Πιστοποίηση

Great Place to Work-Certified™

Η πιστοποίηση που παρέχει το Great Place to Work® είναι ιδανική για οργανισμούς που θέλουν να ξεχωρίσουν αμέσως ως εργοδότες επιλογής σε μια ανταγωνιστική αγορά αναζήτησης ταλέντων. Πέραν της πλήρους διερεύνησης και κατανόησης του εργασιακού της περιβάλλοντος που επιτυγχάνεται μέσα από τη διαδικασία αξιολόγησης, μια επιχείρηση εφόσον ικανοποιεί τα απαραίτητα κριτήρια πιστοποίησης, μπορεί να αρχίσει να προβάλει αυτήν την επιτυχία αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία.

 

Αν αποφασίσετε να συμμετάσχετε στη διαδικασία αξιολόγησης σήμερα, ο οργανισμός σας μπορεί να πιστοποιηθεί από το Great Place to Work® μέσα σε  λίγες εβδομάδες.

Μόλις πιστοποιηθείτε, θα σας δοθεί η δυνατότητα χρήσης του σήματος Great Place to Work-Certified™. Το σήμα αυτό θα μπορείτε να το χρησιμοποιείτε στην εταιρική σας επικοινωνία και να αναγνωρίζεστε ως εργοδότης επιλογής.

 

Μια πιστοποιημένη εταιρεία αναγνωρίζεται από τους ενδιαφερόμενους ως μια επιχείρηση η οποία αποδεδειγμένα:

Διαθέτει υψηλής ποιότητας διαδικασίες στη Διαχείριση των Ανθρώπων της

Παρέχει Κίνητρα τους εργαζόμενους και δημιουργεί υψηλό επίπεδο εμπλοκής

Οι Σχέσεις μεταξύ εργαζομένων και Διοίκησης βασίζονται στην εμπιστοσύνη

Είναι ελκυστική στην αγορά εργασίας και στη προσέλκυση ταλέντων

Οι άνθρωποί της είναι υπερήφανοι για την εταιρεία και το περιβάλλον εργασίας τους

Οι εργαζόμενοι είναι παραγωγικοί, συνεργατικοί και καινοτομούν

                    Η πιστοποίηση μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή μέσα στη χρονιά και ισχύει για έναν ολόκληρο χρόνο από την ημερομηνία απόκτησής της.

Πως επιτυγχάνεται

Αποτίμηση των απόψεων των εργαζομένων

Θα διερευνήσουμε τις απόψεις όλων των εργαζομένων σας, χρησιμοποιώντας την ίδια στιβαρή και καθιερωμένη μεθοδολογία, (ερωτηματολόγιο Trust Index™), με την οποία αξιολογούμε τις καλύτερες εταιρείες σε όλη την υφήλιο. Θα επιλέξετε την περίοδο -διάρκειας περίπου 2 εβδομάδων- κατά την οποία οι εργαζόμενοί σας θα απαντήσουν στο ερωτηματολόγιο, το οποίο θα αποτυπώσει τα επίπεδα εμπιστοσύνης στην εταιρεία σας σε σημαντικές πτυχές του εργασιακού της περιβάλλοντος.

Καταγραφή κάποιων τυπικών χαρακτηριστικών της επιχείρησής σας, Culture Brief™

Θα σας ζητηθεί να μας καταγράψετε σε ένα συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο (Culture Brief™) κάποια τυπικά βασικά χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας. Ο στόχος είναι να γνωρίσουμε καλύτερα την εταιρεία σας, το αντικείμενό της,  την ιστορία της, τη δομή της.

Ανάλυση των αποτελεσμάτων σας

Το Great Place to Work® μελετά και αναλύει σε βάθος τα αποτελέσματα της διαδικασίας πιστοποίησης του οργανισμού σας. Τα αποτελέσματα όλων των αναλύσεων θα τεθούν σε ένα  ολιστικό μοντέλο για την εξαγωγή των συμπερασμάτων. Θα πρέπει η επιχείρησή σας να καλύπτει τα απαιτούμενα standards τα οποία έχουν καθορισθεί διεθνώς για να μπορεί να σας αποδοθεί η πιστοποίηση.

Απόδοση Πιστοποίησης

Εάν ο οργανισμός σας πληροί τα κριτήρια του Great Place to Work®, τότε συγχαρητήρια!

Θα σας δοθεί το δικαίωμα χρήσης του σήματος Great Place to Work-Certified™. Το σήμα αυτό, διάρκειας ενός έτους,  θα μπορείτε να το χρησιμοποιείτε άμεσα, προωθώντας και προβάλλοντας την επιχείρησή σας ως εργοδότη επιλογής τόσο στους πελάτες και προμηθευτές σας, όσο και στους υπάρχοντες αλλά και μελλοντικούς υπαλλήλους σας.

Παράλληλα, εάν το επιθυμείτε, η εταιρεία σας μπαίνει αυτόματα υποψήφια για ένταξη στη λίστα των Best Workplaces™ εταιρειών της επόμενης χρονιάς στην Ελλάδα.

Μετά την απόδοση της Πιστοποίησης ακολουθεί η Διάκριση και Βράβευση. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα πατήστε εδώ

Είστε έτοιμοι να Πιστοποιηθείτε και να ξεχωρίσετε ως μία Great Place to Work® εταιρεία!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Μη χάσετε το ειδικό ένθετο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ σε ψηφιακή μορφή, με τις 25 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2022.

Best Workplaces™ Hellas 2022

Κατεβάστε το ειδικό ένθετο της εφημερίδας "Η Καθημερινή" και γνωρίστε περισσότερα για την εργασιακή κουλτούρα των εταιρειών που βραβεύτηκαν ως Best Workplaces™ Hellas 2022