Πώς να Συμμετάσχετε

BHMA 1

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να δηλώσετε συμμετοχή στην Έρευνα Best Workplaces και στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με περισσότερες λεπτομέρειες που θα σας βοηθήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής και την καταληκτική ημερομηνία των δηλώσεων τον ιστότοπό μας. Οι άνθρωποί μας θα χαρούν να σας εξηγήσουν περαιτέρω τη διαδικασία.

BHMA 2

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Οι εργαζόμενοι σας θα κληθούν να απαντήσουν σε ένα μελετημένο ερωτηματολόγιο 60 ερωτήσεων  (Trust Index©) και να αξιολογήσουν το εργασιακό τους περιβάλλον. Η έρευνα εργαζομένων Trust Index© διεξάγεται και σε ηλεκτρονική και σε έντυπη μορφή. (Σημειώστε ότι τα ερωτηματολόγια είναι ανώνυμα.) Επίσης, απαντάτε σε ερωτήσεις σχετικά με τα προγράμματα και τις πολιτικές του οργανισμού σας μέσω του ερωτηματολογίου Culture Audit©. Τα δύο τρίτα των αποτελεσμάτων της αξιολόγησής σας βασίζονται στα ερωτηματολόγια Trust Index των εργαζομένων και το υπόλοιπο ένα τρίτο στο ερωτηματολόγιο Culture Audit.της διοίκησης

BHMA 3

ΑΝΑΛΥΣΗ

Οι αξιολογητές της έρευνας Best Workplaces, μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα των εργαζομένων σας και υποβάλετε τις απαντήσεις σας για τα προγράμματα και τις πολιτικές σας, αναλύουν τα δεδομένα που συλλέχθησαν. Τα αποτελέσματά σας τα μελετούμε και τα αναλύουμε σύμφωνα με το διεθνώς τυποποιημένο μοντέλο Great Place to Work® Model©.

BHMA 4

FEEDBACK

Οι περισσότεροι οργανισμοί αποφασίζουν να χρησιμοποιήσουν τα benchmarks, τις αναλύσεις και τα αποτελέσματα της έρευνας που προκύπτουν κατά την αξιολόγηση αυτή για να μετρήσουν την υγεία και την επιτυχία του εργασιακού τους περιβάλλοντος και να εντοπίσουν ενδεχόμενες ενέργειες που θα τους βοηθήσουν να βελτιώσουν την εταιρική τους κουλτούρα και τα αποτελέσματα των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων. Λίγες εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της έρευνας, η έκθεση Trust Index Feedback Report είναι διαθέσιμη για την εταιρεία.

BHMA 5

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ & ΒΡΑΒΕΙΑ

Όταν αναλυθούν τα αποτελέσματα κάθε επιχείρησης / οργανισμού που συμμετέχει στην έρευνα, γίνεται η ταξινόμηση και βγαίνει η κατάταξη για τη λίστα Best Workplaces. Στη λίστα περιλαμβάνονται μόνο οι επιχειρήσεις που πρωτεύουν  στην αξιολόγηση για το εργασιακό τους περιβάλλον, όλες όμως οι επιχειρήσεις παραλαμβάνουν Feedback και έχουν πρόσβαση σε Benchmarking. Οι καλύτερες επιχειρήσεις ειδοποιούνται ότι θα αναγνωριστούν και θα βραβευθούν ως Best Workplaces και το όνομά τους θα δημοσιευτεί από το Μedia Partner της συγκεκριμένης χώρας. Σε πολλές χώρες, η αναγνώριση πραγματοποιείται και μέσω εκδηλώσεων βράβευσης υψηλού επιπέδου, καθώς και μέσα από ειδικές εκδηλώσεις, συνέδρια και παρουσιάσεις.

Ζητείστε περισσότερες πληροφορίες

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες μας συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και στη συνέχεια πατήστε «υποβολή». Θα λάβετε μία επιβεβαίωση μέσω email και ένα μέλος της ομάδας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας (χωρίς δέσμευση) για να συζητήσετε τις όποιες δυνατότητες.

Μη χάσετε το ειδικό ένθετο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ σε ψηφιακή μορφή, με τις 25 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2022.

Best Workplaces™ Hellas 2022

Κατεβάστε το ειδικό ένθετο της εφημερίδας "Η Καθημερινή" και γνωρίστε περισσότερα για την εργασιακή κουλτούρα των εταιρειών που βραβεύτηκαν ως Best Workplaces™ Hellas 2022