Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε

Οι εργαζόμενοι λένε πως είναι ένα ιδανικό εργασιακό περιβάλλον

Βασικά στοιχεία εταιρείας

Σχετικά με τη Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ είναι η κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας. Με το σύγχρονο δίκτυο των 70+ καταστημάτων της, το Τμήμα Διαχείρισης & Εξυπηρέτησης Μεγάλων Β2Β πελατών, τα εξειδικευμένα τμήματα Φωτισμού, ICT, Ενεργειακών Λύσεων, Βιομηχανίας, Ναυτιλίας και Διαχείρισης Έργων και τις δύο Κατασκευαστικές μονάδες Ηλεκτρικών Πινάκων σε Αττική και Θεσσαλονίκη, η Β. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ προσφέρει μια μεγάλη γκάμα καινοτόμων προϊόντων και λύσεων προς τους πελάτες της.

Μέγεθος Εταιρείας
250+ εργαζόμενοι
Τομέας
Retail
Μάθετε περισσότερα για Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε

3η θέση Best Workplaces™ Hellas 2023

250+ εργαζόμενοι

Στιγμιότυπο από την απονομή των βραβείων «Best Workplaces™ 2023» στις επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην χώρα μας.

ΔΕΙΤΕ TH ΛΙΣΤΑ
Νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι για όλα όσα έχουμε πετύχει και κυρίως για τον τρόπο που τα έχουμε καταφέρει! Ήθος, πάθος, ομαδικότητα και αποτελεσματικότητα είναι οι αδιαπραγμάτευτες αξίες μας, οι οποίες αποτελούν πυξίδα μας σε ό,τι κάνουμε. Συνεχίζουμε δυναμικά την ανοδική πορεία ανάπτυξής μας, έχοντας πάντα στο πλευρό μας τους δικούς μας ήρωες, τους ανθρώπους μας,που σε αυτούς οφείλουμε τις επιτυχίες και τις διακρίσεις μας! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!
Κατερίνα Βουτσά
HR Director της ΚΑΥΚΑΣ

Η ζωή στη Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε

Διακρίσεις

To Great Place to Work® με αίσθημα υπερηφάνειας απονέμει στην Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε

Kατεβάστε σε ψηφιακή μορφή το αφιέρωμα της εφημερίδας "Η Καθημερινή" με τις 30 εταιρείες της λίστας Best Workplaces™ Hellas 2023

social_signal_2023