Eγγραφείτε στο δωρεάν webinar How to get Certified as a Great Place To Work

XM

Οι εργαζόμενοι λένε πως είναι ένα ιδανικό εργασιακό περιβάλλον

Βασικά στοιχεία εταιρείας

Σχετικά με την ΧΜ

Με πάνω από 10.000.000 πελάτες από την ίδρυσή της το 2009, η XM έχει εξελιχθεί σε μια μεγάλη διεθνή εταιρεία επενδύσεων και σε έναν πραγματικό ηγέτη του κλάδου.

Από το ξεκίνημά της η XM πορεύεται με βάση τις εταιρικές της αξίες, BIG – FAIR – HUMAN, όπου αυτές καθορίζουν την κουλτούρα του οργανισμού μας και υποδεικνύουν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τους συνεργάτες, τους πελάτες και τους ανθρώπους μας. Στο δυναμικό μας έχουμε 1000+ επαγγελματίες από διαφορετικά υπόβαθρα, επαγγελματικών και προσωπικών εμπειριών που εργάζονται ομαδικά προς την επιτυχία της εταιρείας αλλά και την δική τους καταξίωση και ανάπτυξη.

Μέγεθος Εταιρείας
250+ εργαζόμενοι
Τομέας
Financial Services & Insurance
Μάθετε περισσότερα για XM

5η θέση Best Workplaces™ Hellas 2023

Στιγμιότυπο από την απονομή των βραβείων «Best Workplaces™ 2023» στις επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην χώρα μας.

ΔΕΙΤΕ TH ΛΙΣΤΑ
Η επιτυχία μας είναι αποτέλεσμα του στρατηγικού μας σχεδιασμού και της κουλτούρας μας, θέτοντας τους ανθρώπους μας στην κορυφή. Σε μια δύσκολη εποχή στην οποία όλοι δοκιμαστήκαμε, καταφέραμε να ανταποκριθούμε επιτυχώς υιοθετώντας νέες πρακτικές και συνεχίζοντας να παρέχουμε ένα ποιοτικό περιβάλλον εργασίας. Χτίσαμε ισχυρούς δεσμούς με τους ανθρώπους μας, στοχεύσαμε στην προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη και δημιουργήσαμε μια μεγάλη και δυνατή ομάδα. Γίναμε μια οικογένεια και φτάσαμε στην κορυφή. Η διαπίστευση έρχεται ως απόδειξη ότι η XM είναι πράγματι ένας εργοδότης επιλογής. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους μας! Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε αυτούς και να τους παρέχουμε το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.
Μαρία Χατζηπαντελή
Group Chief People & Culture Officer

Η ζωή στην ΧΜ

Διακρίσεις

To Great Place to Work® με αίσθημα υπερηφάνιας απονέμει στην XM

Kατεβάστε σε ψηφιακή μορφή το αφιέρωμα της εφημερίδας "Η Καθημερινή" με τις 30 εταιρείες της λίστας Best Workplaces™ Hellas 2023

social_signal_2023