ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΑΕ

Οι εργαζόμενοι λένε πως αισθάνομαι ότι συνεισφέρω ουσιαστικά εδώ

Βασικά στοιχεία εταιρείας

Σχετικά με τoν Μασούτη

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. ξεκίνησε την πορεία της το 1976 και το 2022 συμπληρώνει 46 χρόνια επιτυχημένης ανάπτυξης στην ελληνική αγορά. Έχουμε καθιερωθεί στη συνείδηση των καταναλωτών ως τα οικονομικά και ελληνικά σούπερ μάρκετ.
Η εταιρεία κατάφερε να κατέχει θέση market leader στη Βόρεια Ελλάδα και παράλληλα να βρίσκεται ανάμεσα στις πρώτες εταιρείες του κλάδου πανελλαδικά.
Προτεραιότητα της εταιρείας είναι να επιτύχει τους στόχους της μέσα από οικονομικά βιώσιμη λειτουργία, με σεβασμό στο περιβάλλον και την κοινωνία, διασφαλίζοντας έτσι μακροχρόνια αξία για την Ελληνική Οικονομία, τους εργαζόμενους, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες της.

Μέγεθος Εταιρείας
250+ εργαζόμενοι
Τομέας
Retail
Μάθετε περισσότερα για ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΑΕ

6η θέση Best Workplaces™ Hellas 2022

Στιγμιότυπο από την απονομή των βραβείων «Best Workplaces™ 2022» στις επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην χώρα μας.

ΔΕΙΤΕ TH ΛΙΣΤΑ
Τα τελευταία 11 χρόνια, μέσα από τη συμμετοχή μας στη μεγαλύτερη έρευνα εργασιακού περιβάλλοντος της Ελλάδας που διεξάγει ο οργανισμός Great Place to Work Hellas, λαμβάνουμε τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα που προκύπτουν από τις απαντήσεις και τις απόψεις των ίδιων των εργαζομένων μας σχετικά με το εργασιακό περιβάλλον που βιώνουν στους κόλπους της εταιρείας. Η ανάλυση αυτών των δεδομένων συμβάλλει στη λήψη στρατηγικών αποφάσεων για το πώς θα βελτιώσουμε περαιτέρω το επίπεδο ικανοποίησης των εργαζομένων μας, έτσι ώστε να φτάσουμε στο εργασιακό περιβάλλον που ονειρευόμαστε. Για πολλοστή φορά, θέλω να τονίσω ότι αυτή η διάκριση πηγάζει από τους ίδιους τους εργαζομένους μας που απαρτίζουν την οικογένεια Μασούτη και αποκτά μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστούμε τις δύσκολες και αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε την τελευταία διετία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, με προτεραιότητα στους ανθρώπους μας.
Θωμάς Χρήστου
Διευθυντής Ανθρωπίνων Πόρων

Η ζωή στον Μασούτη

Διακρίσεις

To Great Place to Work® με αίσθημα υπερηφάνιας απονέμει στoν Μασούτη

Kατεβάστε σε ψηφιακή μορφή το αφιέρωμα της εφημερίδας "Η Καθημερινή" με τις 30 εταιρείες της λίστας Best Workplaces™ Hellas 2023

social_signal_2023