Δηλώστε συμμετοχή στο Get Certified Webinar

Bristol Myers Squibb

Οι εργαζόμενοι λένε πως είναι ένα ιδανικό εργασιακό περιβάλλον

Βασικά στοιχεία εταιρείας

Σχετικά με τη Bristol Myers Squibb

Η Bristol Myers Squibb κατέχει ηγετική θέση στην καινοτομία και στην έρευνα και ανάπτυξη φαρμάκων παγκοσμίως. Στους τομείς της ογκολογίας και της αιματολογίας, της ανοσολογίας και των καρδιαγγειακών νόσων, επικεντρωνόμαστε σε καινοτόμες θεραπείες που βελτιώνουν τη ζωή και την υγεία των ασθενών μας. Οι ταλαντούχοι εργαζόμενοί μας αποτελούν τη μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία για την εταιρεία μας και της προσφέρουν τα εφόδια για μακροπρόθεσμη εξέλιξη, με ένα από τα ευρύτερα και σημαντικότερα χαρτοφυλάκια φαρμάκων υπό ανάπτυξη στη βιομηχανία, καθώς και ηγετικές ικανότητες στα πεδία της επιστήμης και της επιχειρηματικότητας.

Μέγεθος Εταιρείας
50-250 εργαζόμενοι
Τομέας
Biotechnology & Pharmaceuticals
Μάθετε περισσότερα για Bristol Myers Squibb

1η θέση Best Workplaces™ Hellas 2024

50-250 εργαζόμενοι

Στιγμιότυπο από την απονομή των βραβείων «Best Workplaces™ 2024» στις επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην χώρα μας.

ΔΕΙΤΕ TH ΛΙΣΤΑ
Η μακρά και ισχυρή παρουσία μας, που υπερβαίνει τα 60 χρόνια στην Ελλάδα, είναι συνυφασμένη με ένα ιδανικό εργασιακό περιβάλλον, όπου η καινοτομία, η δημιουργικότητα και το ομαδικό πνεύμα βρίσκουν ζωτικό χώρο να ανθίσουν. Μέσα από ευκαιρίες επαγγελματικής αναγνώρισης και εξέλιξης, δυνατότητες συνεχούς εκπαίδευσης, μια πολύτιμη ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική ζωή και με έμπρακτη προσήλωση στη συμπερίληψη προάγουμε και υπηρετούμε μια νέα αντίληψη του «καινοτόμου επιχειρείν».
Ελισάβετ Προδρόμου
Γενική Διευθύντρια Bristol-Myers Squibb Ελλάδας

Η ζωή στη Bristol Myers Squibb

Διακρίσεις

To Great Place to Work® με αίσθημα υπερηφάνειας απονέμει στην Bristol Myers Squibb

Kατεβάστε σε ψηφιακή μορφή το αφιέρωμα της εφημερίδας "Η Καθημερινή" με τις 35 εταιρείες της λίστας Best Workplaces™ Hellas 2024

best_workplaces_1920x1080