Δηλώστε συμμετοχή στο Get Certified Webinar

Βράβευση Best Workplaces™ 2017

Βραβεύτηκαν οι εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2017!

Την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017, απονεμήθηκαν τα βραβεία Best Workplaces™ στις επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2017.
best workplaces 2017 post 2
Την εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε το Great Place to Work® Hellas, με την συμμετοχή 500 περίπου προσκεκλημένων, τίμησαν με την παρουσία τους διακεκριμένοι εκπρόσωποι Πολιτικών, Οικονομικών και Επιχειρηματικών Φορέων.

Στην έναρξη της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Great Place to Work® Hellas κος Δημήτρης Γ. Μαύρος, δήλωσε:
«Με τη σημερινή απονομή των  διακρίσεων σε 25 εταιρείες, ο θεσμός του  Great Place to Work® συμπληρώνει 15 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και βραβεύει  τις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον. Οι διοικήσεις των βραβευόμενων επιχειρήσεων αξίζουν τον σεβασμό και τον θαυμασμό της κοινωνίας γιατί κρατούν ζωντανή την ελπίδα και αντιμετωπίζουν με αισιοδοξία το μέλλον. Η πρωτοφανής οικονομική κρίση και οι κακές πολιτικές επιλογές, δεν πτόησαν τις επιχειρήσεις που βραβεύονται σήμερα, οι οποίες επιμένουν και κρατούν το έμψυχο δυναμικό τους αφοσιωμένο, εμπνευσμένο και προσηλωμένο στις αξίες και τους στόχους της εταιρίας τους.
Τους αξίζουν τα θερμά μας συγχαρητήρια και ένα μεγάλο Μπράβο!

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απέστειλε ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Τα βραβεία απένειμαν μεταξύ άλλων οι κκ Κωστής Χατζηδάκης, Αντιπρόεδρος Νέας Δημοκρατίας, τέως Υπουργός Ανάπτυξης, Γεώργιος Καββαθάς, Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ, Κωνσταντίνος Ευριπίδης, Πρόεδρος Λέσχης Επιχειρηματικότητας, Σωτήρης Σταματίου, Πρόεδρος ΣΔΑΔΕ, Νάνσυ Παπαλεξανδρή, Ομότιμη Καθηγήτρια Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού Τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας, ΟΠΑ και Κωνσταντίνος Αξαρλόγλου Πρύτανης του ALBA Graduate Business School at the American College of Greece.

Δείτε σύντομο βίντεο με τα Highlights της Εκδήλωσης Βράβευσης

Η αξιολόγηση και βράβευση των εταιρειών έγινε για 15η συνεχή χρονιά, βασισμένη στα αποτελέσματα της έρευνας Best Workplaces, της μεγαλύτερης έρευνας αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, η οποία διεξάγεται σε ετήσια βάση από το Great Place to Work® Hellas με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece. Συμμετείχαν στην έρευνα εταιρείεςαπό διάφορους κλάδους της αγοράς, οι οποίες στο σύνολό τους απασχολούν 33.480 εργαζόμενους.

Οι εταιρείες που βραβεύθηκαν στην εκδήλωση, είναι υποψήφιες για να μπουν στη λίστα των καλύτερων εταιρειών στην Ευρώπη οι οποίες θα βραβευθούν τον προσεχή Ιούνιο στο Παρίσι.

Χορηγοί της φετινής εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες Genesis Pharma (Χρυσός Χορηγός), PepsiCo, Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου. Χορηγός Επικοινωνίας ήταν η εφημερίδα Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Χορηγοί Κλαδικής Επικοινωνίας τα περιοδικά Marketing Week και HR Professional, Υποστηρικτής Digital Services η Converge ICT Solutions & Services, Υποστηρικτής On-line Επικοινωνίας η Global Sustain και Υποστηρικτής της Εκδήλωσης η ICAP.

Kατεβάστε το Αφιέρωμα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, Media Partner του Great Place to Work®, στους φετινούς νικητές και διαβάστε αναλυτικά για κάθε εταιρεία που βραβεύτηκε.

Share For All
Kostas Koliousis
Kostas Koliousis

Digital Marketing & Business Development Executive @ 𝗚𝗿𝗲𝗮𝘁 𝗣𝗹𝗮𝗰𝗲 𝘁𝗼 𝗪𝗼𝗿𝗸® Hellas

Kατεβάστε σε ψηφιακή μορφή το αφιέρωμα της εφημερίδας "Η Καθημερινή" με τις 35 εταιρείες της λίστας Best Workplaces™ Hellas 2024

best_workplaces_1920x1080