Κωτσόβολος

Sector Retail
Legal company name ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ
Employees 2935
Established in 1950
Website www.kotsovolos.gr

Πολλά περισσότερα από μία εταιρεία Τεχνολογίας. Σκοπός μας, μια καλύτερη ζωή για όλους τους ανθρώπους μέσα από την τεχνολογία. Ως κορυφαίος προορισμός τεχνογνωσίας και τεχνολογίας, η Κωτσόβολος προσφέρει μία ευρεία γκάμα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών στους πελάτες της, αλλά και ένα νέο ολοκληρωμένο κόσμο καινοτόμων υπηρεσιών.
Με επίκεντρο τον άνθρωπο. Η Κωτσόβολος πιστεύει στη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρείας και των 3.000 ανθρώπων της και το αποδεικνύει, επενδύοντας στους ίδιους τους ανθρώπους. Με 2 σύγχρονα εκπαιδευτικά κέντρα, 53.000+ ώρες εκπαίδευσης το χρόνο και συνεχείς εσωτερικές ευκαιρίες εξέλιξης, η εταιρεία αναδεικνύει και ενισχύει το ταλέντο και εξελίσσεται.

kotsovolos

Μη χάσετε το ειδικό ένθετο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ σε ψηφιακή μορφή, με τις 25 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2022.

Best Workplaces™ Hellas 2022

Κατεβάστε το ειδικό ένθετο της εφημερίδας "Η Καθημερινή" και γνωρίστε περισσότερα για την εργασιακή κουλτούρα των εταιρειών που βραβεύτηκαν ως Best Workplaces™ Hellas 2022