Δείτε τις 30 εταιρείες που διακρίνονται στη λίστα Best Workplaces™ για το 2023! !

OpenBet

Οι εργαζόμενοι λένε πως Όταν πρωτοξεκινήσεις δουλειά εδώ, σε κάνουν να αισθάνεσαι ευπρόσδεκτος

Βασικά στοιχεία εταιρείας

Σχετικά με την OpenBet

Η ομάδα της OpenBet Hellas, με έδρα την Αθήνα αποτελείται από έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη σε operations, τεχνολογία, trading και ανάπτυξη προϊόντων. H ομάδα, αναπτύσσεται σε ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον, εξελίσσοντας την πρωτοποριακή τεχνολογία, το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες αθλητικού στοιχήματος. H εταιρεία πιστή στη δέσμευση για παροχή υψηλής εργασιακής κουλτούρας, ενισχύει την καινοτομική σκέψη, κατέχοντας δεσπόζουσα θέση στον κλάδο, ως η επιλογή των κορυφαίων παρόχων αθλητικών στοιχημάτων στον κόσμο. Η ομάδα μας είναι από τις κορυφαίες και πλέον έμπειρες στην αγοράς και θα συνεχίσουμε να την υποστηρίζουμε με κάθε δυνατό τρόπο, καθώς επαναπροσδιορίζουμε την επόμενη γενιά ψυχαγωγικών αθλητικών στοιχημάτων.

Μέγεθος Εταιρείας
250+ εργαζόμενοι
Τομέας
Information Technology
Μάθετε περισσότερα για OpenBet

7η θέση Best Workplaces™ Hellas 2022
250+ εργαζόμενοι

Στιγμιότυπο από την απονομή των βραβείων «Best Workplaces™ 2022» στις επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην χώρα μας.

ΔΕΙΤΕ TH ΛΙΣΤΑ
Η OpenBet στηρίζει ουσιαστικά την επαγγελματική ανέλιξη των στελεχών της μέσα από μια ισορροπημένη προσέγγιση επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Με πρωταρχικές αξίες όπως η ακεραιότητα, η ομαδικότητα, η δημιουργικότητα, η ομάδα της OpenBet καταγράφει μια διαρκώς ανοδική πορεία, προσφέροντας προστιθέμενη σημαντική αξία στην κοινωνία και οικονομία της Ελλάδας. Η ομάδα της OpenBet Athens αναπτύσσεται, βελτιώνεται διαρκώς και πρωτοπορεί στον κλάδο, δημιουργώντας σημαντική προστιθέμενη αξία στην κοινωνία και την οικονομία της χώρας.
Νίκος Κωνστάκης
SVP, Chief Product Officer and Managing Dir

Η ζωή στην OpenBet

Διακρίσεις

To Great Place to Work® με αίσθημα υπερηφάνειας απονέμει στην OpenBet

Kατεβάστε σε ψηφιακή μορφή το αφιέρωμα της εφημερίδας "Η Καθημερινή" με τις 30 εταιρείες της λίστας Best Workplaces™ Hellas 2023

social_signal_2023