Πιστοποίηση (Great Place to Work-CertifiedTM)

Πιστοποίηση. Great Place to Work®-Certified TM

Η πιστοποίηση την οποία παρέχει το Great Place to Work είναι ιδανική για οργανισμούς που θέλουν να ξεχωρίζουν αμέσως ως εργοδότες επιλογής σε μια ανταγωνιστική αγορά αναζήτησης ταλέντων. Πέραν της πλήρους διερεύνησης και κατανόησης του εργασιακού της περιβάλλοντος η οποία επιτυγχάνεται μέσα από τη διαδικασία αξιολόγησης, μια επιχείρηση εάν ικανοποιεί τα κριτήρια πιστοποίησης, μπορεί να αρχίσει να προβάλει αυτήν την επιτυχία της αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία.

 

Αν αποφασίσετε να συμμετάσχετε στη διαδικασία αξιολόγησης σήμερα, ο οργανισμός σας θα μπορούσε να πιστοποιηθεί ως Great Place to Work® μέσα σε μόλις λίγες εβδομάδες. Μόλις πιστοποιηθείτε, θα σας δοθεί η δυνατότητα χρήσης του σήματος Πιστοποίησης ‘Great Place to Work® Certified’, το οποίο θα σας χαρακτηρίζει ως εργοδότη επιλογής και το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε κάθε εταιρική σας επικοινωνία.

Μια πιστοποιημένη εταιρεία αναγνωρίζεται από τους ενδιαφερόμενους ως μια επιχείρηση η οποία αποδεδειγμένα:

Διαθέτει υψηλής ποιότητας διαδικασίες στη Διαχείριση των Ανθρώπων της

Παρέχει Κίνητρα τους εργαζόμενους και δημιουργεί υψηλό επίπεδο εμπλοκής

Οι Σχέσεις μεταξύ εργαζομένων και Διοίκησης βασίζονται στην εμπιστοσύνη

Είναι ελκυστική στην αγορά εργασίας και στη προσέλκυση ταλέντων

Οι άνθρωποί της είναι υπερήφανοι για την εταιρεία και το περιβάλλον εργασίας τους

Οι εργαζόμενοι είναι παραγωγικοί, συνεργατικοί και καινοτομούν

Η πιστοποίηση μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή μέσα στη χρονιά και ισχύει για έναν ολόκληρο χρόνο από την ημερομηνία απόκτησής της.

Η Πιστοποίηση είναι ένα πρώτο βήμα για την ένταξη μιας εταιρείας στην ετήσια λίστα Best Workplaces με τις καλύτερες εταιρείες της ελληνικής αγοράς.

Δεν χρειάζεται όμως να περιμένει την ανακοίνωση της λίστας Best Workplaces, η οποία δημοσιεύεται κάθε χρόνο την άνοιξη, για να προβάλει το επίτευγμά της και τον χαρακτηρισμό της ως εργοδότης επιλογής, αφού η διαδικασία αξιολόγησης για την πιστοποίηση  μπορεί να λάβει μέρος οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο έτος.

Πιστοποίηση. Πως επιτυγχάνεται
Αποτίμηση των απόψεων των εργαζομένων

Θα διερευνήσουμε τις απόψεις όλων των εργαζομένων σας,  χρησιμοποιώντας την ίδια στιβαρή και καθιερωμένη μεθοδολογία (ερωτηματολόγιο Trust Index©), με την οποία αξιολογούμε τις καλύτερες εταιρείες.  Θα επιλέξετε την περίοδο – διάρκειας συνήθως 2 εβδομάδων-  κατά την οποία οι εργαζόμενοί σας θα απαντήσουν στο ερωτηματολόγιο, το οποίο θα αποτυπώσει τα επίπεδα εμπιστοσύνης στην εταιρεία σας σε διάφορες σημαντικές πτυχές του εργασιακού της περιβάλλοντος.

Καταγραφή κάποιων τυπικών χαρακτηριστικών της επιχείρησής σας (Culture brief)

Θα σας ζητηθεί να μας καταγράψετε κάποια τυπικά χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας. Ο στόχος είναι να γνωρίσουμε καλύτερα την εταιρεία σας, την ιστορία της, τη δομή της.

Ανάλυση των αποτελεσμάτων σας

Το Great Place to Work® μελετά και αναλύει σε βάθος τα αποτελέσματα της διαδικασίας πιστοποίησης του οργανισμού σας. Τα αποτελέσματα όλων των αναλύσεων θα τεθούν σε ένα  ολιστικό μοντέλο για την εξαγωγή των συμπερασμάτων. Θα πρέπει η επιχείρησή σας να καλύπτει τα Standards τα οποία έχουν καθορισθεί για να μπορεί να σας δοθεί η πιστοποίηση.

Απόδοση Πιστοποίησης

Εάν ο οργανισμός σας πληροί τα κριτήρια του Great Place to Work®, τότε συγχαρητήρια! Θα σας αποδοθεί το σήμα της πιστοποίησης, το οποίο θα μπορείτε να το χρησιμοποιείτε αμέσως, προωθώντας την επίσημη αναγνώρισή σας ως εργοδότης επιλογής, στην αγορά, στους πελάτες σας, στους προμηθευτές σας, στους νυν αλλά και μελλοντικούς υπαλλήλους σας.

Παράλληλα, εάν το επιθυμείτε, η εταιρεία σας μπαίνει αυτόματα υποψήφια για τη λίστα των Best Workplaces εταιρειών της επόμενης χρονιάς στην Ελλάδα.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες μας συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία και στη συνέχεια πατήστε «υποβολή». Θα λάβετε μία επιβεβαίωση μέσω email και ένα μέλος της ομάδας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας (χωρίς δέσμευση) για να συζητήσετε τις όποιες δυνατότητες.