Δείτε τις 30 εταιρείες που διακρίνονται στη λίστα Best Workplaces™ για το 2023! !

Teleperformance Greece

Οι εργαζόμενοι λένε πως είναι ένα ιδανικό εργασιακό περιβάλλον

Βασικά στοιχεία εταιρείας

Σχετικά με την Teleperformance

Η Teleperformance Greece είναι μέλος του πολυεθνικού ομίλου της Teleperformance. Από το 1989, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών της χώρας. Διαθέτει 8 multilingual hubs σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Χανιά, απασχολεί 10.000+ εργαζομένους από 109 εθνικότητες, οι οποίοι εξυπηρετούν πελάτες από 140 αγορές σε 39 γλώσσες. Επιστρατεύοντας σύγχρονες μεθόδους διαχείρισης και αξιοποιώντας αποτελεσματικά το πολυπολιτισμικό δυναμικό της, έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πλέον ελκυστικούς προορισμούς για εργασία.

Το εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον σε συνδυασμό με τις πολιτικές διαφορετικότητας και ένταξης δημιουργούν πρόσφορο έδαφος, ώστε οι επικοινωνιακές ικανότητες του ατόμου να καλλιεργούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παράλληλα, οι πολλαπλές δυνατότητες εκπαίδευσης και κατάρτισης που παρέχονται, εξασφαλίζουν την απόκτηση νέων γνώσεων & δεξιοτήτων, την προσωπική ανάπτυξη και την υπηρεσιακή εξέλιξη. Τα προνομία δεν σταματούν εδώ: Ιδιωτική ιατροφαρμακευτική ασφάλιση, δράσεις για τα παιδιά των υπαλλήλων, ψυχαγωγικές εκδηλώσεις και CSR δραστηριότητες σχηματίζουν ένα πλήρες πακέτο παροχών.

Μέγεθος Εταιρείας
250+ εργαζόμενοι
Τομέας
Professional Services
Μάθετε περισσότερα για Teleperformance Greece

9η θέση Best Workplaces™ Hellas 2022
250+ εργαζόμενοι

Στιγμιότυπο από την απονομή των βραβείων «Best Workplaces™ 2022» στις επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην χώρα μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ

Η ζωή στην Teleperformance

Διακρίσεις

To Great Place to Work® με αίσθημα υπερηφάνειας απονέμει στην Teleperformance

Kατεβάστε σε ψηφιακή μορφή το αφιέρωμα της εφημερίδας "Η Καθημερινή" με τις 30 εταιρείες της λίστας Best Workplaces™ Hellas 2023

social_signal_2023