Υπερταμείο – Εθνικό Επενδυτικό Ταμείο

Sector Professional Services
Legal company name Υπερταμείο – Εθνικό Επενδυτικό Ταμείο
Εmployees 44
Established in 2016
Website www.hcap.gr

Το Υπερταμείο ιδρύθηκε το 2016 με μοναδικό μέτοχο το Ελληνικό Δημόσιο. Αποστολή του, ως το Δημόσιο Επενδυτικό Ταμείο της Ελλάδας, είναι: η ανάληψη ενεργού ρόλου στον εκσυγχρονισμό των Δημοσίων Επιχειρήσεων, η μεγιστοποίηση της αξίας της δημόσιας περιουσίας, η διασφάλιση αναβαθμισμένων υπηρεσιών για τους πολίτες και η συμβολή του στην εθνική οικονομία. Στο χαρτοφυλάκιο του Υπερταμείου περιλαμβάνονται θυγατρικές και συμμετοχές του σε δημόσιες επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται σε καίριους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπως η Ακίνητη Περιουσία, οι Υπηρεσίες Ωφέλειας, οι Μεταφορές & οι Υποδομές, ο Εφοδιασμός Τροφίμων, η Τεχνολογία και οι Ταχυδρομικές Υπηρεσίες. Η αξία του χαρτοφυλακίου ανέρχεται σε €6 δις.

Μη χάσετε το ειδικό ένθετο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ σε ψηφιακή μορφή, με τις 25 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2022.

Best Workplaces™ Hellas 2022

Κατεβάστε το ειδικό ένθετο της εφημερίδας "Η Καθημερινή" και γνωρίστε περισσότερα για την εργασιακή κουλτούρα των εταιρειών που βραβεύτηκαν ως Best Workplaces™ Hellas 2022