Πιστοποίηση Great Place to Work®

Η πιστοποίηση την οποία παρέχει το Great Place to Work είναι ιδανική για οργανισμούς που θέλουν να ξεχωρίζουν αμέσως ως εργοδότες επιλογής σε μια ανταγωνιστική αγορά αναζήτησης ταλέντων. Πέραν της πλήρους διερεύνησης και κατανόησης του εργασιακού της περιβάλλοντος η οποία επιτυγχάνεται μέσα από τη διαδικασία αξιολόγησης, μια επιχείρηση εάν ικανοποιεί τα κριτήρια πιστοποίησης, μπορεί να αρχίσει να προβάλει αυτήν την επιτυχία της αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Αποστολή  μας είναι να Βελτιώσουμε την Κοινωνία μας Δημιουργώντας Εταιρείες και Οργανισμούς με Εξαιρετικό Εργασιακό Περιβάλλον.

Το Great Place to Work®  είναι μια διεθνής εταιρεία έρευνας, παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και εκπαίδευσης που βοηθά οργανισμούς να κατανοήσουν, να καθορίσουν, να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον, μέσα από την καλλιέργεια μιας κουλτούρας που βασίζεται στην εμπιστοσύνη. Είμαστε στην υπηρεσία επιχειρήσεων, μη κερδοσκοπικών οργανώσεων και κυβερνητικών φορέων σε 60 χώρες και στις έξι ηπείρους.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες μας; Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας.

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ!

Το Great Place to Work®παρέχει σε επιχειρήσεις και οργανισμούς πρόσβαση σε θεμελιώδεις αρχές και αποδεδειγμένες βέλτιστες πρακτικές που τους βοηθούν να βελτιώσουν το εργασιακό τους περιβάλλον και να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις επιχειρηματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

BLOG & NEWS

Άρθρα, videos και case studies που προσφέρουν μοναδικές γνώσεις.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ & ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Best Workplaces Hellas

Στην έρευνα Best Workplaces 2020, η οποία διεξήχθη για 18η συνεχή χρονιά στη χώρα μας με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School, The American College of Greece, διακρίνονται 25 επιχειρήσεις, οι οποίες χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ

Great Place to Work®Hellas

GET SOCIAL

Συνδεθείτε μαζί μας

FACEBOOK

Μείνετε ενημερωμένοι

TWITTER

Ακολουθείστε μας

LINKEDIN

Ακολουθείστε μας

INSTAGRAM