Δείτε τις 30 εταιρείες που διακρίνονται στη λίστα Best Workplaces™ για το 2023! !

Dialectica

Οι εργαζόμενοι λένε πως όταν πρωτοξεκινήσεις δουλειά εδώ, σε κάνουν να αισθάνεσαι ευπρόσδεκτος

Βασικά στοιχεία εταιρείας

Σχετικά με τη Dialectica

Με γραφεία σε Αθήνα, Λονδίνο, Μόντρεαλ, Βανκούβερ, Νέα Υόρκη, Μπογκοτά και Χο Τσι Μιν, η Dialectica συνδέει θεσμικούς επενδυτές, συμβουλευτικές εταιρείες και μεγάλες επιχειρήσεις με εξειδικευμένα στελέχη των αγορών (experts) με σκοπό να αντλήσουν πληροφορίες και να αξιολογήσουν επενδυτικές συμφωνίες εκατομμυρίων. Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, η εταιρεία έχει συμβάλλει στην ολοκλήρωση επιχειρηματικών συμφωνιών ύψους πάνω από 300 δισ. ευρώ. Στόχος της Dialectica για τα επόμενα χρόνια είναι να αποκτήσει μια δυνατή παρουσία σε ολόκληρο τον κόσμο με περισσότερους από 1.500 ταλαντούχους εργαζόμενους σε Αμερική, Ευρώπη και Ασία.

Μέγεθος Εταιρείας
250+ εργαζόμενοι
Τομέας
Professional Services
Μάθετε περισσότερα για Dialectica

2η θέση Best Workplaces™ Hellas 2022
250+ εργαζόμενοι

Στιγμιότυπο από την απονομή των βραβείων «Best Workplaces™ 2022» στις επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην χώρα μας.

ΔΕΙΤΕ TH ΛΙΣΤΑ
Η δημιουργία ενός περιβάλλοντος που παρέχει σε κάθε εργαζόμενο που περνάει την πόρτα της εταιρείας ευκαιρίες για μάθηση, γρήγορη ανέλιξη, επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη ήταν και παραμένει βασική μου προτεραιότητα. Ένα περιβάλλον εργασίας που φέρνει κοντά ταλαντούχους ανθρώπους από διαφορετικές κουλτούρες, με διαφορετικά εκπαιδευτικά υπόβαθρα και διαφορετικές εμπειρίες. Αυτά τα στοιχεία είναι που μας ξεχωρίζουν και μας αναδεικνύουν όχι μόνο ως Best Workplace για τρίτη συνεχή χρονιά, αλλά και μία από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα και την Ευρώπη σύμφωνα με τους Financial Times. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της Dialectica για την εμπιστοσύνη και την αφοσίωσή τους όλα αυτά τα χρόνια. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να επενδύουμε στη δημιουργία ενός εργασιακού περιβαλλοντος που εμπνέει κάθε ένα μέλος της ομάδας μας να αναπτύσσεται, να καινοτομεί, να δημιουργεί και να χτίζει ένα δυνατό μέλλον μαζί μας.
Γιώργος Τσαρούχας
συνιδρυτής και CEO της Dialectica

Η ζωή στη Dialectica

Διακρίσεις

To Great Place to Work® με αίσθημα υπερηφάνειας απονέμει στην Dialectica

Kατεβάστε σε ψηφιακή μορφή το αφιέρωμα της εφημερίδας "Η Καθημερινή" με τις 30 εταιρείες της λίστας Best Workplaces™ Hellas 2023

social_signal_2023