ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑ

Sector Educational & Training
Legal company name ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑ
Εmployees 49
Established in 1994
Website www.glossomatheia.com

Η Γλωσσομάθεια είναι ένα καινοτόμο σχολείο εκμάθησης γλωσσών. Η εκμάθηση της γλώσσας είναι ένα ταξίδι προς τη γνώση, με τον μαθητή και τον εκπαιδευτικό συνοδοιπόρους στην υπέροχη αυτή εμπειρία.
Δύο πολυβραβευμένα προγράμματα που αναπτύχθηκαν στο σχολείο μας, το Inquiring Minds και Deeper Learning αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία μας. Οι μαθητές μαθαίνουν ξένες γλώσσες μέσα από την εξερεύνηση μεγάλων ερωτημάτων.
Στη Γλωσσομάθεια διδάσκουμε τη γλώσσα μέσω της φιλοσοφικής έρευνα και της σκέψης, παίζουμε, αναρωτιόμαστε και ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας και τον κόσμο. Στόχος κάθε εκπαιδευτικού οργανισμού πρέπει να είναι το όραμα για έναν καλύτερο κόσμο, τόσο για τους εκπαιδευτικούς όσο και για τους μαθητές. Στη Γλωσσομάθεια πιστεύουμε ότι αυτός ο καλύτερός κόσμος μπορεί να υπάρξει. 

Μη χάσετε το ειδικό ένθετο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ σε ψηφιακή μορφή, με τις 25 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2022.

Best Workplaces™ Hellas 2022

Κατεβάστε το ειδικό ένθετο της εφημερίδας "Η Καθημερινή" και γνωρίστε περισσότερα για την εργασιακή κουλτούρα των εταιρειών που βραβεύτηκαν ως Best Workplaces™ Hellas 2022