 1987 και ξεχωρίζει για την 35ετή εµπειρία της, το εξειδικευµένο προσωπικό και τις ολοκληρωµένες λύσεις στην παραγωγή κι εµπορία Ναυτιλιακού & Βιοµηχανικού Εξοπλισµού.

Δείτε Περισσότερα

ENERGEAN

H Energean είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία έρευνας και παραγωγής υδρογονανθράκων που εστιάζει στο φυσικό αέριο. Λειτουργούμε τη μοναδική παραγωγή πετρελαίου της Ελλάδας στον Πρίνο Καβάλας, η οποία έχει παράξει περίπου 130 εκατ. βαρέλια ισοδυνάμου πετρελαίου και θεωρείται ιδανική για να αποτελέσει την πρώτη αποθήκη CO2 στη ΝΑ Ευρώπη, μια επένδυση της τάξης του 1 δισεκ. δολαρίων που έχει σχεδιαστεί και θα υλοποιηθεί από την Energean.

Δείτε Περισσότερα

Convert Group

Convert Group is a leading SaaS firm in the Data & Analytics Market Intelligence space for eCommerce.

Δείτε Περισσότερα

Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. είναι η πρώτη σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας

Δείτε Περισσότερα

Α. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Η Α. Χατζόπουλος Α.Ε. εξειδικεύεται στην παροχή λύσεων εύκαμπτης συσκευασίας για τις μεγαλύτερες βιομηχανίες τροφίμων, ποτών, καλλυντικών, χημικών και φαρμακευτικών προϊόντων παγκοσμίως.

Δείτε Περισσότερα

Boston Scientific

Η Boston Scientific είναι κορυφαία εταιρεία στον τομέα της ιατρικής τεχνολογίας, με παρουσία στην ελληνική αγορά από το 2005.

Δείτε Περισσότερα

Bausch + Lomb Greece

Αποστολή μας: Να βοηθάμε τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να βλέπουν καλύτερα και να ζουν καλύτερα. Στρατηγικός μας στόχος είναι και η βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος. Είμαστε η πρώτη φαρμακευτική εταιρεία στην Ευρώπη με πιστοποίηση στην καταπολέμηση της δωροδοκίας (ISO37001:2016).

Δείτε Περισσότερα

Danone

Στην Ελλάδα η Danone Nutricia (Numil Hellas), θυγατρική της Danone, έχει παρουσία πάνω από 90 χρόνια. Δραστηριοποιείται στις κατηγορίες των Γαλακτομικών & Φυτικών προιόντων και Προιόντων Ειδικής διατροφής με μάρκες όπως Activia, Almiron, Alpro, Milupa, Nutricia, Fortimel, Danette, κλπ.

Δείτε Περισσότερα

Epsilon Net

H Epsilon Net A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιρειών που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής, της ανάπτυξης ψηφιακού περιεχομένου και της εκπαίδευσης.

Δείτε Περισσότερα

ELECTRA HOTELS & RESORTS

O Όμιλος Electra Hotels & Resorts, πρωτοπόρος στον τομέα του τουρισμού εδώ και 58 χρόνια στην Ελλάδα, απασχολεί πάνω από 600 εργαζόμενους. Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας και της λειτουργίας μας, θέτουμε το μεγαλύτερο πλούτο μας, τους ανθρώπους μας.

Δείτε Περισσότερα

OpenBet

Η ομάδα της OpenBet Hellas, με έδρα την Αθήνα αποτελείται από έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη σε operations, τεχνολογία, trading και ανάπτυξη προϊόντων. H ομάδα, αναπτύσσεται σε ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον, καινοτομώντας και εξελίσσοντας πρωτοποριακή τεχνολογία, περιεχόμενο και υπηρεσίες αθλητικού στοιχήματος.

Δείτε Περισσότερα

Papademetriou School

Το Papademetriou School, με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας, εξειδικεύεται στην παροχή υψηλής ποιότητας διδασκαλίας ξένων γλωσσών, τόσο για μαθητές όσο και για ενήλικες (Corporate Leadership Programmes). Με έμφαση στην βιωματική μάθηση, το σχολείο υιοθετεί καινοτόμες μεθοδολογίες όπως το CLIL και το BBL, με στόχο την ανάπτυξη κριτικής σκέψης και δεξιότητες συνεργασίας, επικοινωνίας και επίλυσης προβλημάτων.

Δείτε Περισσότερα

Epaphy

H EPAPHY αποτελεί "one stop" διαφημιστική εταιρεία, παρέχοντας ευρύ φάσμα below-the-line marketing υπηρεσιών. Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες διαφόρων ειδών, όπως βιομηχανικούς σχεδιαστές, γραφίστες, account managers και ειδικούς στο experiential marketing, που σχεδιάζουν και υλοποιούν καθημερινά τα marketing projects που ονειρεύονται οι πελάτες μας.

Δείτε Περισσότερα

interworks.cloud™

Η interworks.cloud™ είναι ένας κορυφαίος πάροχος cloud πλατφόρμας αυτοματισμού με εμπειρία δύο δεκαετιών στη μετατροπή των παραδοσιακών υπηρεσιών πληροφορικής σε ισχυρούς παρόχους λύσεων Cloud.

Δείτε Περισσότερα

Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών (ATHEXGroup)

Ο Όμιλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών (ATHEXGroup) υποστηρίζει την ανάπτυξη και οργάνωση της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς. Λειτουργεί τις αγορές αξιών και παραγώγων, την εναλλακτική αγορά ενώ παράλληλα διενεργεί την εκκαθάριση και το διακανονισμό των συναλλαγών και συμμετέχει στην Αγορά Ενέργειας από το 2019.

Δείτε Περισσότερα

ORANGE CLICK MEDIA

H OCM είναι ένα Digital Media Agency που έχει σκοπό να βοηθά τις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους και να εξελιχθούν στο σύγχρονο και συνεχώς μεταβαλλόμενο εμπορικό τοπίο.

Δείτε Περισσότερα

Accenture

Η Accenture αποτελεί κορυφαία συμβουλευτική εταιρεία σε παγκόσμιο επίπεδο, απασχολώντας 733.000 στελέχη που εξυπηρετούν πελάτες σε 120+ χώρες.

Δείτε Περισσότερα

Druckfarben Group

Η εταιρία Druckfarben Hellas AEBE ιδρύθηκε το 1970 και δραστηριοποιείται στην αγορά εύκαμπτης συσκευασίας, μέσω παραγωγής και εμπορίας μελανιών Φλεξογραφίας & Βαθυτυπίας και εμπορία διαλυτικών και πρόσθετων για διάφορες εφαρμογές στη συσκευασία τροφίμων, πλαστικές σακούλες, χαρτοκιβώτια και συναφή προϊόντα.

Δείτε Περισσότερα

SEB Groupe Hellas

Η SEB Groupe Hellas ιδρύθηκε το 1997, είναι θυγατρική και δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και διανομή οικιακών συσκευών και μαγειρικών σκευών στην εγχώρια αγορά. Στο πλαίσιο της εμπορικής της δραστηριότητας, η SEB Groupe Hellas εκτελεί όλες τις λειτουργίες που σχετίζονται με την εισαγωγή και χονδρική πώληση προϊόντων Tefal, Rowenta, Moulinex, Krups.

Δείτε Περισσότερα

Geobyte Networks

Η Geobyte Networks είναι μια καινοτόμος τεχνική εταιρία που ως πάροχος τεχνικών υπηρεσιών ειδικεύεται στον ταχέως ανερχόμενο κλάδο των οπτικών ινών, του αερίου και των τηλεπικοινωνιών, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην οικοδόμηση του μέλλοντος.

Δείτε Περισσότερα

Bristol Myers Squibb

Η Bristol Myers Squibb είναι μια παγκόσμια βιοφαρμακευτική εταιρεία, με αποστολή να ανακαλύπτει, να αναπτύσσει και να παρέχει καινοτόμα φάρμακα που συμβάλλουν στην αποτελεσματική αντιμετώπιση σοβαρών ασθενειών.

Δείτε Περισσότερα

ΔΕΘ – HELEXPO

Η ΔΕΘ HELEXPO ΑΕ είναι ο εθνικός φορέας διοργάνωσης εκθέσεων, συνεδρίων και πολιτιστικών εκδηλώσεων της χώρας. Έχει στην ιδιοκτησία της δυο σημαντικά εκθεσιακά και συνεδριακά κέντρα, τόσο στη Θεσσαλονίκη όπου εδρεύει, όσο και στην Αθήνα.

Δείτε Περισσότερα

Υπερταμείο – Εθνικό Επενδυτικό Ταμείο

Το Υπερταμείο ιδρύθηκε το 2016 με μοναδικό μέτοχο το Ελληνικό Δημόσιο. Αποστολή του, ως το Δημόσιο Επενδυτικό Ταμείο της Ελλάδας, είναι: η ανάληψη ενεργού ρόλου στον εκσυγχρονισμό των Δημοσίων Επιχειρήσεων, η μεγιστοποίηση της αξίας της δημόσιας περιουσίας, η διασφάλιση αναβαθμισμένων υπηρεσιών για τους πολίτες και η συμβολή του στην εθνική οικονομία.

Δείτε Περισσότερα

Yodeck

Η Yodeck Digital Signage είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον τεχνολογικο κλάδο. Επιτρέπει στους users της να ανεβάζουν, να προγραμματίζουν και να ελέγχουν απομακρυσμένα το περιεχόμενο που εμφανίζεται στις ψηφιακές οθόνες τους, σε καταστήματα, γραφεία, αεροδρόμια, εστιατόρια ή όπου αλλού δραστηριοποιούνται οι πελάτες της.

Δείτε Περισσότερα

S. C. Johnson

Η SC Johnson, μία οικογενειακή επιχείρηση αλλά και μία μεγάλη πολυεθνική εταιρεία, ιδρύθηκε το 1886 στις ΗΠΑ και διοικείται σήμερα από την πέμπτη γενιά της οικογένειας, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Fisk Johnson.

Δείτε Περισσότερα

IFSAS

Ως κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας, η IFSAS ειδικεύεται στην παροχή και εγκατάσταση προηγμένων συστημάτων ασφάλειας, πυρασφάλειας και αυτοματισμών, υποστηρίζοντας τη λειτουργία τους σε σημαντικές εγκαταστάσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Δείτε Περισσότερα

Seaven Tanker and Dry Management

Η Seaven Tanker and Dry Management Inc. δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια του ναυτικών μας και στην ασφαλή και έγκαιρη μεταφορά πετρελαίου/χημικών και προϊόντων τσιμέντου.

Δείτε Περισσότερα

Mylaki Shipping Agency

Η Mylaki Shipping Agency Ltd. είναι ο ηγέτης της αγοράς Agency Operations που ασχολείται με τις εμπορικές δραστηριότητες αργού πετρελαίου και πετρελαιοειδών στην Ελλάδα, καθώς και τις εισαγωγές και εξαγωγές τσιμέντου στη χώρα.

Δείτε Περισσότερα

Campeón Gaming

Η Campeón Gaming είναι ένα καινοτόμο ελληνικό iGaming hub, με 6ετή δραστηριότητα στον τομέα του iGaming. Η δυναμική προσέγγισή της την κάνει μια κορυφαία εταιρεία, προσφέροντας μια ασυναγώνιστη iGaming πλατφόρμα και δημιουργώντας αξιόπιστες συνεργασίες.

Δείτε Περισσότερα

OTS

Η OTS είναι εταιρεία πληροφορικής που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων που καλύπτουν πλήρως τις καθημερινές ανάγκες των Φορέων του Δημόσιου και του Ιδιωτικού Τομέα.

Δείτε Περισσότερα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 5G

Η Συμμετοχές 5G Ανώνυμη Εταιρεία, ιδρύθηκε με τον Νόμο 4727/2020 και είναι 100% θυγατρική της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε. Αποκλειστικός σκοπός της εταιρείας είναι η σύσταση και διαχείριση του Επενδυτικού Ταμείου Φαιστός.

Δείτε Περισσότερα

Dexamenes Seaside Hotel

Dexamenes. Ένα ξενοδοχειακό project που δημιουργήθηκε μέσω της επανάχρησης και της μετατροπής των δεξαμενών ενός οινοποιείου του μεσοπολέμου στη Δυτική Πελοπόννησο σε έναν χώρο ευσυνείδητης πολυτέλειας που αλλάζει τον τρόπο που βιώνουμε τη φιλοξενία, αναδεικνύοντας την ιστορία του τόπου και υιοθετώντας βιώσιμες πρακτικές στη λειτουργία του.

Δείτε Περισσότερα

VARIETY CRUISES

Η VARIETY CRUISES είναι μια ελληνική, οικογενειακή επιχείρηση τρίτης γενιάς που ιδρύθηκε το 1949. Πολλαπλά βραβευμένη, η VARIETY είναι ηγέτης στην κρουαζιέρα με μικρά κρουαζιερόπλοια διαθέτοντας στόλο 8 πλοίων, μήκους περίπου 50 μέτρων.

Δείτε Περισσότερα

Pylones Hellas

Η Pylones Hellas Single Member S.A. μέλος του κυπριακού ομίλου P.M. Tseriotis Ltd, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 26 χρόνια στο χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών και της ασφάλειας δικτύων.

Δείτε Περισσότερα

Concentrix+Webhelp

Στην Concentrix+Webhelp, δημιουργούμε εμπειρίες για τους πελάτες μας που ανατρέπουν τα δεδομένα και υποστηρίζουν τη διεθνή ανάπτυξη των brands τους.

Δείτε Περισσότερα

Kaizen Gaming

Η Kaizen Gaming είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες GameTech στην Ευρώπη. Με έμφαση στην Τεχνολογία και τον Άνθρωπο, στόχος μας είναι να βελτιώνουμε διαρκώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας για να προσφέρουμε την καλύτερη και ασφαλέστερη διαδικτυακή παικτική εμπειρία στους πελάτες μας.

Δείτε Περισσότερα

ADWEB

H «ADWEB The Digital HUB» είναι μια εταιρεία που εξειδικεύεται στο ψηφιακό μάρκετινγκ και διαφήμιση διαθέτοντας μοναδικές τεχνολογικές λύσεις και αντιπροσωπεύοντας αποκλειστικά διεθνή και Ελληνικά ψηφιακά μέσα.

Δείτε Περισσότερα

INTERSALONICA

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ είναι σήμερα ο μεγαλύτερος Ελληνικός Ασφαλιστικός Όμιλος.

Δείτε Περισσότερα

Hack The Box

Η Hack The Box είναι μια κορυφαία πλατφόρμα συνεχούς κατάρτισης, πιστοποίησης και αξιολόγησης ταλέντων στο cybersecurity που δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις, κυβερνητικά ιδρύματα, πανεπιστήμια αλλά και μεμονωμένους χρήστες, να βελτιώσουν την επιθετική και αμυντική τους στάση στον τομέα της κυβερνοασφάλειας.

Δείτε Περισσότερα

Φάρμα Κουκάκη

Η Φάρμα Κουκάκη ξεκίνησε ως κτηνοτροφική μονάδα το 1977 και έφτασε να ορίζεται ως μια από τις πιο ποιοτικές βιομηχανίες παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων. Όραμα του κ. Κουκάκη και προσήλωση όλων μας, είναι η παραγωγή ποιοτικών προϊόντων, ακολουθώντας αυστηρά πρότυπα ασφάλειας και γεύσης!

Δείτε Περισσότερα

bluegr Hotels & Resorts

Η bluegr Hotels & Resorts αποτελεί ορόσημο επιχειρηματικής αριστείας με πέντε πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελλάδα, το Minos Beach art hotel, μέλος των Design Hotels, το Adults-Only Minos Palace hotel & suites και το οικογενειακό Candia Park village στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, το Life Gallery athens στην Εκάλη, καθώς και το Sunprime Miramare Park suites & villas στη Ρόδο.

Δείτε Περισσότερα

Chiesi Hellas

Η Chiesi είναι ένας διεθνής όμιλος βιοφαρμακευτικών προϊόντων που ερευνά, αναπτύσσει και εμπορεύεται καινοτόμες θεραπευτικές λύσεις σε τρεις τομείς: AIR (προϊόντα/υπηρεσίες για την υγεία του αναπνευστικού συστήματος, από βρέφη έως ενήλικες), RARE (καινοτόμες λύσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής ασθενών με σπάνιες και εξαιρετικά σπάνιες παθήσεις) και CARE (προϊόντα και υπηρεσίες για την υποστήριξη εξειδικευμένης φροντίδας).

Δείτε Περισσότερα

Worldline

Worldline is a world-class leader in the payments and transactional services industry, with a global presence. We design and operate successful digital payment and transactional solutions that provide secure payments and trusted transactional services along the entire payments value chain, enabling sustainable economic growth.

Δείτε Περισσότερα

Publicis Groupe Greece

Το Publicis Groupe Greece είναι o 2ος όμιλος επικοινωνίας στην Ελλάδα. Ανήκει 100% στο Publicis Groupe, παγκόσμιο ηγέτη στο marketing, την επικοινωνία και τον ψηφιακό μετασχηματισμό

Δείτε Περισσότερα

Ipsen

Το όραμά της Ipsen Greece είναι να αποτελέσει μία ηγετική διεθνή βιοφαρμακευτική εταιρεία, προσηλωμένη σε φάρμακα που μετασχηματίζουν την πορεία των νόσων στην ογκολογία, τις σπάνιες παθήσεις και την νευροεπιστήμη.

Δείτε Περισσότερα

Chugoku Marine Paints (Hellas) S.A

Η Chugoku Marine Paints (Hellas) S.A., είναι θυγατρική εταιρεία της Chugoku Marine Paints Ltd. (CMP) που από το 1917 παράγει και διανέμει χρώματα και επιστρώσεις προηγμένης τεχνολογίας, μέσω του παγκόσμιου δικτύου της σε διάφορους βιομηχανικούς κλάδους, εντός και εκτός ναυτιλίας.

Δείτε Περισσότερα

Westnet

Ως ένας Value-Added Partner, η Westnet βοηθάει τους συνεργάτες της να αναπτυχθούν παρέχοντας λύσεις με τεχνολογία αιχμής που ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες της επιχείρησής τους.

Δείτε Περισσότερα

Galenica

Η εταιρεία Galenica Α.Ε είναι μία από τις κορυφαίες ελληνικές φαρμακευτικές εταιρείες που προάγει την έρευνα και την επιστημονική υπευθυνότητα. Ιδρύθηκε το 1974 από δύο φαρμακοποιούς με πάθος για καινοτομία και συνεχή εξέλιξη.

Δείτε Περισσότερα

Mazars

Η Mazars είναι ένας διεθνής οργανισμός που παρέχει ελεγκτικές, χρηματοοικονομικές, συμβουλευτικές και φορολογικές υπηρεσίες. Δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 95 χώρες με 47.000 επαγγελματίες - 30.000 στο partnership της Mazars και 17.000 μέσω του Mazars North America Alliance.

Δείτε Περισσότερα

Transifex

Η Transifex ιδρύθηκε το 2009 και αποτελεί την κορυφαία εταιρεία software localization παγκοσμίως. Με την SaaS-based πλατφόρμα και τους αυτοματισμούς που παρέχει, επιχειρήσεις μπορούν να μεταφράσουν ψηφιακό περιεχόμενο όπως ιστότοπους, εφαρμογές κινητών, βίντεο, παιχνίδια, υπότιτλους και άλλα σε λιγότερο χρόνο, περισσότερη ευκολία και υψηλότερη ποιότητα.

Δείτε Περισσότερα

SEANERGY

Η Seanergy Maritime Holdings Corp. (NASDAQ: SHIP) είναι η μοναδική ναυτιλιακή εισηγμένη στο Αμερικανικό χρηματιστήριο που διαχειρίζεται αποκλειστικά στόλο Capesize πλοίων. Η Seanergy παρέχει υπηρεσίες θαλάσσιας μεταφοράς χύδην ξηρού φορτίου μέσω ενός σύγχρονου στόλου 17 πλοίων (16 Capesize και 1 Newcastlemax)

Δείτε Περισσότερα

Χαρακτινιώτης & Συνεργάτες

Η Δικηγορική Εταιρεία “Χαρακτινιώτης & Συνεργάτες” με περισσότερα από 40 χρόνια ουσιαστικής παρουσίας στο χώρο της συμβουλευτικής δικηγορίας και της δικαστικής πρακτικής, παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες νομικής υποστήριξης σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων.

Δείτε Περισσότερα

Grant Thornton

Η Grant Thornton Greece αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Δείτε Περισσότερα

ΜΕΪΔΑΝΗΣ

Στη ΜΕΪΔΑΝΗΣ μετράμε ήδη 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην εμπορία και διανομή ηλεκτρολογικού υλικού, φωτισμού και συστημάτων διαχείρισης ενέργειας και έχουμε αναπτύξει πανελλαδικά ένα δίκτυο 32 σύγχρονων καταστημάτων και μια δυναμική ομάδα πωλήσεων Β2Β, για να παρέχουμε σε επαγγελματίες και καταναλωτές λύσεις ποιότητας και υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Δείτε Περισσότερα

Global Marine Travel

Η GMT Greece υπερηφανεύεται που είναι η παλαιότερη και πιο διακεκριμένη Travel Management εταιρεία στην Ελλάδα. Τα ταξιδιωτικά μας στελέχη παρέχουν το πλεονέκτημα της εμπειρίας, σε συνδυασμό με την ταξιδιωτική δημιουργικότητα, για να παρέχουν στους πελάτες μας πλήρης εξυπηρέτηση. Μας χαρακτηρίζει η ταχύτητα, η αποτελεσματικότητα, η επιχειρηματική ηθική, η ικανοποίηση των πελατών μας και το απόρρητο.

Δείτε Περισσότερα

SEA PIONEER SHIPPING CORPORATION

Η αποστολή μας είναι να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας διαχειριζόμενοι με επαγγελματισμό πλοία ξηρού φορτίου και δεξαμενόπλοια με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, εγγυώμενοι μια ασφαλή, οικονομική και απαλλαγμένη από προβλήματα μεταφορά των εμπορευμάτων.

Δείτε Περισσότερα

MEDBEST AE

Η Medbest SA είναι μία από τις κορυφαίες Ελληνικές εταιρείες Εξαγωγών και τα προϊόντα της ταξιδεύουν σε περισσότερες από 30 χώρες.

Δείτε Περισσότερα

NEUROSOFT

Η Neurosoft είναι ένας κορυφαίος Managed Infrastructure Services Provider (MISP) που παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες τεχνολογικών υποδομών. Στόχος μας σε κάθε συνεργασία είναι η αύξηση της αποδοτικότητας και της ασφάλειας.

Δείτε Περισσότερα

Andrikopoulos Law Firm

Η Andrikopoulos Law Firm είναι μια μεγάλη και σύγχρονη δικηγορική εταιρεία, η οποία εστιάζει στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε πολλαπλούς τομείς εξειδίκευσης, με δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε Περισσότερα

Philosofish

Στη Philosofish, πρωτοπορούμε στην ανάδειξη της βιώσιμης υδατοκαλλιέργειας. Η εταιρεία μας εμπνέεται από την πεποίθηση πως η υδατοκαλλιέργεια μπορεί να αποτελέσει δύναμη για θετική αλλαγή στον κόσμο.

Δείτε Περισσότερα

Mar-Bella Collection

Η Mar-Bella Collection διαθέτει τρία ξενοδοχεία, το MarBella και το Nido στην Κέρκυρα και το Elix στην Θεσπρωτία. Η ιστορία ξεκινά στα τέλη της δεκαετίας του ’60, όταν ο Βασίλης Δρακόπουλος ο πρεσβύτερος επισκέπτεται ένα ψαροχώρι στην Κέρκυρα, τις Μπενίτσες, και ερωτεύεται το πανέμορφο νησί. Έτσι ξεκινά μια ιστορία οράματος, προκλήσεων και φιλοξενίας, η οποία εκτυλίσσεται έως σήμερα.

Δείτε Περισσότερα

BitMyJob

Η BitMyJob ιδρύθηκε το 2008, ως εταιρεία κατασκευής ηλεκτρονικών καταστημάτων και διαδικτυακών εφαρμογών. Έκτοτε προσφέρει ασταμάτητα τις υπηρεσίες της στην ευρωπαϊκή αγορά, έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία δεκάδες έργα στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα.

Δείτε Περισσότερα

Protio

Η Protio είναι η πρώτη επενδυτική πλατφόρμα για βιώσιμα διαμερίσματα στην Ελλάδα. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε ιδιώτες επενδυτές να αποκτήσουν εισόδημα επενδύοντας σε διαμερίσματα χωρίς κόπο και ιδιοκτήτες ακινήτων να πουλήσουν με τον πιο απλό και άμεσο τρόπο.

Δείτε Περισσότερα

ENVIROMETRICS

H ENVIROMETRICS Α.Ε. από το 2002 πρωτοπορεί στα θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και βιώσιμης ανάπτυξης, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και τεχνογνωσίας σε κορυφαίες εταιρείες, ομίλους και οργανισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Δείτε Περισσότερα

SEASCAPE MARINE & TRADING LTD

Η Seascape Marine & Trading αντιπροσωπεύει και συνεργάζεται με κορυφαία εργοστάσια και προμηθευτές σε διεθνές επίπεδο, για την παροχή ανταλλακτικών πλοίων, εξοπλισμού καταστρώματος και υπηρεσιών επισκευής.

Δείτε Περισσότερα

IQVIA

Η IQVIA είναι πολυεθνική εταιρεία με έδρα στις ΗΠΑ, η οποία δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες και προέκυψε από τη συγχώνευση της IMS Health και της Quintiles. Η IQVIA είναι κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος προηγμένων αναλυτικών μεθόδων, τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών κλινικής έρευνας στον κλάδο των βιοεπιστημών.

Δείτε Περισσότερα

ADACOM

Η ADACOM παρέχει κυβερνοασφάλεια στο ψηφιακό περιβάλλον σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, φορείς τηλεπικοινωνιών, κυβερνήσεις και μεγάλους οργανισμούς, παγκοσμίως.

Δείτε Περισσότερα

COSTAS PAPAELLINAS

Η εταιρεία μας, μέλος του Ελληνικο-Κυπριακού Ομίλου Εταιρειών Κώστα Παπαέλληνα, αποτελεί κορυφαίο εισαγωγέα, διανομέα και αποκλειστικό αντιπρόσωπο μεγάλης ποικιλίας προϊόντων, στους τομείς της υγείας, της φροντίδας και των τροφίμων. Ιδρύθηκε το 1969 από τον Θάνο Παπαέλληνα, γιο του Κώστα Παπαέλληνα.

Δείτε Περισσότερα

MSD

Η MSD είναι μια από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες βιοφαρμακευτικές εταιρίες με ιστορία που ξεπερνάει τα 130 χρόνια. Στόχος της MSD είναι να κάνει την διαφορά στην παγκόσμια υγεία μέσω των καινοτόμων φαρμάκων, των εμβολίων και των κτηνιατρικών προϊόντων που προσφέρει.

Δείτε Περισσότερα

Maritech Group

Η MARITECH Hellas είναι τεχνική εταιρεία, μέλος του ομίλου MARITECH GROUP HOLDING Ltd, Hong Kong. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1977 με εξειδικευμένες λύσεις εναλλακτών θερμότητας, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες επισκευής, σχεδιασμού και κατασκευής μηχανικών μερών.

Δείτε Περισσότερα

Quality & Reliability SA (Q&R)

Η Q&R είναι μια εταιρεία πληροφορικής που σχεδιάζει και εφαρμόζει καινοτόμες end- to end λύσεις προκειμένου να βοηθήσει τους πελάτες της να μετασχηματίσουν ψηφιακά τις λειτουργίες τους, να επιτύχουν υψηλή αποδοτικότητα και να μειώσουν τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν.

Δείτε Περισσότερα

Moraitis School

Η Σχολή Μωραΐτη ιδρύθηκε το 1936 και είναι ένας ιδιωτικός εκπαιδευτικός οργανισμός στον οποίον φοιτούν παιδιά από τον Παιδικό Σταθμό έως το Λύκειο/ΙΒ. Στόχο της Σχολής Μωραΐτη αποτελεί η ανάπτυξη υπεύθυνων, ηθικά ακέραιων και ενεργών νέων ανθρώπων, που θα είναι έτοιμοι να ζήσουν σε έναν αυριανό κόσμο, πολύ διαφορετικό από αυτόν των μαθητικών τους χρόνων, στο ελληνικό, και στο διεθνές περιβάλλον.

Δείτε Περισσότερα

noris M.I.K.E.

H noris MIKE είναι θυγατρική της γερμανικής noris network AG, με 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της Πληροφορικής. Παρέχει υπηρεσίες ΙΤ outsourcing, managed services, cloud services και collocation.

Δείτε Περισσότερα

Viva.com

H Viva.com είναι Ευρωπαϊκή neobank -αποκλειστικά “χτισμένη” στο cloud-, που φέρνει το μέλλον των πληρωμών στο παρόν. Με φυσική παρουσία σε 24 χώρες, είναι το ίδρυμα πληρωμών με το μεγαλύτερο αποτύπωμα στην Ευρώπη.

Δείτε Περισσότερα

Melissa

Η Μέλισσα Κίκιζας γεννήθηκε το 1947 από το όραμα του Αλέξανδρου Κίκιζα να δημιουργήσει μια βιομηχανία τροφίμων, η οποία να αναδεικνύει τις πρώτες ύλες του τόπου μας μετατρέποντάς τες σε προϊόντα υψηλής ποιότητας. Σήμερα, 7 δεκαετίες μετά, η εταιρία διατηρεί ηγετική θέση στην παραγωγή ζυμαρικών και σιμιγδαλιού, με παρουσία σε πάνω από 45 χώρες.

Δείτε Περισσότερα

Volton

Η Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε., είναι μία 100% Ελληνική Εταιρεία, μέλος ενός ισχυρού επιχειρηματικού ομίλου, με έντονη και φιλόδοξη δραστηριότητα στο χώρο της προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου, δραστηριοποιούμενη παράλληλα και στο χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Δείτε Περισσότερα

Navarino

Η Navarino είναι μια κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας που προσφέρει ολοκληρωμένες και βιώσιμες λύσεις για τον κλάδο της ναυτιλίας, συμπεριλαμβανομένου hardware, software, και δορυφορικών συστημάτων επικοινωνίας και συνδεσιμότητας.

Δείτε Περισσότερα

Printec

H Printec ηγείται στο χώρο της τεχνολογίας αυτοματοποίησης συναλλαγών, παρέχοντας λύσεις που επιτρέπουν σε επιχειρήσεις να βελτιώνουν τον τρόπο με τον οποίο συναλλάσσονται με τους πελάτες τους.

Δείτε Περισσότερα

Vimachem

Στην Vimachem καθοδηγούμαστε από το όραμά μας να υποστηρίζουμε με τεχνολογικές λύσεις τους ανθρώπους που παράγουν φάρμακα για τον κόσμο μας. Αναπτύσσουμε την μεγαλύτερη Μanufacturing Execution Systems Platform εξειδικευμένη σε Life Sciences, η οποία περιλαμβάνει AI, IIoT και Pharma 4.0 τεχνολογίες.

Δείτε Περισσότερα

Ansys

Η Ansys είναι ο παγκόσμιος ηγέτης της ψηφιακής προσομοίωσης.

Δείτε Περισσότερα

ONSIDE

Η Onside εκπροσωπεί στην ελληνική αγορά τα online gaming brands της bwin, της sportingbet και της vistabet, έχοντας συνάψει σύμβαση αποκλειστικότητας με την μητρική εταιρεία Entain, παγκόσμιο ηγέτη στο gaming industry.

Δείτε Περισσότερα

Schneider Electric

Σκοπός της Schneider Electric είναι να ενθαρρύνει όλο τον κόσμο να αξιοποιεί στο έπακρο την ενέργεια και τους πόρους που διαθέτει, γεφυρώνοντας την πρόοδο και τη βιωσιμότητα για όλους. Αυτό το ονομάζουμε ‘Life Is On’.

Δείτε Περισσότερα

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η δικηγορική εταιρεία ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ (KG) είναι μία κορυφαία δικηγορική εταιρεία και η μεγαλύτερη στην Ελλάδα. Η εταιρεία μας ξεκίνησε την πορεία της τη δεκαετία του 1930 και είναι πολλάκις αναγνωρισμένη ως μία από τις εξέχουσες δικηγορικές εταιρείες της χώρας.

Δείτε Περισσότερα

Teleperformance Greece

Η Teleperformance Greece είναι μέλος του πολυεθνικού ομίλου της Teleperformance. Από το 1989, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών της χώρας.

Δείτε Περισσότερα

Πλαίσιο

Από το 1969, το «Πλαίσιο» έχει ταυτιστεί με την τεχνολογία, την πρωτοπορία και την εξέλιξη, συνεχίζοντας να βρίσκεται σε ηγετική θέση, ως η πιο υγιής επιχείρηση του κλάδου. Το πάθος μας για την γνώση & την τεχνολογία και το ενδιαφέρον μας για τον άνθρωπο & τις πραγματικές του ανάγκες, καθόρισε και καθορίζει την εξέλιξη και την πορεία μας, αναδεικνύοντάς μας σε πηγή έμπνευσης, πρότυπο και σημείο αναφοράς στο χώρο των ελληνικών επιχειρήσεων.

Δείτε Περισσότερα

ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ εκπροσωπεί την YAMAHA MOTOR Co. Ltd. σε Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Αλβανία και Μολδαβία, την PORSCHE AG και την SIXT GmbH στην Ελλάδα. Δραστηριοποιείται επίσης στο χώρο της λιανικής πώλησης προϊόντων Yamaha μέσω της Μοτοδίκτυο, εκπροσωπώντας σημαντικές μάρκες αξεσουάρ αναβάτη. Με περισσότερο από μισό αιώνα ιστορίας, είναι ένας οργανισμός με κινητήρια δύναμη την εξέλιξη.

Δείτε Περισσότερα

AMDOCS

We help those who build the future to make it Amazing. In an era where new technologies are born every minute, and the demand for meaningful digital experiences has never been so intense, we unlock our customers’ innovative potential, empowering them to transform their boldest ideas into reality and make billions of people feel like VIPs.

Δείτε Περισσότερα

ΔΕΗ Ανανεώσιμες

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες σήμερα, με 34 αιολικά πάρκα, 19 μικρούς υδροηλεκτρικούς σταθμούς, 31 φωτοβολταϊκούς σταθμούς και 1 υβριδικό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, συνολικής εγκατεστημένης ισχύος άνω των 280MW και το φιλόδοξο επενδυτικό της πλάνο, έχει τοποθετηθεί δυναμικά στον Ελληνικό χώρο των ΑΠΕ και δημιουργεί τις βάσεις για να οδηγήσει τον ενεργειακό μετασχηματισμό στη χώρα.

Δείτε Περισσότερα

Kατεβάστε σε ψηφιακή μορφή το αφιέρωμα της εφημερίδας "Η Καθημερινή" με τις 35 εταιρείες της λίστας Best Workplaces™ Hellas 2024

best_workplaces_1920x1080