Δηλώστε συμμετοχή στο Get Certified Webinar

interworks.cloud™

Οι εργαζόμενοι λένε πως είναι ένα ιδανικό εργασιακό περιβάλλον

Βασικά στοιχεία εταιρείας

Σχετικά με την interworks.cloud™

Η interworks.cloud™ είναι ένας κορυφαίος πάροχος cloud πλατφόρμας αυτοματισμού με εμπειρία δύο δεκαετιών στη μετατροπή των παραδοσιακών υπηρεσιών πληροφορικής σε ισχυρούς παρόχους λύσεων Cloud.

Η interworks.cloud αυτοματοποιεί βασικές διαδικασίες υπηρεσιών cloud, όπως η παροχή και η τιμολόγηση για λύσεις IaaS και SaaS. Με περισσότερες από 15 ενεργές λειτουργικές ενσωματώσεις, η interworks.cloud βοηθά τις επιχειρήσεις σε 70+ χώρες να ενισχύσουν το χαρτοφυλάκιο και την κλίμακα των υπηρεσιών τους.

Επιπλέον, η interworks.cloud είναι ένας διανομέας και πάροχος υπηρεσιών cloud στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η εταιρεία μετρά ένα εκτεταμένο δίκτυο 400+ μεταπωλητών Cloud και 15 συνεργασίες με κορυφαίους προμηθευτές λογισμικού, παρέχοντας πρώτης τάξεως υποστήριξη 24/7. Η interworks.cloud προσφέρει επίσης τις δικές της υπηρεσίες cloud, συμπεριλαμβανομένων των διακομιστών Cloud, των βάσεων δεδομένων, και της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Μέγεθος Εταιρείας
50-250 εργαζόμενοι
Τομέας
Information Technology
Μάθετε περισσότερα για interworks.cloud™

14η θέση Best Workplaces™ Hellas 2024

50-250 εργαζόμενοι

Στιγμιότυπο από την απονομή των βραβείων «Best Workplaces™ 2024» στις επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην χώρα μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ

Η ζωή στην interworks.cloud™

Διακρίσεις

To Great Place To Work® με αίσθημα υπερηφάνιας απονέμει στην interworks.cloud™

Kατεβάστε σε ψηφιακή μορφή το αφιέρωμα της εφημερίδας "Η Καθημερινή" με τις 35 εταιρείες της λίστας Best Workplaces™ Hellas 2024

best_workplaces_1920x1080