Δηλώστε συμμετοχή στο Get Certified Webinar

Οι δικοί μας άνθρωποι

greatplacetowork Dimitris Ganoudis

Δημήτρης Γκανούδης

General Manager

Ο Δημήτρης είναι υπεύθυνος για το σύνολο των δραστηριοτήτων του GPTW Institute Hellas και των συμβουλευτικών του υπηρεσιών. Συμμετέχει στη λειτουργία του Ινστιτούτου από την αρχή της δημιουργίας του στην Ελλάδα.

Έχει εργασθεί σε διακεκριμένες εταιρείες συμβούλων στη Γαλλία (WSA) και στην Ελλάδα (Research International), για λογαριασμό μεγάλου αριθμού πελατών. Διαθέτει ευρεία γνώση και εμπειρία στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα που άπτονται του HR αλλά και management, marketing, coaching και counseling. Είναι σύμβουλος ψυχολόγος με MAs στην Κλινική, Κοινωνική και Συμβουλευτική Ψυχολογία από τα Πανεπιστήμια Caen και Paris V (Sorbonne) της Γαλλίας.

Αν και δεν χάνει ευκαιρία να περάσει πολύτιμο χρόνο με τους 2 του γιους, εν τούτοις οι φίλοι του τον βρίσκουν πάντα διαθέσιμο όταν θέλουν να μοιρασθούν ένα απολαυστικό φαγητό, μια καλή ταινία, ένα καινούργιο στέκι ή ένα ενδιαφέρον θέμα συζήτησης.

greatplacetowork George Mavros

Γιώργος Μαύρος

Διευθύνων Σύμβουλος

Ο Γιώργος Μαύρος είναι Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου PRC Group-The Management House, όπου ανήκει και το Great Place to Work® Hellas. Είναι Οικονομολόγος με πτυχίο Bachelor of Arts από το Πανεπιστήμιο Tufts και Master of Science από το Πανεπιστήμιο Stanford της Αμερικής.

 

Ο Γιώργος έχει εργαστεί στο Λονδίνο στην εταιρεία συμβούλων μάνατζμεντ Mars&Co για λογαριασμό μεγάλων πολυεθνικών πελατών ενώ τα τελευταία 10 χρόνια ηγείται του Ομίλου PRC Group-The Management House δουλεύοντας σε projects αλλαγής εταιρικής κουλτούρας και επιχειρηματικής αριστείας. Τον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τα χόμπι του, δηλαδή το τένις, τα θαλάσσια σπορ αλλά και τα δύο του παιδιά.

greatplacetowork AnthieTsentou

Ανθή Τσέντου

Senior Project Manager

Η Ανθή είναι υπεύθυνη για το συντονισμό και την ομαλή διεκπεραίωση όλων των σταδίων διεξαγωγής της ετήσιας έρευνας BEST WORKPLACES. Διαθέτει MA in Financial and Business Economics από το Πανεπιστήμιο του Essex της Αγγλίας.

Συνεργάζεται με τον Όμιλο παροχής Συμβουλευτικών και Εκπαιδευτικών υπηρεσιών PRC Group The Management House από το 1999. Κατά το παρελθόν έχει εμπλακεί και σε άλλα μεγάλα projects, με τελευταίο αυτό της ανάπτυξης του εκπαιδευτικού υλικού για την εκπαίδευση των εθελοντών και του προσωπικού των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

Το αγαπημένο της χόμπυ στον ελεύθερό της χρόνο είναι τα ταξίδια σε συνδυασμό με τη φωτογραφία και μέχρι σήμερα το έχει εξασκήσει σε πάνω από 40 χώρες. Αγαπάει επίσης το ποδόσφαιρο, κι έχει αδυναμία στο ινδικό φαγητό και το καλό χιλιανό κρασί.

kostas_koliousis

Κωνσταντίνος Κολιούσης

Marketing Manager

Kατεβάστε σε ψηφιακή μορφή το αφιέρωμα της εφημερίδας "Η Καθημερινή" με τις 35 εταιρείες της λίστας Best Workplaces™ Hellas 2024