Eγγραφείτε στο δωρεάν webinar How to get Certified as a Great Place To Work

AbbVie

Οι εργαζόμενοι λένε πως είναι η διοίκηση ασκεί τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες με τιμιότητα και ήθος

Βασικά στοιχεία εταιρείας

Σχετικά με την AbbVie

Η AbbVie είναι μία παγκόσμια βιοφαρμακευτική εταιρεία προσανατολισμένη στην έρευνα. Δέσμευσή της αποτελεί η ανάπτυξη καινοτόμων, προηγμένων θεραπειών για μερικές από τις πιο σύνθετες και σοβαρές ασθένειες παγκοσμίως. Αποστολή της εταιρείας είναι να αξιοποιήσει την εμπειρία της, τους αφοσιωμένους ανθρώπους της και τη μοναδική προσέγγισή της στην καινοτομία, ώστε να βελτιώσει σημαντικά τις θεραπείες σε πέντε τομείς, Ανοσολογία, Αιματολογία, Οφθαλμολογία, Νευρολογία και Αισθητική Ιατρική. Περισσότεροι από 50.000 άνθρωποι της AbbVie εργάζονται καθημερινά σε όλο τον κόσμο για να εξελίξουν τις θεραπευτικές επιλογές για τους ασθενείς, παγκοσμίως.

Μέγεθος Εταιρείας
50-250 εργαζόμενοι
Τομέας
Biotechnology & Pharmaceuticals
Μάθετε περισσότερα για AbbVie
Η αποστολή της AbbVie είναι να διασφαλίζουμε την υγεία και την ευημερία των ανθρώπων. Με πάθος και ευθύνη προσπαθούμε για το καλύτερο. Ονειρευόμαστε, πιστεύουμε, καινοτομούμε. Μετουσιώνουμε τις δυσκολίες σε ευκαιρίες για να μάθουμε, να ωριμάσουμε, να προοδεύσουμε. Με αποφασιστικότητα καταρρίπτουμε εμπόδια, απορρίπτουμε στερεότυπα και προκαταλήψεις. Ενώνουμε τους ανθρώπους σε μια ομάδα, χωρίς να τους στερούμε τη μοναδικότητά τους. Τους ενθαρρύνουμε να εκφράζονται ελεύθερα, να αναδεικνύουν τα ταλέντα και τις μοναδικές πτυχές του εαυτού τους. Οι διαφορετικές εμπειρίες και απόψεις συνθέτουν το πλεονέκτημα των Οργανισμών που εξελίσσονται και προοδεύουν. Έχουμε ανοιχτούς ορίζοντες. Αναζητούμε διαρκώς, προσαρμοζόμαστε σε νέα δεδομένα και αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες για να είμαστε επίκαιροι και ανθεκτικοί στις προκλήσεις του σήμερα και του αύριο. Διασφαλίζουμε την ισότητα, την αξιοκρατία και την πρόσβαση σε ίσες ευκαιρίες για τους συνεργάτες μας, γυναίκες και άνδρες, ώστε να εξελίσσονται αξιοκρατικά, σύμφωνα με τις δεξιότητες, τις επιθυμίες και την εκπαίδευσή τους.Ανταποκριθήκαμε σε νέες ανάγκες που δημιούργησε η εποχή ξεκινώντας ένα πρόγραμμα Υγείας και Ευεξίας, το οποίο περιλαμβάνει γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης, διατροφικές συμβουλές, καθημερινή παροχή φρούτων και άλλα. Όλα τα παραπάνω είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τους ανθρώπους μας που κάνουν πράξη καθημερινά τον Σκοπό της Εταιρείας μας «Ενώνουμε Ανθρώπους, Βελτιώνουμε Ζωές», με χαρακτηριστικό παράδειγμα την αδιάλειπτη και απρόσκοπτη μεταφορά πάνω από 20 εκατομμύρια εμβολίων στη χώρα μας, τα τελευταία δύο χρόνια! Aπό καρδιάς λοιπόν ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ανθρώπους μας, που με την εμπιστοσύνη τους μας χάρισαν την 1η θέση!"
Θωμάς Κούγκουλος
HR Director AbbVie

Η ζωή στην AbbVie

Best Workplaces List

Τo Great Place to Work® με αίσθημα υπερηφάνειας απονέμει στην AbbVie

Kατεβάστε σε ψηφιακή μορφή το αφιέρωμα της εφημερίδας "Η Καθημερινή" με τις 35 εταιρείες της λίστας Best Workplaces™ Hellas 2024

best_workplaces_1920x1080