Οι συνεργάτες μας

associates alba logo RGB e1529461744358
Ακαδημαϊκός Συνεργάτης

Alba Graduate Business School at The American College of Greece

Το Alba Graduate Business School at The American College of Greece είναι ένας ανεξάρτητος μη κρατικός, μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός που έχει ως βασικό αντικείμενο τις μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων, με την υποστήριξη της Ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας.

Είναι ο Ακαδημαϊκός Συνεργάτης του Great Place to Work® Hellas από την έναρξη λειτουργίας του θεσμού στην Ελλάδα το 2004, με καθοριστικό ρόλο στη διαδικασία αξιολόγησης των πρακτικών και πολιτικών των εταιρειών που λαμβάνουν μέρος στο διαγωνιστικό μέρος της έρευνας Best Workplaces.

Χορηγός Επικοινωνίας

Η Καθημερινή

Η Καθημερινή είναι μια ιστορική ημερήσια πολιτική και οικονομική εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας και αναγνωσιμότητας που εκδίδεται στην Αθήνα από το 1919.

Ως Χορηγός Επικοινωνίας της έρευνας Best Workplaces ενημερώνει το αναγνωστικό κοινό για τη διεξαγωγή της έρευνας, αναλαμβάνει την πρώτη Δημοσίευση των αποτελεσμάτων της έρευνας στην Ελλάδα σε ειδική ετήσια έκδοση / αφιέρωμα, ενώ παράλληλα δημοσιεύει άρθρα και νέα αναφορικά με τις δράσεις του Great Place to Work® στην Ελλάδα.

associates kathimerini logo
associates boussias
Χορηγός Κλαδικής Επικοινωνίας

Boussias Communications

Η Boussias Communications είναι ο Όμιλος ΜΜΕ με τα πιο γνωστά κλαδικά εμπορικά σήματα (HR Professional, Marketing Week, Daily Fax, Net Fax κ.α.)
Το HR Professional είναι το μοναδικό περιοδικό στην Ελλάδα για επαγγελματίες στο χώρο του HR και κυκλοφορεί από τον Σεπτέμβριο του 2004.
Το Marketing Week είναι ένα πολύ δημοφιλές εμπορικό έντυπο για ανθρώπους που εργάζονται στη Διαφήμιση το Μάρκετινγκ και τις Επικοινωνίες.Τα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα της Boussias Communications αναλαμβάνουν την προώθηση της ενημέρωσης γύρω από την έρευνα, παρουσιάζουν τα αποτελέσματα του ετήσιου διαγωνισμού σε ειδικά αφιερώματα και δημοσιεύουν σχετική αρθρογραφία.

Χορηγός On-Line Επικοινωνίας

Global Sustain

Η εταιρία Global Sustain, με γραφεία σε Αθήνα, Βερολίνο, Βρυξέλλες, Ζυρίχη, Κολόμπο, Λονδίνο, Νέα Υόρκη και Ντουμπάι, προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες σε θέματα που σχετίζονται με την αειφορία. Αποστολή της είναι η δημιουργία γνώσης, η έμπνευση και η υποστήριξη εταιρειών και οργανισμών στην αειφορία, μέσα από τη συμβουλευτική, την επικοινωνία, τη δικτύωση και την εκπαίδευση, με επίκεντρο το τρίπτυχο άνθρωπος – περιβάλλον – οικονομική ωφέλεια.

Συνεργαζόμαστε όσον αφορά στην προώθηση της ενημέρωσης γύρω από την έρευνα Best Workplaces.

associates Global Sustain

Kατεβάστε σε ψηφιακή μορφή το αφιέρωμα της εφημερίδας "Η Καθημερινή" με τις 30 εταιρείες της λίστας Best Workplaces™ Hellas 2023