Δηλώστε συμμετοχή στο Get Certified Webinar

Απονομή Βραβείων Best Workplaces™ 2018

Βραβεύτηκαν οι εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα!

Την Τρίτη 24 Απριλίου 2018, απονεμήθηκαν τα βραβεία Best Workplaces™ στις επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2018, κατά τη διάρκεια επίσημου εορταστικού δείπνου στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου.

Την εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε το Great Place to Work® Hellas, με την συμμετοχή 450 περίπου προσκεκλημένων, τίμησαν με την παρουσία τους διακεκριμένοι εκπρόσωποι Πολιτικών, Οικονομικών και Επιχειρηματικών Φορέων.

Στην έναρξη της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Great Place to Work® Hellas κος Δημήτρης Γ. Μαύρος, δήλωσε:
«Με τη σημερινή απονομή στις 25 εταιρείες που διακρίθηκαν, ο θεσμός του  Great Place to Work® συμπληρώνει 16 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, βραβεύοντας τις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον. Οι εργαζόμενοι και οι διοικήσεις των 25 αυτών επιχειρήσεων κρατούν ζωντανή την ελπίδα για ανάπτυξη και βελτίωση και μας κάνουν αισιόδοξους για το μέλλον.     
Τους αξίζουν τα θερμά μας συγχαρητήρια και ένα μεγάλο Μπράβο!
Να αναφέρω επίσης ότι φέτος, για πρώτη φορά, η τελετή για τα Πανευρωπαϊκά Βραβεία BestWorkplacesθα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 14 Ιουνίου. Η βράβευση θα έπεται ενός ολοήμερου διεθνούς συνέδριου με εξέχοντες ομιλητές από όλη την Ευρώπη.»

Μεταξύ άλλων, βραβεία απένειμαν οι κκ Κωστής Χατζηδάκης, Αντιπρόεδρος Νέας Δημοκρατίας, τέως Υπουργός Ανάπτυξης, Αντώνης Μακρής, Πρόεδρος ΣΕΛΠΕ, Γεώργιος Ασμάτογλου, Αντιπρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ, Κωνσταντίνος Ευριπίδης, Πρόεδρος Λέσχης Επιχειρηματικότητας, Σωτήρης Σταματίου, Πρόεδρος ΣΔΑΔΕ, Βασίλης Ραμπάτ, Πρόεδρος ΕΑΣΕ, Νάνσυ Παπαλεξανδρή, Ομότιμη Καθηγήτρια Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού Τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας, ΟΠΑ.

Οι 25 εταιρείες που βραβεύτηκαν για το 2018, χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους και είναι οι εξής:

  • 10 «μεγάλες» επιχειρήσεις που απασχολούν πάνω από 251 εργαζόμενους, δείτε εδώ τους νικητές
  • 10 «μεσαίες» επιχειρήσεις που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζόμενους, δείτε εδώ τους νικητές
  • 4 «μικρές» επιχειρήσεις που απασχολούν από 20 έως 49 εργαζόμενους, δείτε εδώ τους νικητές

Best Workplaces Hellas 2018

Δείτε εδώ ένα σύντομο βίντεο με στιγμιότυπα από τη βραδιά.

Περισσότερες φωτογραφίες από τη βραδιά δείτε εδώ.

Η αξιολόγηση και βράβευση των εταιρειών έγινε για 16η συνεχή χρονιά, βασισμένη στα αποτελέσματα της έρευνας Best Workplaces™, της μεγαλύτερης έρευνας αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, η οποία διεξάγεται σε ετήσια βάση από το Great Place to Work® Hellas με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School, The American College of Greece. Συμμετείχαν στην έρευνα εταιρείες από διάφορους κλάδους της αγοράς, οι οποίες στο σύνολό τους απασχολούν 22.300 εργαζόμενους.

Οι εταιρείες που βραβεύθηκαν στην εκδήλωση, είναι υποψήφιες για να μπουν στη λίστα των καλύτερων εταιρειών στην Ευρώπη οι οποίες θα βραβευθούν τον προσεχή Ιούνιο στην αντίστοιχη Ευρωπαϊκή Εκδήλωση η οποία, για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα.

Χορηγός της φετινής εκδήλωσης ήταν η Teleperformance Greece και Υποστηρικτές οι εταιρείες ΕΚΑ Ηellas, JTI Hellas, Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου. Χορηγός Επικοινωνίας ήταν η εφημερίδα Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Χορηγοί Κλαδικής Επικοινωνίας τα περιοδικά Marketing Week και HR Professional, Υποστηρικτής Digital Services η Converge ICT Solutions & Services, Υποστηρικτής On-line Επικοινωνίας η Global Sustain και Υποστηρικτής της Εκδήλωσης η ICAP.

 

Best Workplaces Greece RGB SMALL

 

Share For All
Kostas Koliousis
Kostas Koliousis

Digital Marketing & Business Development Executive @ 𝗚𝗿𝗲𝗮𝘁 𝗣𝗹𝗮𝗰𝗲 𝘁𝗼 𝗪𝗼𝗿𝗸® Hellas

Kατεβάστε σε ψηφιακή μορφή το αφιέρωμα της εφημερίδας "Η Καθημερινή" με τις 35 εταιρείες της λίστας Best Workplaces™ Hellas 2024

best_workplaces_1920x1080