Α. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

IndustryManufacturing & Production
Legal company nameΑ. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.
Εmployees425
Established in1931
Websitehatzopoulos.gr

Η Α. Χατζόπουλος Α.Ε. εξειδικεύεται στην παροχή λύσεων εύκαμπτης συσκευασίας για τις μεγαλύτερες βιομηχανίες τροφίμων, ποτών, καλλυντικών, χημικών και φαρμακευτικών προϊόντων παγκοσμίως. Έχοντας 90 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, σήμερα είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις του κλάδου με περισσότερους από 400 εργαζόμενους. Μέσω ενός άρτια οργανωμένου δικτύου, συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρίες παραγωγής που βασίζονται στην τεχνική εξειδίκευση που τους παρέχει. Η συνεχώς εξελικτική πορεία της Α. Χατζόπουλος Α.Ε. είναι αποτέλεσμα σειράς επενδύσεων σε εξοπλισμό, με έμφαση στην έρευνα για την ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών και στη συνεχή εκπαίδευση και ανάπτυξη των ανθρώπων της, που αποτελούν και το πολυτιμότερο κεφάλαιο της εταιρείας.

Μη χάσετε το ειδικό ένθετο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ σε ψηφιακή μορφή, με τις 25 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2022.

Best Workplaces™ Hellas 2022

Κατεβάστε το ειδικό ένθετο της εφημερίδας "Η Καθημερινή" και γνωρίστε περισσότερα για την εργασιακή κουλτούρα των εταιρειών που βραβεύτηκαν ως Best Workplaces™ Hellas 2022