Κυριακίδης Γεωργόπουλος Δικηγορική Εταιρεία

Sector Professional Services – Legal
Legal company name Κυριακίδης Γεωργόπουλος Δικηγορική Εταιρεία
Εmployees 134
Established in 1933
Website https://kglawfirm.gr/

H Κυριακίδης Γεωργόπουλος είναι μια από τις παλαιότερες και πλέον καταξιωμένες δικηγορικές εταιρείες στην Ελλάδα. Η ιστορία της ξεκινάει το 1933 από τον αείμνηστο Κυριάκο Κυριακίδη και παραμένει μέχρι σήμερα αφοσιωμένος πρωταγωνιστής στον κλάδο παροχής νομικών υπηρεσιών στην χώρα μας.

Επιλέγοντας τους ικανότερους δικηγόρους μόνο και επενδύοντας στη συνεχή εκπαίδευση και εξέλιξη τους, διατηρεί επάξια την εδραίωση της στην αγορά ως μια κορυφαία εταιρεία που υπερβαίνει τις προσδοκίες του πελάτη και ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στα πλέον απαιτητικά έργα. Η μακροχρόνια εμπειρία των στελεχών της και η δομημένη προσέγγιση στις υποθέσεις που αναλαμβάνει, σε συνδυασμό με την τήρηση αυστηρών εσωτερικών διαδικασιών λειτουργούν προς όφελος του εντολέα και με μοναδικό γνώμονα την παροχή πολύ υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

Οι συνεργάτες της Κυριακίδης Γεωργόπουλος είναι εξειδικευμένοι σε συγκεκριμένους τομείς του δικαίου. Αυτό επιτρέπει την εμβάθυνση των νομικών γνώσεων των συνεργατών της και την καλύτερη κατανόηση των απαιτήσεων του πελάτη, με συνέπεια να μπορεί να προτείνει νομικές λύσεις που υπηρετούν τους στόχους αυτούς ακόμη και στις μεγαλύτερες και πιο περίπλοκες συναλλαγές.

Με γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η εταιρεία, μέσω των 100 περίπου  δικηγόρων – συνεργατών της προσφέρει νομικές υπηρεσίες σε ένα πολύ ευρύ φάσμα δικαίου που εκτείνεται από το εμπορικό δίκαιο μέχρι το ποινικό και φορολογικό δίκαιο καλύπτοντας έτσι πάσης φύσεως ανάγκες κάθε ελληνικής και αλλοδαπής επιχείρησης.

Ταυτόχρονα, οι συνεχώς εξελισσόμενοι και αναπτυσσόμενοι μηχανισμοί διασφάλισης ποιότητας που ακολουθεί η εταιρεία δημιουργούν ένα δίχτυ ασφαλείας το οποίο μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση στη σύγχρονη αγορά. Η Κυριακίδης Γεωργόπουλος, πρωτοπόρος και σε αυτόν τον τομέα στην ελληνική αγορά, έλαβε το 2006 πιστοποίηση ISO 9001, και παραμένει μέχρι και σήμερα μία από τις λίγες εταιρείες στην Ελλάδα που τη διατηρεί.

Μη χάσετε το ειδικό ένθετο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ σε ψηφιακή μορφή, με τις 25 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2022.

Best Workplaces™ Hellas 2022

Κατεβάστε το ειδικό ένθετο της εφημερίδας "Η Καθημερινή" και γνωρίστε περισσότερα για την εργασιακή κουλτούρα των εταιρειών που βραβεύτηκαν ως Best Workplaces™ Hellas 2022