Λίστα Best Workplaces – ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ

Λίστα Best Workplaces

Το Great Place to Work® διεξάγει έρευνες, αξιολογεί και βραβεύει επιχειρήσεις για το εξαιρετικό εργασιακό τους περιβάλλον σε περισσότερες από 60 χώρες σε έξι ηπείρους. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ερευνών που αφορούν πάνω από 10 εκατομμύρια εργαζομένους ετησίως  σε ολόκληρο τον κόσμο, οι λίστες Best Workplaces αποτελούν την εκτενέστερη και πιο αξιόπιστη έρευνα στον κόσμο σχετικά με το εργασιακό περιβάλλον, τη Διαχείριση των εργαζομένων και τη σημασία της εμπιστοσύνης στον εργασιακό χώρο.

Η ένταξη στην ετήσια λίστα Best Workplaces αποτελεί την ύψιστη διάκριση μιας εταιρείας και επιβεβαιώνει τον χαρακτηρισμό της ως εργοδότη επιλογής. Οι εταιρείες που διακρίνονται στην λίστα Best Workplaces είναι εταιρείες οι οποίες έχουν πιστοποιηθεί από το Great Place to Work® την προηγούμενη  χρονιά, ή το ελάχιστον καλύπτουν όλα τα κριτήρια που απαιτεί η Πιστοποίηση.

Το σήμα Best Workplaces αποδίδεται στις καλύτερες εταιρείες της Ελληνικής αγοράς και αποδεικνύει όχι μόνο ότι η εταιρεία απαντά στα standards που απαιτεί η διαδικασία Πιστοποίησης, αλλά ότι έχει πρωτεύσει μεταξύ των Πιστοποιημένων εταιρειών.

Στην Ελλάδα κάθε χρόνο διακρίνονται και βραβεύονται  25 Best Workplaces εταιρείες, ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους.

10 επιχειρήσεις που απασχολούν περισσότερους από 250 εργαζόμενους

δείτε τη λίστα των επιχειρήσεων
10 επιχειρήσεις που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζόμενους

δείτε τη λίστα των επιχειρήσεων
5 επιχειρήσεις που απασχολούν από 20 έως 49 εργαζόμενους

δείτε τη λίστα των επιχειρήσεων

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πως μπορείτε να συμμετάσχετε στις λίστες Best Workplaces

Μη χάσετε το ειδικό ένθετο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ σε ψηφιακή μορφή, με τις 25 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2022.

Best Workplaces™ Hellas 2022

Κατεβάστε το ειδικό ένθετο της εφημερίδας "Η Καθημερινή" και γνωρίστε περισσότερα για την εργασιακή κουλτούρα των εταιρειών που βραβεύτηκαν ως Best Workplaces™ Hellas 2022