Εκδόσεις ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ

Sector Εκδόσεις
Legal company name Εκδόσεις ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
Εmployees 27
Established in 1985
Website https://www.klidarithmos.gr/

Ο Κλειδάριθμος είναι ένας από τους κορυφαίους ελληνικούς εκδοτικούς οίκους. Ο Κλειδάριθμος, που ιδρύθηκε το 1985, εξέδωσε για πρώτη φορά βιβλία ηλεκτρονικών υπολογιστών και ήταν πρωτοπόρος στην καθιέρωση της ελληνικής ορολογίας υπολογιστών. Είμαστε εξέχοντες, καταξιωμένοι εκδότες ακαδημαϊκών εγχειριδίων, καθώς και βιβλίων μυθοπλασίας και μη.

Η υπόσχεσή μας σε αναγνώστες, καθηγητές και φοιτητές είναι να παρέχουμε περιεχόμενο αιχμής. Προσπαθούμε να προσφέρουμε αξία και να βοηθάμε τους αναγνώστες μας να αποκτήσουν νέες δεξιότητες καθώς και να αναπτύξουν τις ήδη υπάρχουσες, προκειμένου να γίνουν οι ειδικοί του τομέα τους. Δεσμευόμαστε για την ποιότητα, την αριστεία στην εκτέλεση και την καινοτομία σε όλη τη διαδικασία έκδοσης.

Μη χάσετε το ειδικό ένθετο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ σε ψηφιακή μορφή, με τις 25 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2022.

Best Workplaces™ Hellas 2022

Κατεβάστε το ειδικό ένθετο της εφημερίδας "Η Καθημερινή" και γνωρίστε περισσότερα για την εργασιακή κουλτούρα των εταιρειών που βραβεύτηκαν ως Best Workplaces™ Hellas 2022